Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Glee: Chord Overstreet is szeretne egy albumot

Glee: Chord Overstreet is szeretne egy albumot

0
Oszd meg!

Chord Overstreet még a nyáron pózolt a Just Jared Jr. fotósai előtt, a képeket viszont még nem osztottam meg a blogon, ami elég nagy vétek, tekintve, hogy milyen jó fotókról is van szó :) A képanyag mellé természetesen egy interjú is készült, amit teljes egészében – sajnos angol nyelven -, a Just Jared Jr. oldalán tudtok elolvasni.

Az interjúban szóba került az is, hogy szeretne saját albumot. “Sok dalt megírtam már, ezek mehetnének egy albumra, vagy EP-re. Most inkább csak csinálom a sorozatot és szórakozom, aztán meglátom milyen visszajelzések lesznek az eredeti dalaimra. Azt hiszem el fog majd jönni az igazán jó alkalom” – nyilatkozta a szőkeség. A dalairól elmondta, hogy szeret önmagáról írni. Először 16 évesen, az édesapjával együtt kezdett el közösen dolgozni a dalain. “Ő segített, bíztatott és támogatott engem. Biztosan mondhatom, ő tett engem azzá a dalszövegíróvá, akivé mára lettem“. Zenei hőseként Elvis Presleyt nevezte meg, akit gyerekként hallgatott, majd Michael Jacksont, Johnny Casht, de még a Beach Boyst is szerette, Sam Cooke-ot pedig minden idők legjobb dalszövegírójának tartja.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen dalokat ír Chord Overstreet, ajánlom meghallgatása a Beautiful Girl c. dalát, ami három éve debütált. Ez alapján kíváncsi lennék ám arra, mi lapul még a tarsolyában. És ti?

chord_overstreet_00

757 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here