Főoldal Hírek Breaking: Megölték Mónica Speart és a férjét

Breaking: Megölték Mónica Speart és a férjét

8
Oszd meg!

Szörnyű vérengzés áldozata lett Mónica Spear színésznő, aki 2004-ben nyerte el a Miss Venezuela címet, hogy utána betörjön a telenovellák világába. A Globovision jelentése szerint Mónicát hétfő este találták holtan. A 29 éves sztár férjével, és kislányával a venezuelai Puerto Cabello-Valencia autópályán utazott, amikor az autó balesetet szenvedett.

monica-spear-pasion-prohibidia

A rendőrségi jelentések megerősítették, hogy Speart, és 39 éves ügyvéd férje, Thomas Henry Berryt ismeretlen tettesek meglőtték, míg a házaspár öt éves kislányának a lábába egy golyót lőttek. A család vakáción volt Venezuelában az ünnepek miatt, és arra vártak, hogy visszatérhessenek Miamiba, ahol Mónica dolgozott. Egy korábbi interjúban a sztár bevallotta, hogy a bizonytalanság és a rossz közbiztonság miatt hagyta el végül Venezuelát…

Mónica Spear utolsó telenovelláját tavaly forgatta, Jencarlos Canela oldalán alakította a török Tiltott szerelem feldolgozásának, a Pasión Prohibidának a főszerepét. Nyugodjék békében Mónica, és a férje. Béke poraikra. A kislány szerencsére túlélte a tragédiát.

alma-muriel

Szintén pár napja történt egy szomorú eset, ugyanis 62 éves korában elhunyt az elismert mexikói telenovellasztár, Alma Muriel. A nőt otthonában találták meg, a színésznővel szívroham végzett. Muriel olyan telenovellákból ismert a magyar tévénézők számára, mint a Megveszem ezt a nőt, és az Esperanza, mindkettőben kultikus negatív karaktert alakított. Nyugodjék békében ő is.

8 Hozzászólások

  1. Borzasztó tragédia, ők nem tettek semmi rosszat Monicára biztos nagyon szép karrier várt volna. Szegény kislány gondolom a rokonokhoz kerül, de sok időbe fog kerülni hogy feldolgozza ezt a borzasztó tragédiát.

  2. Számomra felfoghatatlan, hogy hogyan tud valaki egy 5 éves kislányra rálőni. Milyen emberek vannak?? Sajnos ez a szomorú valóság. Monica és férje nyugodjanak békében!

    • Nekem az első gondolat, ami eszembe jutott az, hogy legalább a kislány túlélte. Legalább őt nem ölték meg – no nem mintha ezért hálálkodni kellene nekik. Szörnyű, milyen emberek élnek :(

  3. A férj 39 éves volt, nem 49. Nagyon furcsa történet, állítólag lerobbant az autójuk. Lehet, hogy a férj védett valakit, akit nem kellett volna… Bár Venezuela közbiztonság terén nagyon mélyen van, talán tényleg rablógyilkosság történt. De nem értem, hogy miért kellett megölni őket, elvihették volna a kocsijukat és az értékeiket. Nekem ez valami személyes ügynek tűnik. A kislány azért kaphatott comblövést, hogy nem szaladjon el. Valami iszonyat.

    • A forrás 49 évest írt, még csodálkoztam is a nagy korkülönbségen. (Bár, nem is annyira meglepő, Thalia és a férje után szabadon :) ). A hibát javítom, köszi a jelzést.

      Szerintem azt már sosem tudjuk meg mi történt ott pontosan, ahogy a rablók kilétére sem hiszem, hogy valaha fény derülne :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here