Főoldal Hírek Az X-Faktor 2013 győztese Danics Dóra!

Az X-Faktor 2013 győztese Danics Dóra!

12
Oszd meg!

Hosszú esténk volt, így nem ragozom tovább, aki kíváncsi az előzményekre, azoknak ajánlom az Élő Blog átböngészését. A fantomképek állítása szerint szoros volt a verseny.

Bevallom őszintén, kicsit szomorú vagyok a ByTheWay kiesése miatt, de el kell ismernem, Dóra sosem volt hamis, mindig tisztán énekelt, ami által sokak megszerethették. Csak egyszerűen hiányzott az érzelmi töltet a dalaiból… A győztes tehát Dóra lett, továbbá ő az első női tehetségkutatós győztes az RTL Klubbon futó tehetségkutató műsoroknál. Végül is, mindent összetéve megérdemelte, a ByTheWay-ben pedig van akkora erő és kitartás, hogy fent maradjon a magyar popzenében. Hajrá srácok!

Ami az idei X-Faktort illeti, minden hibája ellenére remekül szórakoztam, öröm volt veletek együtt végigizgulni a mezőnyt. Jövő ősszel ugyanekkor, ugyanitt :)

Danics Dora

12 Hozzászólások

 1. Elismerem, Dórának nagyon szép hangja van és megérdemelten nyert, de bennem van egy kis fájdalom emiatt. Én végig a ByTheWaynak szurkoltam de nem is az a legrosszabb, hogy nem ők nyertek, hanem látni Geszti arcát az eredményhirdetés alatt és utána. Az a pofa, az a mosoly legszívesebben képen töröltem volna. Ugrál, mint egy hülye gyerek és rángatja magával Dórát hátha eltöri a bokáját a magassarkúban majd eljátssza, hogy jaj annyira sajnálja a srácokat de nagyon szarul megy neki. Majd miközben Danics énekli a győztes dalt és kijön a többi versenyző és mennek a fiúknak gratulálni és/vagy a sajnálatukat kifejezni Geszti észre veszi Danics anyuka mellől, hogy nem rohant senki egyből Dóra nyakába, mint eddig minden évben szokás volt, ezért felpattan a színpadra és odaterelgeti őket, mint egy jó juhász. Én ezen az egészen egyszerűen úgy felhúztam magam, hogy Geszti hogy lehet egy ilyen bunkó álla. Dórának tényleg gratula a győzelemért de nekem ő csak egy Wolf Kati utánzat. Emlékszem, amikor Wolf Kati kiesett, hogy megdöbbent mindenki, hogy ezt most hogy vagy miért. Kíváncsi lettem volna rá, hogy ha Danics is kiesett volna menet közben ugyanazt a hatást érte volna el mint anno Kati. Összességében egész jó évad volt pár hangot és Gesztit leszámítva, de már nagyon kezd elfáradni ez a műsor.

  • Visszanéztem, és tényleg terelgette őket… Meg a szombati After X-ben is olyan árnyalt gonoszsággal beszélt a BTW-ről, hogy ők meg se érdemlik, hogy itt legyenek, hisz Márk adta át a helyet, és Márk most itt lenne a fináléban… Részben igaza van, de azért ezen nem kéne ennyit rágódni, másrészt meg Márk egy lehetőséget adott neki, amivel éltek, hisz simán előfordulhatott volna, hogy egyből kiesnek.
   Tény, hogy tehetségekből kezd kifáradni a műsor, viszont nekem ilyenkor, a finálé után megszépülnek az emlékek, olyan jó őket így együtt, egy nagy családként látni:)
   Amúgy az RTL berendelte az 5. évadot? Mert nem emlékszem bejelentésre, viszont nem tudom elképzelni, akkor mit találnak ki jövő őszre, sokat köszönhetnek az X Faktornak.

  • Egyetértek, Geszti arca tényleg fájó volt. Egyre kevésbé szimpatikus az a pasi, pláne amikor kitör belőle az ösztönös vadállat.

   A terelgetés utólagosan nekem is feltűnt, nagyon gáz :/

 2. Én a By the waynek szurkoltam, de megérdemelten Dóra a győzelmet. By the way sok jó pillanatot okozott a nézőknek ő sokra viszik. Szerintem csak Márk és Tünde drukkolt Dórának, a többiek a By the waynek. Nekem is furcsa volt hogy a győztes dal elején nem ment oda senki Dórához, de végén mindenki együtt örült vele. Ez az évad kiszámíthatatlan volt, tele volt meglepetéssekkel és váratlan fordulatokkal. Kíváncsian várom a következő évadot mert valószínűleg lesz.

 3. Köszönet a sok-sok élőblogért, a naprakész hírekért, infókért. :)

  Én nem ígérem, hogy jövő ősszel is megnézem, X-faktort én a “kevesebb néha több” elv alapján követem :), ez számomra a 2. évad volt a Kocsis Tibis győzelmű után.

  Nem gondolom amúgy, hogy Danics Dóra is ne lenne majd tucaténekesnő, de jobban ki vagyok békülve az ő győzelmével, mint a BTW-vel.
  Mindegy, aki szereti a srácokat, azoktól nem veheti majd el senki, hogy hallgassák őket, szóval ilyen szempontból már olyan mindegy, hogy ki is nyert…

  • Nagyon szívesen :) Ha a Faktor-lázad nem is, de “A Dal”-os/Eurovíziós forgatagot itt töltöd majd :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here