Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2013: A Finálé – ÉLŐ BLOG

X-Faktor 2013: A Finálé – ÉLŐ BLOG

94
Oszd meg!

Ma este aztán tényleg vége, a produkció győztest hirdet. Habár szeretjük azt mondani, hogy úgyis az számít, mi lesz a mentoráltakkal később, de azért ne feledjük, azok, akik megnyertek már valamilyen zenei tehetségkutatót, mind jelen vannak a mai napig a zenei életben. Gondoljunk csak Pély Barnára, az első tehetségkutató, a Kifutó győztesére, vagy a Megasztárokra, mint Tóth Vera, Caramel, Ruzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Renáta vagy Radics Gigi, és akkor az X-Faktor győzteseiről nem is beszélve. Míg azok, akik második helyet értek el, nem feltétlenül futottak be karriert. Mire akarok utalni ezzel? Hát arra, hogy a ma estének tétje van, méghozzá nem is kicsi.

A fináléra Danics Dóra és a ByTheWay maradt. Reálisan nézve a lánynak van a győzelemre a nagyobb esélye, de ki tudja, a ByTheWay kiesésére készülök hetek óta, erre tessék, még mindig itt állnak. Míg tavaly egyértelmű volt Oláh Gergő győzelme, addig úgy érzem itt érhetnek még minket meglepetések. Remélem egy mozgalmas, izgalmas este elé nézünk.

Jómagam igyekszem ugyanolyan minőségben élő-blogolni, mint eddig, remélhetőleg technikai bakik sem csúfítják majd az estét. Ha netán túlterheltség miatt a blog időszakosan ne lenne elérhető, akkor jegyzettömbben folytatom, és másolok amint minden helyreáll. De úgy örülnék, ha ma nem lenne gond :)

Hamarosan kezdünk, ha van kedvetek csatlakozzatok, vagy a reklám alatt írjatok véleményt.

– 20:10: No ki van itt? :) Visszatért a MindigTV-be az élet, és éppen jelel, igaz, fekete-fehér az adás, kábé úgy érzem magam, mint egy időutazó, aki számítógépet használ, de a ’60-as években él. Akárhogy is, megjöttem :) Eddig lement egy felejthető közös dal, Istenes Bence pedig nem győzte ismételni, hogy X-Faktorban sosem nyert még lány, vagy csapat, de elfelejtette megemlíteni, hogy a magyarban nem történt még ilyen, külföldön meg sokszor volt már rá példa.

– 20:12: Tünde az eredményhirdetés előtt tegnap azt mondta Dórának, hogy nyerje meg. Úgy tűnik sejtette, hogy ki fog esni. “A tizennyolcas karika, kint van a tévében? A (ByTheWay) elég nagy durranás lesz” – fogalmaz Szikora, miközben szóba hozzá a karácsonyt is.

20:15: A parasztvakítás elindul, 51% vs. 49%, és nem az vezet, aki néhány órával ezelőtt… Tartom ám, amit tegnap ígértem, ha a srácok ma is odacsapnak, kapnak tőlem egy sms-t. Tizenkét éve nem szavaztam egy kereskedelmi tévén vetített műsornál sem. Vajon elég jók lesznek a srácok az anyagi támogatásomhoz? Majd eldől :)

– 20:19 – ByTheWay:Fogtam a Robinak a kezét, és azt hittem letöröm az ujját” – mondják a srácok, akik izgultak ám rendesen. “Minden egyes forduló előtt a legfontosabb az volt, hogy a saját mércénknek feleljünk meg. Most is így lesz“.

– 20:21: A koncepció alapján a kedvenc magyar és angol dalt ismétlik meg, amit előadtak. Sok újat nem tudok mondani erről az R-Go dalról, mert már akkor is imádtam, ahogy most is. Sőt, mintha most még jobb lenne :)

– 20:23: Nahát Dórikám, elbújhatsz a srácok mögött.Soha nem voltak ilyen felszabadultak. Belépnek, megszólalnak, és elkezdek, mint a vadalma mosolyogni” – köszöni Alföldi. “Minden erőtöket odarakjátok a színpadra, nagyon jó volt” – üvölti Tóth Gabi. Geszti szerint jó meg vicces is volt, a művigyor az arcára fagyott.

– 20:24 – Danics Dóra:Nagyon félelmetes volt látni, hogy csak ennyi különbség van köztünk. Volt egy olyan érzésem, hogy nem fog sikerülni” – sajna nem jött be a megérzésed, Dóra. “Ő megtestesít valamit, amit sokan keresünk az életben. Azt, hogy a szépség, akarat, kitartás és a tehetség elnyeri a méltó jutalmát” – dicsér Geszti a kisfilmben, miközben Dóra sírva örülvén ismétli mennyire boldog.

– 20:25: Végre, színes a tévé! No most már maradjon is minden rendben. Dóra a House of Rising Sun dalt ismétli, amit meglepően jól énekel el. Persze a modoros-manírosság adott, de a hangja most nem irritál annyira, mint szokott.

– 20:28: Tóth Gabi megköszönte, hogy Dóra elénekelte a dalt. “Maga általában odateszi, de ki merem mondani, hogy iszonyú elegáns volt” – mondja Alföldi. “Nem véletlen az, hogy te itt vagy, a döntőben vagy. A felkelő nap házában neked is van egy szobád. Ez a nap érted, és a ByTheWay-ért kelt fel” – mondja Szikora. Geszti épp azon lamentál, hogy Dóra énekel a döntőben a legjobban, Szikora pedig feltűnően köhécsel. Behalok :D

– 20:31: Itt a reklám, és vele együtt az esti forró kakaóm. Hideg van na :)

– 20:36: No, most írtam meg estére egy rövid cikket, amit azután publikálok majd – kiegészítve némi plusz dologgal -, hogy Lilu bejelenti, Danics Dóra nyerte az X-Faktort. Pesszimista vagyok, úgy érzem nincs esélye a srácoknak, de ne legyen igazam. Olyan szívesen tenném a lomtárba azt a cikk-vázlatot, el se hiszitek mennyire :)

– 20:40: Juhú, jön énekelni Keresztes Ildikó! Ennek úgy örülök, mert ez a nő énekelni aztán tud. Fantomképek: 50% vs. 50%, mekkora bullshit.

– 20:44 – ByTheWay: Ezaz! A kedvenc angol daluknál elhozták a csodát, azaz a Cups-dalt adták újra elő. Imádom! 1799 ByTheWay. Az sms elküldve, ismétlem, tizenkét éve nem szavaztam kereskedelmi tévé műsorában. Végül is, 330 ft nem csap a földhöz. Hajrá BTW.

– 20:45: Nem bántásból, de eszembe jutott, hogy Dóra vajon valami hasonlót tudna? Mármint, egy-két pohárral ritmust és zenei aláfestést adni saját magának, és úgy énekelni? Tuti kevésbé lenne hamis, mint a srácok, de menne neki egy ilyen zeneiség prezentálása?

– 20:48:Olyan megható volt, mint először. Külön-külön is megállnátok a helyeteket, olyan fantasztikus énekesek vagytok. Az energia felülmúlhatatlan” – mondja Gabi vidáman. “Olyan lazán és boldogan énekeltek, hogy csodálatos” – szól Alföldi, és utal a srácok hamisságára. Igaza van, a srácok hamisak voltak. “A ti erősségetek nem a szóló éneklés, hanem az együttes játék.” – Geszti szerint ez jót tesz az országnak is, mármint, az egyesülés.Szikora szerint ez világszám volt, már rég jöttek ezzel a szóval, igaz, nem hiányzott.

– 20:51 – Danics Dóra: Érzelmes dal, naná. Erre nem vagyok kíváncsi, válaszolok a hozzászólásaitokra inkább :)

– 20:54:Talán a legnehezebb helyzetben a legnyugodtabb. Majd mondja el hogy csinálta” – kérlel Alföldi, miközben Tóth Gabi lúdbőrözött Dórától. “Te bolondítasz a hangoddal” – szól Szikora, de előtte beszólt Gesztinek, akinek nem tetszett Geszti kritikája a BTW-re, miszerint egyéniben nem jók. Pedig Gesztinek igaza volt, a BTW-srácok szólóban IS hamisak tudnak lenni. (De kit érdekel? Engem nem :))

– 20:56: Parasztvakítás ismét bekapcsol, 54% vs. 46% – ennyit számít, hogy voksoltam egyet a srácokra? :) Jön a reklám.

– 21:03: A színpadon Keresztes Ildikó, az X-Faktor volt mentora az új dalával. Imádom ahogy ez a nő énekel, a mentori munkáit próbáljuk meg inkább elfelejteni. Wow, ez a nő még mindig nagyon tud énekelni, a dal is tetszik, megérdemelte volna, hogy bekerüljön “A Dal” top harmincába. Ó, mennyire imádom ahogy ez a nő énekel. A színpadi kép azzal a társulattal pedig zseniális :)

– 21:05: Azt a rohadt, Keresztes Ildikó fenomenális volt! Ahogy repült a levegőben, felült arra a karika-izére, hű. Király! Még több ilyet, ez nagyon-nagyon jó volt! Ezt újra kell majd néznem. No most reklám, és ígérnek egy meglepetés-sztárvendéget. Remélem külföldi. Lehetne Szlovákia büszkesége, Celeste Buckingham? Légyszi!

– 21:13: No, már megint jönnek a huncut fantomképek. 55 vs 45%, Lilu szerint nőtt a különbség a két finalista közt. Tényleg ezt mondta!

– 21:15- ByTheWay & Danics Dóra: A szóló részeknél Dórából előjött az ösztön, és direkt hangosabban énekelt, mint a srácok, akik ezen meg is lepődtek, dehát, ez egy dalverseny. Dóra a közös részeknél is “leénekelem a srácokat” versenyt játszott, kiütéssel “győzött”. Mert létezik ám morális győzelem is, Dóra pedig még mindig nem tanult meg csapatban dolgozni és énekelni.

– 21:18: Gabi ezerrel dícsér, Alföldi az kéri addig játsszák amit akarják, Szikora pedig invitálná a ByTheWay-be Dórát, de Geszti nem adja.

– 21:19: Már vagy hatodjára mutatják zanzásítva az eddigi dalokat. Időhúzás!

– 21:21: “Az eddigi döntők során mindkét finalista végzett már az első helyen” – mondja Lilu. Valószínűleg megint kiadják majd a százalékos listát a szavazatokról, mint tavaly. Alig várom, kíváncsi vagyok :)

– 21:24: Való Világ promó az X-Faktorban, behalás. A színpadon pedig Tóth Gabi énekeli a VV főcímdalát. Kétség sem fér hozzá, ez a nő nagyon tud énekelni. Na Danics Dóra, figyelj nagyon, így kell nagy hanggal jól énekelni.

– 21:29: Reklám! Hm, most nézem, Lilu 37 (!) éves, hát ki nem nézném belőle, hogy annyi.

– 21:37: Érkezik a győztesek dala, ami a győztes első slágere lehet. Ó, bár győzne a BTW. Adél az After-X-ben várja a népet, most már nincs ki a dekoltázs sem :) LOL Lilu most beszólt, hogy Bencét is várja-e a műsorba :D

– 21:39 – ByTheWay:Megérdemlik, hogy az eredményhirdetés életük legnagyobb pillanata legyen” – mondja Szikora. Hihetetlen mennyit dögösödtek a válogató óta a srácok. Fogadjunk, hogy ez nem csak nekem tűnt fel :) Á, de jó a srácok útját nézni, amit az X-Faktorban tettek meg.

– 21:42: Nem olyan jó a mostani “győztesek dala”, mint a tavalyi, az sokkal ütősebb volt. A srácok ugyanazokat a hibákat követik el, mint eddig. Szegények hamisak, a szóló részek gyengék, de amikor együtt énekelnek, az tök jó. Én ezt a dalt tőlük akarom a rádióban hallani éjjel-nappal. Hm, Bence most tök szépen kiénekelte a magas hangokat. Hajrá BTW! Dobogjon az a wayer-szív :)

– 21:44: Nagyon nem szívesen írom ezt le, de a dal 80 százalékában hamisak voltak, ez már a Jimmy fia Krisztián-szintű mélységeket idézte. De a wayer-szív dobog. “Srácok, nagyon drukkolok nektek. Rajta vagytok azon az úton, nem az számít, mi fog ma este történni” – biztat Alföldi. “Köszönöm, hogy ismerhetlek titeket, köszönöm, hogy adtok nekem” – törölgeti a könnyeit Tóth Gabi, miközben Yaou már elsírta magát. “Maradjunk abban, hogy szép pillanat volt. Zeneileg kevésbé, de a történet, a barátság, az érzések ott vannak a ByTheWay-ben, és ezt szeretjük mindannyian” – piszkálkodik Geszti. “Srácok, sírni csak a győzteseknek szabad, kicsit várjunk még vele” – höhö, Szikora odacsapott.

– 21:48: Jajj, a srácok sírnak, olyan megható, mert büszkék, hogy itt állhatnak. Nem tudom, hogy ez mocskos marketing fogás-e, de nekem őszinte érzelemnek tűnik. Annyira megható volt ez még a számomra s.

– 21:50 – Danics Dóra:A mentorház tavaly a temetőm volt, idén pedig a mennyországgá vált” – mondja Dóra a kisfilmben. A mentorházas dala amúgy anno tetszett is. “Céltudatosságra nevelt ez a verseny. Régen tök lusta voltam, ilyen kis naplopó. És most meg nem tudom elképzelni, hogy ne csináljak egy nap ötszáz dolgot legalább” – folytatja Dóra. “Elkezdtem magamról elhinni, hogy ja, én is egy nőies nő vagyok. Zenészekkel együtt dolgozni az én szívemnek egy sokkal csodálatosabb és varázslatos dolog“.

– 21:55: Érdemes megfigyelni azt, hogy mely előadó miképp fogja meg az adott dalt. Dóra szépen énekli, nem hallatszik ki belőle semmi hamisság, és a magas hangok is pörögnek ezerrel. De hiányzik belőle az érzelem, az energia, a kedvesség és mindaz a plusz érzelmi töltet, ami egy érzelmes dal jó előadásához kell. Talán erre utalt Alföldi, amikor régen mindig a mórikálás kifejezéssel illette Danicsot. Vagy ez a danicsolás? A hang jó. Az érzelmek nincsenek rendben. Ha ez a nő csak gyors dalokat énekelne, nem lenne vele gondom.

– 21:57: Dóra nem késlekedett, amint befejezte a dalt gyorsan el is bőgte magát, nehogymá’ lemaradjon a srácok mögött. Gabi tudja mit érez Dóri, szerinte ezt a dalt ráírták. Dóra már nem is bőg, ez gyors volt. “Szexi, mély, gondolatokat ébresztő, nyugodt énekesnőt láttam” – Alföldi szavai se ríkatják meg. “Ne félj kislány, szép a ruhád, szép a hangod. Én nem tudtam volna ilyen szépen elénekelni” – dicsér Szikora. “Csodálatosan felcsatoltad a szárnyakat erre a dalra. Nagyon örülök, hogy veled dolgozhattam” – Geszti szavaira már elmorzsol egy könnycseppet.

– 21:59:Nem tudom, hogy hova visz ez az út, de csodálatos. Megélni csodálatos ezt az utat, és végigmenni rajta” – Dóra szavai után el is múlt a sírógörcs. Ezét kellett az a nagy mozdulat a dal eléneklése után? A produkciót utólagosan értékelve, egyetlen hamis hang sem volt Dóra előadásában. Egy sem.

– 22:03: A három győztes most énekelte el közös dalát, ami egy új szerzemény. Hát, tipikus tucatdal, de a srácok jól éneklik, még Vastag Csaba is.

– 22:17: Színpadon a 12 döntős, egy érzelmes, a háttérben múltidézést nyújtó részletekkel. Aranyos ezt nézni.

– 22:21: No már megint megismétlik röviden a ma esti produkciókat. Időhúzás bekapcsol.

– 22:24: Pár másodperc, és lezárják a szavazást. Hű, de izgulok, tudni akarom már ki nyer. “A szavazást ebben a pillanatban lezártam” – Lilu nagyon drámai. A színpadra érkeznek a finalisták, meg a mentorok. Izgalmas percek következnek.

– 22:26: Megvan az eredmény, érkezik a boríték. Én bekészítettem két cikket, egyet a BTW, egyet Dóra győzelme esetén publikálok. Nagyon izgulok. Úgy látom Istenes már tudja a végeredményt. Hű.

– 22:30: Az X-Faktor győztese Danics Dóra. Annyira egyértelmű volt, de azért fáj. Dóra és Geszti nagyon örül, a srácok szomorkodnak. Az első sorban Dóra celeb anyukája is nagyon boldog, a srácok pedig elegánsan veszítettek. A második hely is szép. “Ha tudok, segítek, komolyan” – suttogja Geszti a a ByTheWay felé.

– 22:32: Dóra lett tehát a győztes, énekli is a győztesek dalát, amit majd a Class FM rongyossá fog játszani a következő hetekben. Gratulálok Dóra, hajrá ByTheWay! Köszönöm, hogy együtt töltöttük ezt az estét srácok, remekül szórakoztam, remélem ti is :)

1491 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

94 Hozzászólások

 1. Danicsot nagyon tolják, tolták, de inkább nyerjenek a fiúk..mégiscsak nők szavaznak többségben. Szeretném Dóra arcát látni mikor második lesz. :D

  • Hát, ha ezt megnyeri a BTW azok után, hogy a 8-ból is nézői szavazatokkal estek ki, az nagy kamu lenne :D
   Én eddig se hittem a szavazások tisztaságában, de ezután pláne nem hinnék.

   • Pont ezért nem fog győzni a BTW. Így is sokan kételkednek a szavazatok tisztaságában, ezentúl még többen kételkednének, ezzel évekre elásná magát a műsor.

    Az meg más kérdés, hogy ki érdemelné meg a győzelmet, és ki nem. Legfeljebb ha a BTW nagyon vezet, majd megmutatják a szavazatok állását képpel együtt.

 2. Én biztos vagyok a bytheway győzelmében. Szerintem ez a műsor nekik áll, más lehetőséget nem tudok elképzelni estére. Danics Dóra hasonlóan fog járni, mint anno Muri Enikő. (amúgy én Dórának szurkolok)

 3. Azt lehet hogy egyik se nyerjen? :)
  Amúgy én azért szorítok, hogy Dóra NE nyerjen (még véletlenül se azért hogy a BTW győzzön :D)
  @Devilrose Nagyon akarom látni azt az arckifejezést!

  Tudom kicsit rossz akarásnak tűnik, de szerintem Danicsnak nincs annyira jó hangja (sőt én falra mászok a rikácsolásától) és nagyon mű az egész ember.. Ha megnyeri akkor tőle fog zengeni minden hogy végre nő nyert és jövőre is visszahívják és megint tele lesz vele a media. Na ezt nem akarom!

 4. Jáj, kitartást a helyzethez. Hallod, nálad mindig beüt valami krach. Én már sík ideg lennék :))
  De tudom, hogy megoldod, meg hátha visszatér az adás, szurkolok.

  • Á, ne is mondd, már nekem is tele van vele a hócipőm, de most már tényleg rajta vagyok az ügyön, hogy az igazán lényeges élő-blogokon (A Dal, naná :) ), ne legyen probléma. Már felvettem a kapcsolatot egy tárhelyszolgáltatóval, ami igaz, fizetős lesz, de azt ígérik nem lesznek problémák. Mondjuk meg is kérik az árát (havi 2.000 forint). Hétfőn pedig addig fogok pattogni míg ki nem küldenek egy mindig tv-s szerelőt, hogy oldja meg a problémát.

   Szóval, most már aztán “eddig, eddig, eddig vagyok” (képeljétek most el Esztergályos Cecíliát :)), tehát az intézkedés elkezdődött.

   Ha pedig a jel visszatér, jövök vele én is :)

  • Mert nem tudok egyszerre két ablakot megnyitni a gépen úgy, hogy elférjenek egymás mellett, így folyton váltogatni kellene a böngészőket, amitől lehalna a stream. Ez problémásabb, mint amit anno A Dal alatt használtam. Telefonról pedig nem szoktam facebookot használni, szóval, marad a reklámonkénti bejelentkezés, aztán remélem visszatér a tévébe a jel :)

 5. “Danics Dóra az első olyan nő, aki győztesként távozik az X-faktorból.” MIÉRT MONDTA EZT BENCE?? Nem értem..hisz Muri Enikő is második lett. (Ha Danics második lesz.) Ha meg első, akkor érthető..de miért mondta ezt így kijelentő módban?

  • Talán Istenes már tud olyat, amit mi még nem. Ciki lenne az RTL-nek ha a BTW nyerne, mert a srácok már egyszer kiestek. Az összeesküvés-elméleteket félretéve azonban Istenes ma egész este bakizott, mint amkor arra utalt, hogy a világ összes X-Faktorában nem volt csapat vagy női győztes.

   • Delután is mindig elfelejtettek,hogy csak a magyar X-Faktorban lesz ez az elso alkalom. Hirtelen elfelejtkeztek többek közt Leona Lewisrol,Alexandra Burkerol, ea a Little Mixről://

    • Szikoránál mondjuk nem lepne meg, neki csak a ByTheWay létezik :D A többieknél viszont gáz, nem kéne elfeledni, hogy ez licensz műsor.

  • Nem azt akarta mondani, hogy Danics Dóra LEHET az első nő, aki győztesként távozik a műsorból? Azt hittem, csak én nem hallottam bele a LEHET-et…

 6. Én vagyok, de csak 22:00-ig, akkor gátlástalanul villanyt oltok :D

  Én nehezen viseltem az R-Go számot, a BTW továbbra is nagyon semmilyen, Dóra száma jobban tetszett. De ez szerintem ilyen: ki így, ki úgy.

  A szavazás állása, meg a többi kamu… Ezek tényleg nem érzik, mennyire szánalmasak??? :(

 7. Vajon melyik külföldi dalt fogják a fiúk előadni? :)
  Tibi, neked ki a kedvenced a csapatból ès mièrt? Ès a többi tagról mit gondolsz?
  Nekem Oli, de mind a nègyüket szeretem, amin èn magam is meglepődöm a mai napig, mert nem vagyok az a korosztály, amelyik őket szereti. :D (20 vagyok)

  • Hihi, egy percig sem volt kérdés. Nekem is Oli a kedvencem, szerintem hatalmas arc, amikor rappel azt imádom. Oké, külsőre is ő. Hangilag viszont Bence a legjobb, de Sziki és Yaou is odacsap néha, ez a leesős-pohár poén hatalmas volt Yaou-tól.

   A meglepettséggel egyetértek, magam sem szoktam rajongani ilyen csapatokért, inkább a lánybandákért, de ezekben a srácokban van valami.

 8. Van még idő szavazni? Mert én is küldenék egy szavazatot a btw-re. Milyen számra kell mit küldeni?

 9. Én nem szavazok, inkább veszek holnap sampont vagy pezsgőt, elvégre a reklám a lényeg. :D
  Nem tetszett Dancsika nótája, nem érdekel, hogy Pásztor Annáék írták, nem jó.

  • Alapvetően nem szeretem a playbacket, de amekkora showt ott lenyomott, hát azt Britney Spears is megirigyelné (szerintem). Szóval, megbocsátom neki a playbacket :)

 10. Tibi, a 20:56 – os pár mondatadon jót mosolyogtam. :D
  Olyan jó lenne, ha a By The Way nyerne. Konkrétan azért, mert Danics megdanicsolja a számait. Na, én így képzeltem el ezt az igét, nem úgy, ahogyan a mentorok használják… :)

  • Nahát, én meg pont most írom, hogy mennyire tetszik. Olyan Gabis. Ordítást itt nem fedeztem fel, pedig arra finnyás vagyok. Szerintem Gabi megmutatta miért ő a mentor :)

   • Szerintem rejtély, hogy miért ő a mentor :D Ennek a való világ főcímnek a stúdió változata hallgatható, de ez botrányos volt hangilag.

 11. Lekapcsolatam Tóth Gabit, hogy halljam az UK-ban Katy Perrytől az Unconditionally-t de annyira hamis, hogy ez borzalom. lehet, hogy Gabinál kellett volna maradnom. Pedig nagyon szeretem ezt a számot, de amit Katy itt művelt, az kritikán aluli De legalább nem playbackelt, mint Keresztes.

 12. Parasztvakítás LevelRTL, nem csak Gabi tűnt el, hanem az élő felirat is…
  De legalább élőben énekelt Gabi! :)

 13. Ezt a dalt nem is lehetett könnyű elénekelni.. ugyanis nagyon rossz győztes dalnak is. De a fiúk olyan aranyosak, és látom a sok munkájukat. Nekik kell nyerni!

 14. A kisfilm alapján eszembe jutott, hogy az elején még Dórának szuroltam. Hihetetlen. :D
  Amúgy, tetszett az az indoklás a BTW részéről, hogy “elmondom, mert csak.” :D

  • Ez tette annyira emberivé még a sírást is :) Dóra mentorházas produkcióját én is nagyon szerettem.

 15. Még vajon meddig tudják elhúzni ezt a műsort? Szinte számolom a perceket a végéig. Sőt, nem is szinte.

 16. Azért érdekes, hogy az UK X-Faktort egy órával később kezdték (ugye időeltolódás), és most zárták le a szavazást, itt is szünet van, és ha visszajönnek eredményhirdetés lesz. De nincs akkor időhúzás, mint otthon. Több sztárvendég volt, és kevesebbet adtak elő a versenyzők.

  • Ennyit számít a tévézési kultúra itt, meg amott. Talán ott más a médiatörvény, és kevesebb reklámidőt engedélyez óránként.

 17. Igen, meg is van a győztes, pedig még reklám is volt! Sam Bailey! :) Nagyon tud a nő!!!! A kimondást se húzták percekig rizsával.

 18. Na most játszhatja az eszét ez a hülye p*csa, hogy nyert, az egyik legszarabb volt! Gratulálok a készítőknek, hogy összehozták ezt.

 19. Én sem örülök, hogy Dóra nyert, sőt, tök elrontotta az estémet a hír, de el kell ismerni, Dóra sosem volt hamis. Azért nem mondom, hogy megérdemelte, de megértem, ha rá szavaztak az emberek. Plusz nagyon kínos lett volna az RTL-nek ha a BTW győz.

 20. Azt hiszem az eredmény borítékolható volt… Attól még csalódott vagyok, mert nagyon drukkoltam a srácoknak. A legbosszantóbb az egész műsorban az volt, amikor Geszti és Modoros dóra olyan fejet vágtak, mint akik már tudják az eredményt és teljesen biztosak a győzelemben. Még a győztes dalba sem tudott érzelmeket fektetni. Az egész lány annyira erőltetett…

  • én is néztem a műsort, de nem láttam ilyet. mindketten biztosak voltak valamilyen szinten abban, hogy saját maguk nyerik, Dóra pedig azért kezdte úgy a dalt, ahogy, mert meg volt lepődve.. te is sírtál volna örömödben.

 21. Én is a By the waynek szurkoltam, de Dóra megérdemelten győzött. A srácoktól a győztes dal nagyon tetszett és közös produkció is jó volt. Olivér most próbálkozott harmadszor először a második évadba egyéni előadóként ott a legjobb 50-be búcsúzott, harmadik évadba a mentorházba lett vége és most sikerült neki a By the wayyel sokáig eljutni. Ők biztos fent maradnak. Jó évad volt kiszámíthatatlan. egyébként a versenyzők 98%-a a By the waynek szurkolt Dórának Tünde és Márk szurkolt szerintem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here