Főoldal Oldal Blog Januárban debütál a Magyar Könyvek Viadala

Januárban debütál a Magyar Könyvek Viadala

7
Oszd meg!

Mondtam én nektek pár nappal ezelőtt, hogy nagy meglepetésre készülök. Nos, végre eljött az idő, leránthatom azt a bizonyos leplet. A szervezésemben januártól indul a Magyar Könyvek Viadala, ahol magyar írók műveire lehet majd voksolni. A jelölteket könyvesbloggerekkel közösen állítottuk össze, a kezdeményezés kapott egy Facebook lapot, illetve egy Hivatalos Oldalt is. Utóbbi átböngészését mindenképp ajánlom, hiszen számos információt megtaláltok rajta.

Nagyon bízom benne, hogy olvasóként és voksolóként ti is részt vesztek majd a viadalon, hiszen magyar könyveket olvasni varázslatos érzés! Amint megindul a voksolási szezon tudatom veletek, addig is érdemes követni a Magyar Könyvek Viadala Facebook oldalát :)

viadal-facebook

7 Hozzászólások

  1. Az ötlet nekem nagyon tetszik, én már dobtam is egy likeot rá ;) ez nagyon jó arra, hogy az emberek megismerjék a magyar szerzőket is, mert pl. én imádom Zakály Viktória stílusát, és szomorú voltam amikor ezt megemlítettem egyik barátnőmnek, ő meg erre azt mondta, hogy magyar szerzőktől nem olvas semmit, így ehhez nem tud hozzászólni. Pedig milyen sok jó magyar szerző által írt könyv létezik…

    • Pont ez lenne a kezdeményezés lényege, hogy minél többen rátaláljanak a magyar szerzők könyveire :) Örülök, hogy te is támogatod ezt a békés viadalt :)

  2. Fú, olvasom a fb-oldalt, és annyira szúrja a szemem ez a “nomináló” szó :D Ez csak személyes hülyeség, az Xfaktor műsorvezetőket is lelőttem volna, ha meghallom még egyszer, hogy “finalista”.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here