Főoldal Hírek The CW: Érkezik a Star-Crossed és a The 100

The CW: Érkezik a Star-Crossed és a The 100

0
Oszd meg!

A The CW nyilvánosságra hozta a midseason menetrendjét, így megtudhattuk azt is, hogy mikor debütál a két új sorozatuk. Történt némi változás a csatornánál, de a kedd és a csütörtök érintetlen maradt – köszönhetően a The Originals, Supernatural, The Vampire Diaries és a Reign remek nézettségi adatainak.

batb

A CW-Hétfő évek óta rossz adatokat produkál, idén a Hart of Dixie és a Beauty and the Beast kettőse sosem látott mélypontba taszította a két sávot. Ezt látva a CW úgy döntött, módosítania kell a programstruktúráján. A Beauty and the Beast eltűnik március 10-én lesz utoljára képernyőn, az évad maradék részei pedig a nyáron kerülnek majd képernyőre. Helyére Március 17-től érkezik a The Tomorrow People. A döntés amúgy nem meglepő, a szörnyes-széria a CW legkevésbé nézett műsora.

A Hart of Dixie is költözik, Március 21-től pénteken lesz látható, a nagy nyári siker, a Whose Line Is It Anyway? felvezetésével. A helyére a sokunk által várt Star-Crossed érkezik Matt Lanter főszereplésével, ami korábban ugye Oxygen néven futott.A The 100 pedig Március 19-én, szerdán debütál az Arrow után. Ez amúgy meglepően kreatív döntés volt a csatornától, hiszen az “Amellsday” nézettségét tekintve nem nagyon jött be, a Tomorrow People pedig nem csak látványosan nem tud mit kezdeni az Arrow felvezetésével, de a csatornának oly kedves 18-34 éves női korosztályt sem mozgatta meg. Utóbbi kategóriában a csatorna legkevésbé nézettjei közé tartozik.

Meg kell hagyni markáns változtatások lesznek a The CW menetrendjében, de ez érthető, hiszen a hétfői és a pénteki nap az, amit nézettségben helyre kell hozniuk a csatornánál. Ó, ami a The Carrie Diaries-t illeti, a második évad tizenhárom részes lesz, az évadzáró 2014 január 31-én esedékes. A nézettségét figyelembevéve talán érdemesebb lenne sorozatzáró-ról beszélni… Visszatérve a csatorna midseason-tervére, íme, egy átlátható naptár-féleség a változásokról, illetve, alig várom már, hogy végre láthassam a Star-Crossedet. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)

Star-Crossed

Február 17 – Hétfő:
8:00-9:00 p.m.               Star-Crossed (sorozat-premier)
9:00-10:00 p.m.             Beauty and the Beast
Március 17 – Hétfő
8:00-9:00 p.m.             Star-Crossed
9:00-10:00 p.m.           The Tomorrow People (új este)

Március 19 – Szerda
8:00-9:00 p.m.               Arrow
9:00-10:00 p.m.             The 100 (sorozat-premier)

Március 21 – Péntek
8:00-8:30 p.m.               Whose Line Is It Anyway? (évad-premier)
8:30-9:00 p.m.               Whose Line Is It Anyway?
9:00-10:00 p.m.             Hart of Dixie (új este)

THE CW UPFRONTS 2011

1215 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here