Főoldal Kritika és Értékelés Vendégtoll Az angyalszívű Dukai Regina – Írta: Pp

Az angyalszívű Dukai Regina – Írta: Pp

8
Oszd meg!

Dukai Regina nevét egy ország ismeri.  1999-ben részt vett a Tv2 Kifutó című műsorában, 2003-ban ő lett a Coca Cola ezüstlánya. Regina régebben modellként dolgozott, az elmúlt években pedig az éneklés és a Sugarbird teszi ki napjai nagy részét. 2004-ben jelent meg első albuma a Csak Szeress, melyről két kislemez látott napvilágot: Csak Szeress vagy Menj Tovább és a Befogom a szám című dalok.

Regina először hivatalos oldalán kezdett el blogolni, majd miután a facebook közösségi oldal létrejött, ott folytatta tovább. Mára már 130 ezer rajongó követi a facebook blogját. Regina jótékonykodik is, például a UNICEF-fel is együtt dolgozik, s nemrég a beteg gyerekeket is meglátogatta ahol dedikált egy kávéfőzőt amelyre licitálni is lehet.

Dukai Reginát sajnos nagyon sokan támadják. Tudom, hogy nem mutatja, de ez  őt is nagyon bántja. Személy szerint én sem ismerem Reginát, azonban többször is találkoztam vele és egyáltalán nem olyan, mint azt, oly sokan állítják: beképzelt, buta, önelégült. Nagyon régóta követem Regit a facebook oldalán, ahol csak azt látni, hogy ahogy tud, válaszol a rajongóinak, segít másoknak, viccelődik másokkal. Voltam olyan szerencsés, hogy idén találkozhattam vele három alkalommal is!  Mindig mosolygósan, aranyosan fogadott, felismert a facebook oldaláról is. Szeretném azt elérni, hogy ha megkérdezünk egy embert, hogy mit gondol róla akkor ne az legyen az első benyomása , hogy ő egy buta liba. Nem, ez nem igaz! Persze, sajnos mindig lesznek rosszindulatú emberek.

Dukai Regina angyal

Reginának nagyon sok dolga van: járja az országot az R’n’B’ All Stars-szal, eseményekre jár fellépni, a Sugarbird arca. Volt, hogy egy héten 3-4 fellépése volt, és a fáradtság egyáltalán nem látszott rajta. Ugyanúgy bulizott, viccelődött, táncolt, énekelt és a közönséget szórakoztatta! Nagyon tisztelem őt!  2 éve vagyok rajongója, és nagyon megszerettem ezt a lányt! Szeretném ha minél több ember tudná meg, hogy ő igazából milyen is. Regina egy kedves, szeretnivaló Angyalka! Aki ott segít ahol tud! Nem befolyásol vele kapcsolatban semmilyen dolog sem! Nem akarom megváltani a világot sem, csak be szerettem volna mutatni az igazi Dukai Reginát!

Írta: Pp*

Dukai Regina 2

8 Hozzászólások

 1. Regina szerintem is nagyon aranyos! :)
  Idén találkoztam vele élőben, éppen a McDonalds Ronald házainak gyűjtött egy Mekiben, és annyira kedves és mosolygós volt. Remélem találkozok vele megint. :)

 2. Sajnos személyesen még nem találkoztam Reginával, de nagyon szimpatikus! És sajnálom, hogy olyan sok a szkepticizmussal túltöltött egyén, akik minden modellről (és szőke nőről) azt gondolják, buta…sajnos Reginával kapcsolatosan is olvastam nem egy olyan kommentet, melyben ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették.

  • Sajnos igen. Pedig rá tényleg nem igazak a vádak! Egy nagyon aranyos csajszi!

   Remélem fogsz vele találkozni 2014-ben! :)

 3. ‘egyáltalán nem olyan, mint azt, oly sokan állítják: beképzelt, buta, önelégült.’

  Ez azt jelenti, hogy nem olyan mint ahogy sokan allitjak HANEM bekepzelt, buta, stb… Gondolom nem ezt akartad irni, de ez lett belole. :)

  Sajnos nagyon gyenge ez a cikk. Tobb sebbol verzik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here