Főoldal Hírek Január végén debütál a Való Világ 6

Január végén debütál a Való Világ 6

4
Oszd meg!

Mese nincs, ha tetszik, ha nem, Január 26-án elindul a Való Világ 6 – ezúttal az RTL II műsorán. Arról még nem tudni, hogy kik lesznek a műsorvezetők, médiaipari források szerint Sebestyén Balázs és az X-Faktorban remekül teljesíti Istenes Bence a fő esélyesek. Nevető harmadikként azonban befuthat Stohl András is, akit a felmérések szerint már várnak vissza a nézők a képernyőre. Friss hírként felmerült az is, hogy egyszerre három műsorvezetője lesz a műsornak.

vv6 musorvezeto

A Való Világ 6-ba több, mint tizenöt ezer ember jelentkezett, közülük válogattak a produkciónál. A casting képeit alább megtekinthetitek. Nem is meglepő, hogy ennyien próbálnak szerencsét a Való Világban, ugyanis a műsor korábbi arcai közül sokan nagy karriert futottak be. A legnagyobbat Majka dobbantotta, aki azóta sikeres zenész, nemrég jelent meg az első könyve, műsorvezetői munkái mellett pedig a Sztárban sztár zsűritagja volt. A Való Világ 1 győztese, Mészáros Szabolcs a műsor után egy politikai párt reklámarca lett, majd a zuglói önkormányzat képviselője, napjainkban pedig a rendőrségnél dolgozik nyomozóként. A Való Világ 3 győztese Miló az RTL Klubnál dolgozik, akárcsak a Való Világ 5 győztese, Attila, aki a hatodik szériában mint szerkesztő vesz majd részt.

vv aniko ejjel nappal

A hölgyek közül a legnagyobb karriert kétségkívül Nádai Anikó futotta be, aki szerkesztői és műsorvezetői feladatai után az Éjjel-Nappal Budapest legközkedveltebb arca. A Való Világ 1 Ágicája pedig a rivális Tv2 műsorában, az Édes életben szerepel, emellett újságíróként ténykedik.

Ergó van lehetőség a Való Világban, kérdés az ki tudja használni-e valaki. Szerénytelenségem erre a műsorra már régóta nem kíváncsi, a tavalyi széria teljesen kimaradt az életemből, viszont jó szórakozást kívánok azoknak, akik várják a showt. Egy biztos, az alábbi fotókon vannak olyan arcok, akik ezt minden bizonnyal biztosítani is fogják :) Ezt a cikket viszont mindenkinek ajánlom elolvasásra :)

4 Hozzászólások

  1. Én tuti nézni fogom, szeretem ezt a műsort. A 4. évad volt a kedvencem.
    Tibi, te hány évadot láttál? Melyik volt a kedvenced? És miért “kaszáltad” a műsort?

    • A harmadik évad volt az utolsó, amit végignéztem. A negyedikbe itt-ott, az ötödikbe abszolút nem. Igazából nem köt már le, túl sok időt venne el, és annyi jó sorozat van, ami érdekel :)

  2. Én is így vagyok vele. Talán a 3. évad volt az, amit láttam utóljára. Nagy színjáték az egész, megint csak az emeltdíjas sms-ekről fog szólni az egész, meg a megrendezett helyzetekről. Inkább megnézek egy 20-30 éves filmet, arról legalább tudom, hogy jó. 7végére pl. És a zenekar játszik tovább újranézését tervezem, utóljára majdnem 20éve láttam. A könyvre is kíváncsi lennék, ami alapján a film készült.. állítólag jó vaskos 600oldalas olvasmány.
    Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a véleményed a Túl a csillogáson című filmről Tibi, pár hete láttam, teljesen lenyűgözött Michael Douglas alakítása.

    • Még nem láttam a Túl a csillogásont, de mindenképp megfogom nézni, aztán kritika is lesz róla a blogon :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here