Főoldal Oldal Blog Pár napos kényszerszünet közeleg

Pár napos kényszerszünet közeleg

7
Oszd meg!

Ugyan nem terveztem, de valahol örülök annak, hogy egy kis leállás/szünet várható a Media-Addicton. Ez már sajnos a sokadik ilyen, eddig ezek idegesítettek, de most kifejezetten örülök. Most az oldal a Starszz tárhelyén van, ami ingyenes, és ami alkalmas kifejezetten nagy méretű oldalak hostolására is, azonban úgy tűnik a Media-Addict már kinőtte őket is. (Azt amúgy láttátok, hogy a velünk reklámozza magát a Starszz a főoldalán? :)

Bizonyára ti is észrevettétek már, hogy többször lefagy az oldal napközben, van, ez sajnos nem csak a szerkesztést, de a böngészést is megnehezíti. Ennek az oka az, hogy az utóbbi időben egyre inkább nő a Media Addict látogatottsága, az ilyen dolgoknak pedig melyik blogger ne örülne :) Szóval, már kinőtte a blog az ingyenes tárhelyet, ezért szükségessé vált a váltás. Kinéztem egy stabil, megbízható tárhelyet, a Web-Server.Hu-t, ahol ezentúl az oldal hostolva lesz, havi 1.930 forintért. Bár nem akartam fizetni a hobbimért, de úgy látom mindenkinek az a legjobb, ha nem lesznek már leállások, különösen azért, mert hamarosan nagyon-nagy meglepetés vár rátok, egy hatalmas vállalkozásba fogtam ugyanis, amihez bizony kell a stabil tárhely.

wow

Egy szó, mint száz, a folyamat lassan beindul, nemsokára a dns kódokat újraírják, majd cserélik, én közben a háttérben újratöltöm az oldalt, hogy a lehető legsimábban menjen minden. A hozzászólások nem fognak elveszni, ahogy a bejegyzések sem, talán pár fotó a költözés miatt nem lesz látható, mivel régen nem tudtam, hogy ékezetes elnevezésű képet nem lehet feltölteni. Ha minden jól megy, akkor péntekre helyreáll az oldal, addig kérem szíves türelmeteket.

A végére meg egy nagyszerű hír, amit az év végi posztban akartam ellőni, de nem tudtam várni vele. Idén, már több, mint 1 millió oldalletöltést generált a Media-Addict.Hu, míg tavaly “csak” 208 ezret. Mindezt csak nektek köszönhetem :)

thank

((+ január kezdem végre a Suparnatural darámat a negyedik évadtól :))

7 Hozzászólások

  1. Ha a SupNat 1-3 évada tetszett, akkor a 4 is fog, sőt! Jön Castiel és ajajjjj… :D A 9. évadot viszont ne nézd meg, a saját idegrendszered érdekében állj meg a 8.-nál! :)

  2. Örülök, hogyha az oldal úgy változik, ami nekünk kedvez :) A Supernatural meg annyi hozzáfűznivalóm van, hogy sok sikert hozzá! Én kb. 2-2,5 hónap alatt nyomtam le a nyolc évadot, így a 9. évadba be tudtam kapcsolódni. A 7. évad nem túl jó, viszont szerintem a 8. évad jó a 9. évad meg korrekt.

  3. Végre, sikerült. Nem hittem, hogy ennyi ideig tart majd :)

    A Supernaturalt meg kíváncsian várom, érkeznek majd természetesen az évad-kritikák is hozzá :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here