Főoldal Érdekességek Érdekességek X-Faktor 2013: Az öt legemlékezetesebb pillanat

X-Faktor 2013: Az öt legemlékezetesebb pillanat

6
Oszd meg!

Bár még csak ma jön a finálé, de van egy olyan érzésem, hogy az alábbi, általam legemlékezetesebbnek titulált pillanatokat nehéz lesz felülmúlniuk. A hozzászólások közt szívesen látom a ti listátokat is :)

5. Sárközi József az X-Faktorban: Név alapján talán nem sokatoknak ugrik be a csóka, de ha az arcát meglátjátok tuti leesik nektek is. Hihetetlen fazon volt, és bármennyire is szemétségnek tűnt, ahogy a mentorok kábé körberöhögték a továbbengedés terén, a poén akkor is ütött, különösen ha a mentorok arckifejezését nézzük. Tóth Gabi halálos volt ott is :) Plusz azért tegyük hozzá, valóra vált egy olyan ember álma, aki amúgy sosem érhette volna el azt, hiszen a zenéhez semmi köze sincs. Akárhogy is, erre az arcra és az előadásra sokáig emlékezni fogok :)

fat phoenix krasznai

4. A Fat Phoenix: Az, ahogy az elejétől a végéig tojtak a műsorra, a mentorok értékeléseire, eközben pedig pofátlanul zenéltek, hamisan énekeltek és meneteltek előre, hát az kétségkívül egy hatalmas What The Fuck volt. Az i-re a pontot a Krasznai Tündével előadott duett tette fel, ahol a dobos pacihangokat varázsolt elő dobverővel :D Egyértelmű, hogy zeneileg és hangilag keresnivalójuk sem volt a legjobbak között, de hogy ők voltak az egyetlenek, akiken sírva röhögtem, az mindezt talán el is feledteti.

3.  ByTheWay és a Cups: Habár már a válogatókon is szimpatizáltam velük, és az első élő adásban is odacsaptak rendesen, az igazi rajongásom akkor kezdődött, amikor elénekelték a Cupsot. Igen, egy internetes videó feldolgozása volt az egész, mégis, annyira egyedi és szerethető volt az a produkció, amit akárhányszor vissza tudnék nézni. Biztosan merem állítani, hogy a Cups volt az előadások terén az idei évad csúcspontja, míg a Hallelujah Krasznaival hangilag csapott oda. Azonban a BTW zeneisége, az egyszerűség, a poharak által adott ritmus és az a dögös pasisággal keveredett gyermeki báj amit prezentáltak, az bizony mind a srácok mellett szól.

bozsek mark

2. Bozsek Márk feladja a versenyt: Meg kell mondjam hatalmas respekt jár Bozseknek, amiért meghozta ezt a nehéz döntést. Feladni egy ilyen műsort csak azért, mert tudod, hogy gyengébb vagy, mint a többiek? Hát ki tenne ilyet? Persze, jöhetünk az összeesküvés-elméletekkel, de igazából Bozsek Márk az a srác, akinek elhiszem, hogy ő ilyet bizony csont nélkül megcsinál csak azért, mert ezt diktálja a lelkiismerete. Respekt! Ha pedig figyelembe vesszük, hogy milyen jó saját dalokat ír, akkor kétségkívül van jövője a szakmában. Remélem nem tűnik el, a lemezén meg úgyis olyan dalok lesznek, ahol a hangi bakik nem lesznek hallhatóak.

pterffy lili

1. Péterffy Lili odabaszott: Gondolom senkit sem lep meg, de nekem ez volt az X-Faktor idei évadának a csúcspontja. Szeretem az ilyen bakikat, no meg azt, amikor a legszofisztikáltabbnak tűnő nőkből is kiszalad az állat. Ez az “odabaszom Tóth Marcit és leverem a párbajon” mentalitás odacsapott nálam is rendesen, az volt az a pillanat, amikor nem egy csak egy életre megjegyeztem Péterffy Lili nevét, hanem meg is kedveltem őt. Különösen ha hozzáveszem azt is, hogy Alföldi pont ekkortájt találta meg azt a stílust, ami passzol a lányhoz. Kár, hogy nem ő állhat a döntőben a BTW oldalán.

3298 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Az én listám. 5. Ekanem Bálint kiesése nagyon sajnáltam hogy idén a zenekarral sem sikerült én őket juttam volna be a Fat Phonix helyett. 4. Bozsek Márk feladja az X-faktor erre mindig emlékezni fogunk nagyon nemes gesztus volt hogy megtette. Sok jó dalt írt biztos sikeres zenész lesz. 3 Szikora Robi beszólásai viccesek voltak néha egészen másról beszélt és hasonlatai is nagyon furák voltak. 2. Fat Phonix vadnyugatos száma borzalmas volt de nagyon vicces. 1 By the way Abba dal sok jó pillanatuk közül ez volt a legjobb. Az összes érzelmüket kiadták a dalba. Gabi még a következő produkció alatt is a hatásuk alatt volt.

  • EGyetértek, Bálinték kiesését én is sajnáltam. Remélem jövőre megint megpróbálja, akkor tuti bekerülne.

 2. Én annyira meglepődtem, hogy Lili kiesett…Tényleg azt hittem, hogy ha nem is nyeretik meg vele, de döntőig elmegy. Csinos, van egy érdekes hangszíne, szerintem nem is énekel rosszul…Bár balhéja nincs, talán ez a baj..
  Danics Dóra pedig teljeen Antal Timire emlékeztet…jó hang, de semmi érzelem, semmi kisugárzás, semmi, ami miatt megjegyezném, a külsejében sincs semmi extra..Nem is értem, hogyan kerültek ezek döntőbe.
  Listám nincs, nem néztem a műsort, csak néha-néha néhány produkciót:)

  • És ki mondta ennek az ellenkezőjét? A srácok nem az Anna Kendrick-féle módban adták elő a dalukat, hanem egy youtube-os feldolgozást “másoltak” le.

 3. Talán Márk kiszállása volt emlékezetes és az azzal a szavazatok megcsúfolása…tudom, hogy a BTW nem rossz, de kiestek akkor és kész. Nincs olyan, hogy hoppá meggondoltam magam, kiszállok, jöjjön helyettem, aki már kiesett…ez a nézők megsértése.
  Most megy a délutáni faktor és épp Márknak olvasták fel, hogy kétszer volt második, egyszer harmadik és akkor mikor kiszállt az első volt a nézői szavazatok alapján.
  A srác megnyerte volna.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here