Főoldal Hírek Slágergyanús dallal rukkolt elő Mohamed Fatima

Slágergyanús dallal rukkolt elő Mohamed Fatima

4
Oszd meg!

Hm, néha azért jó dolog ám, ha szól a rádió a házban, mert úgy ismerek meg egy csomó új magyar dalt. No nem a Nyári Lányok nyávogós újdonsága miatt örülök, hanem mert így ismét beleszerettem Mohamed Fatima zenéjébe. A tavalyi “Nem baj“-t is szerettem, no de a “Ragyog a szívem” sokkal jobban sikerült.

mohamed-fatima-ragyog-a-szivem

Nem is tudom mi fogott meg ennyire a dalban, mert lássuk be, egyszerű zenei alapokra épít, de mégis, van benne egyediség. A folyamatos vokál, a “húúhapp“-ok és a tapsolás, no meg az ütemes alapzene egyszerűen egyedivé varázsolta ezt a dalt. Úgy tudom Fatima ismét jelentkezett az Eurovíziós A Dal-ra, és tök szomorú vagyok, amiért a Ragyog a szívem nem juthatott be a top 30 közé. Ezt a dalt – ráadásul Fatimával -, ugyanis büszkén küldeném az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára. Ó, és ami a videoklipet illeti, nekem az is bejön, tök jól passzol a klip hangulatához.

Egy szó, mint száz, hallgassátok meg Fatima új dalát, szerintem a ti kegyeiteket is elnyerheti :)

mohamed_fatima

4 Hozzászólások

 1. Szia Tibi!
  Bocsi az offért, de nem tudtam melyik bejegyzés alá illene, így ide írom a legújabb alá.
  Az ünnepek miatt nem nagyon ültem a géphez, emiatt csak most vettem észre, hogy megújult az oldal (ami egyébként szerintem tök jó lett :-) ).
  Viszont amióta az új külső van, valamiért nem kapja meg az RSS-olvasóm a frissítéseket. Bár ez lehet inkább a tárhelyváltással függ össze, nem tudom, ehhez a részéhez nem értek a dolognak :-)
  Van esetleg valami tipped, hogy mi lehet a baj? InoReadert használok, ha az számít valamit, eddig nem volt vele gond.
  Előre is köszi szépen a választ!

  • Sajnos nem használok RSS-t, és nem is értek hozzá, így nem tudom mi lehet a gondja :( Plusz úgy tudom ez a link tartozik az rss-hez, és ahogy látom, itt rendesen vezeti: http://media-addict.hu/feed/
   Ezen a linken próbáltad beállítani?

   Annak meg örülök, hogy tetszik a design :)

   • Igen, próbáltam ezzel a linkkel is, meg a sima .hu-s linken is. Érdekes amúgy, mert a hozzászólások feedjére fel tudtam iratkozni, gondoltam na akkor jobb híján jó lesz az is, de aztán eszembe jutott, hogy ha egy cikkre nem jön hozzászólás, akkor arról nem is kapok értesítést, szóval ez a verzió kilőve.

    Aztán leteszteltem most egy másik RSS-olvasóval is, azzal meg fel lehetett iratkozni, viszont az meg nem tudja azokat a funkciókat, amiket a másikban szeretek :D

    Na mindegy, akkor marad a jól bevált könyvjelző, aztán majd visszaolvasok :-) Azért meghagyom a feliratkozást, hátha idővel magától megjavul :-)

    Ja és még annyi, hogy kicsit megkésve ugyan, de gratulálok a 2013-as évhez, ma néztem a statisztikás posztodat. Jó érzés, hogy ha csak kis részben is, de én is hozzájárulhattam ahhoz az egymillió oldalletöltéshez :-)
    Legalább ilyen sikereket kívánok neked erre az évre is, és ezúton is köszi a kitartó munkádat!

    /Egy hűséges olvasód :-)/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here