Glee: Melyik a kedvenc Lea Michele dalod?

  5
  Oszd meg!

  Amikor pár éve olvastam, hogy Miss Michele aláírta a szerződést a debütáló albumához, kicsit kétkedve fogadtam a hírt. Egyfelől szentül hittem abban, hogy Lea Michele az egyetlen a Glee sztárjai közül, aki alkalmas egy igazán sikeres zenei karrier beindítására is, de emellett valahol tartottam attól, hogy egy hozzá méltatlan anyaggal debütál, olyan dalokkal, amik egyszerűen nem méltóak ahhoz, hogy ez a tehetséges nő elénekelje őket.

  lea-michele-louder

  A Cannonball megjelenése után már nagyon örültem, a Battlefield-et hallgatva egyenesen a fellegekben járok, ráadásul a harmadik “kislemez”, a Louder is őrülten jó lett, így minden esély megvan arra, hogy Lea Michele debütáló albuma igazi csemege legyen. A korong Február 27-től lesz kapható a Columbia Records gondozásában, 11 dallal, de szó van még három bónusz dalról is a Deluxe verzión.

  A várakozást elősegítendő múlthéten debütált Lea Michele első videoklipje is a Cannonball-hoz. A videót nagyon szeretem, a gleek-ek segítségével pedig már több, mint 3.4 millió megtekintést produkált a videó, ami egy debütáló énekesnőtől (mert Lea tulajdonképpen az), hatalmas teljesítmény. A vidoeklip pedig annyira hű a dal mondanivalójához, és tényleg úgy érzem, mintha ez egy terápia lenne Lea számára, hogy feldolgozza Cory Monteith tragikus halálát.

  Addig is, amíg várunk a teljes albumra, gondoltam szavazhatnánk arról, hogy melyik dal tetszik a legjobban nektek a három single-ből, ami eddig megjelent. Ha még hallottátok volna valamelyiket, íme, a dalok: Cannonball + Battlefield + Louder. Mivel utóbbi még nem került fel a Lea Michele Vevo-ra, ezért lehet, hogy a link már nem elérhető, érdemes rákeresni így a Youtube-on. Szóval, nektek melyik a kedvenc originál Lea Michele dalotok?

  Sorry, there are no polls available at the moment.

  lea_michele_dalai

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here