Főoldal Oldal Blog Modern külsőt öltött a Media-Addict | UPDATE

Modern külsőt öltött a Media-Addict | UPDATE

24
Oszd meg!

Azt hiszem nyugodtan kimondhatjuk, ez volt a Media-Addict történelmének legkaotikusabb hónapja. A tárhely váltás miatt folyamatosak voltak a leállások, szóval, úgy gondoltam ezért kárpótlást érdemeltek, és mi is lehetne jobb vigasz, mint egy teljesen megújult böngésznivaló? :)

Be kell valljam, már nagyon régóta szerettem volna lecserélni, átvariálni a korábbi designt, de úgy igazából. Kezdtem úgy érezni, hogy amiképpen az oldal is egyre komolyabbá, közkedveltebbé válik, ahhoz kell hasonulnia az új külsőnek is. Éppen ezért most először nincsen fejlécünk, amit bevallom őszintén, még nekem is szoknom kell. Nehéz döntés volt megválni tőle, hiszen sokunk kedvencei voltak rajta, de mégis, úgy érzem, mintha “szintet lépett” volna a Media-Addict, amihez már nem passzol a korábbi fejléc-típus.

A többi újítás azonban reményeim szerint elnyeri a kegyeitek. Több új funkció is bevezetésre került, amik leginkább a bejegyzések megnyitásakor látszanak. Nekem személy szerint legjobban a kommentek stílusa tetszik, sokkal áttekinthetőbb ez így, de az oldal alján lévő nyilacska is ütős, hiszen ráklikkelve egyből legfelülre repít mindenkit.

Tudom, elég éles ez a design váltás a korábbiakhoz képest, de őszintén bízom abban, hogy idővel megszeretitek majd ezt az új külsőt is. Apróbb hibák itt-ott még lehetnek, azokat a mai nap hátralévő részében orvosolni fogom, illetve érkezik még ma két kritika is :)

UPDATE: Figyelembe véve a véleményetek a jobb oldali sávon módosítottam, úgy gondoltam legyünk most kékek, olyan színben úgyse nagyon pompázott még az oldal. Illetve, a figyelmeseknek biztos feltűnt, hogy legfelül, egy fekete sávon megtaláljátok az oldal nevét, illetve némi támpontot azoknak, akik netán először keverednének ide :)

Remélem a változtatásokkal együtt szép lassan minél többen megszeretitek az új külsőt. A pozitív hozzászólásokat pedig nagyon köszönöm, örülök, hogy már most vannak köztetek olyanok, akik beleszerettek az új külsőbe :)

1299 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

24 Hozzászólások

 1. Nem szeretnélek megbántani Tibi, tetszik a dizájn meg nem is. Remélem nem veszed zokon ha megjegyzek pár dolgot. Ami a legjobban zavar az az oldalsó modulok külseje végre megszabadultál a jellegzetes fejléced védjegyeitől viszont maradt ez a semmilyen de mégis valamilyen oldalsó modul fejlécek, én ezek kinézetét lecserélném még ill. fent a menü mellett annyi elférne hogy media-addict így a látogató mégis csak tudja hol jár.

  • Teljesen jogos, a Media-Addict felirat valóban kimaradt. Eredetileg a fejlécen lett volna rajta, de ugye fejléc nem lett, és így tényleg nem lehet tudni hol jár az ember :)
   A sidebar-nál nem nagyon tudtam mit kitalálni, mert nem lehetett rendesen átalakítani, csak egy “háttérkép” beszúrásával, de az meg eléggé lecsökkenti a lehetőségeket :/

 2. Egy kérdés. Nem szeretnél egy Twittert is a Media Addict-hoz? Szerintem sokan örülnének neki (én főleg :D), és azt is össze lehetne kapcsolni a wordpressel, hogy a legújabb bejegyzéseket egyből kiposztolná oda is. :D

  • Nem használom a Twittert, Facebookon viszont aktív vagyok :) Nem tudom igazából van-e igény egyáltalán a Twitter-jelenlétre. Magamat ismerve annyiban ki is merülne a Twitter, hogy kiküldi a frissítéseket, de ezért meg felesleges, erre ott az RSS.

 3. Nekem is egyedül a widgetek nem tetszenek. Olyan, mintha az előző designból hagytad volna meg őket. Szerintem a színét legalább ki kéne cserélni, mert a sablonban sehol máshol nem találtam meg ezt a színt. A mobil verzióért pedig hatalmas köszönet, végre gyorsabban tudok navigálni az oldalon, és még olvasni is kényelmesebb :)

  • Még ma átdolgozom a jobb oldali sávban a widgetek fejlécét. Ez amúgy ugyanaz, mint ami volt az előző designnál, úgy éreztem passzol a mostanihoz, de lecserélem :)

   A mobil verziót pedig szívesen, bevallom ez is volt az egyik elsődleges szempont a modernizálás mellett, hiszen már sokan böngésznek okostelefonról is :)

 4. Nem volt jó ötlet berakni ezt a felrepítő nyilacskát. Most egyfolytában az “End” és a nyilacska között ugrálok :D
  Nekem nagyon bejön így az oldal, bár kell egy kis idp hogy megszokjam, és ne gondolkozzak azon, hogy vajon ez-e a MA.

  • No azzal eljátszottam én is, pl. most, komment írás közben, nagyon frankó, de szerencsére már kezdem megunni :D

   Szokni pedig nekem is kell, egy ideig el fog tartani :)

 5. de fura még :) egyébként bejövős, jól sikerült + végre a Kommentáló doboz is megjegyezte a nevem + e-mail címem, így nem kell mindig beírnom ;) :P

 6. Szia :) Nekem nagyon tetszik ez az új külső. Olyan elegáns és átlátható. A fejléc csak Dylan O’Brian miatt hiányzik, de meg fogom szokni ;)

 7. jé ez az új séma egyből tudja ki vagyok :D Eddig mindig be kellett pötyögnöm a nevem meg minden.
  Most meg nem. :D

  Na mindegy szerintem is király lett, ügyes vagy! :)

  • Rákérdeztem a tárhelyszolgáltatómnál, szerintük az a kódos megoldás azért kell, mert elvileg vírusveszélyes az a gép/IP cím, ahonnét írsz. Elég nagy bullshitnek tűnik, szóval alaposan utánajárok hogy is van ez :)

 8. ahogy már mondtam, most, hogy átvariáltad itt a jobb oldalt, végre kiléptél a komfortzónádból, és szép munkát hoztál össze :)

 9. Szerintem pedig kellene ide egy rendes fejléc, ez a fekete csík túl kevés. Nem gondolnám, hogy komolytalanabb lenne tőle a blogod. Főleg, mivel ha kategorizálnám az oldalad, akkor azt mondanám, hogy ez egy rajongói oldal – és nekem bizony hiányzik a fejlécről a rajongás tárgya.
  Ettől függetlenül minden más változtatás nagyon tetszik, sok sikert a továbbiakban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here