Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek The Vampire Diaries: Idézetes képek a 100. részhez

The Vampire Diaries: Idézetes képek a 100. részhez

3
Oszd meg!

Jövőhéten visszatér a The CW képernyőjére a The Vampire Diaries, közeleg a századik rész is, így a CW marketing osztálya kiadott tíz idézetes képet, amiket a zseniális ötödik évados promóképből szabdaltak szét. Nagyon ízléses munka lett, bár’ minden sorozathoz lenne ilyen.

Ami a vámpírokat illeti, okkal nincs kritika a sorozatról: halottról vagy jót, vagy semmit, így inkább hallgatok, ugyanis – az én szememben -, a The Vampire Diaries minősége már a “kritikán aluli” szintre csökkent. Nem érdemel tőlem sem időbefektetést, de még az 1/10-et sem, szóval, majd ha feltámad a show, írok is róla. Addig is röhögök ezeken a képeken, és nosztalgiával emlékszem vissza az első két-három évadra.

the-vampire-diaries-idezet-001 the-vampire-diaries-idezet-002 the-vampire-diaries-idezet-003 the-vampire-diaries-idezet-004 the-vampire-diaries-idezet-005 the-vampire-diaries-idezet-006 the-vampire-diaries-idezet-007 the-vampire-diaries-idezet-008 the-vampire-diaries-idezet-009 the-vampire-diaries-idezet-010

3 Hozzászólások

  1. hát nemtudom tibikém.a förtelmes 4.évad után énis eltemettem de valamiért elkezdtem nézni az 5.évadot és nekem kellemes meglepetést okozott.az évad első fele eddig nekem tök bejött :)

    • Ízlések és pofonok :) Volt olyan ötlet, ami nekem is bejött, mint a rabosítás, de azon is bántóan hamar túlestek…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here