The Vampire Diaries: Idézetes képek a 100. részhez

3

Jövőhéten visszatér a The CW képernyőjére a The Vampire Diaries, közeleg a századik rész is, így a CW marketing osztálya kiadott tíz idézetes képet, amiket a zseniális ötödik évados promóképből szabdaltak szét. Nagyon ízléses munka lett, bár’ minden sorozathoz lenne ilyen.

Ami a vámpírokat illeti, okkal nincs kritika a sorozatról: halottról vagy jót, vagy semmit, így inkább hallgatok, ugyanis – az én szememben -, a The Vampire Diaries minősége már a “kritikán aluli” szintre csökkent. Nem érdemel tőlem sem időbefektetést, de még az 1/10-et sem, szóval, majd ha feltámad a show, írok is róla. Addig is röhögök ezeken a képeken, és nosztalgiával emlékszem vissza az első két-három évadra.

the-vampire-diaries-idezet-001 the-vampire-diaries-idezet-002 the-vampire-diaries-idezet-003 the-vampire-diaries-idezet-004 the-vampire-diaries-idezet-005 the-vampire-diaries-idezet-006 the-vampire-diaries-idezet-007 the-vampire-diaries-idezet-008 the-vampire-diaries-idezet-009 the-vampire-diaries-idezet-010

2732 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. A ”Dear Diary” még mindig a legviccesebb. :D Bár van olyan is, amelyikre már nem is emlékszem.

  2. hát nemtudom tibikém.a förtelmes 4.évad után énis eltemettem de valamiért elkezdtem nézni az 5.évadot és nekem kellemes meglepetést okozott.az évad első fele eddig nekem tök bejött :)

    • Ízlések és pofonok :) Volt olyan ötlet, ami nekem is bejött, mint a rabosítás, de azon is bántóan hamar túlestek…

Leave A Reply