Főoldal Hírek Corazón Indomable: Marimar-remake a Tv2-n

Corazón Indomable: Marimar-remake a Tv2-n

4
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, Magyarországra is megérkezett a Corazón indomable, a tv2-csoport vásárolta meg a bemutatás jogait, arról viszont egyelőre nincs infó, hogy mikor, és mely csatornán kerülhet sor a premierre. Mindenesetre érdemes lenne bepróbálni vele a tv2 egyik délutáni sávját, tekintve, hogy az utóbbi évek egyik legsikeresebb mexikói telenovellájáról van szó, ami nem csak hazájában, hanem nemzetközileg is nagy port kavart. Még egy év sem telt el a mexikói premierje óta, de már húsz ország tűzte műsorára.

corazon-indomable-01

Az Árva angyal készítőjének új sorozata a klasszikus Marimar feldolgozása, de itt szó szerinti feldolgozásról beszélhetünk, ugyanis nem csak több karaktert és szituációt, hanem a történetet is megvariálták. Persze, utóbbi kellett is, tekintve, hogy a Corazón Indomable 161 részes, míg a Marimar csak 74 volt. Az alaptörténet persze ugyanaz, hősnőnk, Maricruz az, aki az őt ért árulás miatt a bosszú eszközéhez folyamodik majd.

A szereposztás igencsak illusztris lett, tele van csupa olyan színészekkel, akiket ismerhetünk hazánkban sugárzott telenovellákból. A főbb szerepekben látható Ana Brenda Contreras (Megkövült szívek), Daniel Arenas (Teresa), Elizabeth Álvarez (Lety, a csúnya lány), Carlos de la Mota (Időtlen szerelem), René Strickler (Titkok és szerelmek), César Évora (Julieta) és az Árva angyal fő gonoszai, Ana Patrícia Rojo és Rocio Banquells.

corazon-indomable-02

4 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here