Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2013: Tóth Gabi kiborult, Csordás kiesett

X-Faktor 2013: Tóth Gabi kiborult, Csordás kiesett

11
Oszd meg!

Azt hiszem az eddigi legizgalmasabb döntést láthattuk, már ami a mentori részt illeti, hiszen a nézői voksok alapján Krasznai Tünde és Csordás Ákos párbajozott. Miután Tóth Gabi átváltott bőgő üzemmódba, és úgy sírt Ákos miatt, mint ahogy egy anya zokogna a halott gyermekéért, a két fiatal végül elénekelte a párbajdalát. Ákos szokás szerint átváltott a párbajdalos-tempóba, azaz sokkal jobban énekelt a nagy nyomás alatt, mint ahogy amúgy szokott, Krasznaiból pedig pont az ellenkezőjét hozta ki a feszültség. Csak a párbajdalok alapján – az amúgy sokkal gyengébb -, Csordás teljesített jobban.

csordas akos

Habár egy pillanatig sem hittem azt, hogy Krasznai Tünde elhagyhatj az X-Faktor fedélzetét, köszönhetően Szikora Róbert WTF döntésének végül a nézői voksok döntöttek. Azok a pillanatok igencsak voltak, és pár pillanatra eluralkodott rajtam a kétely: kieshet Krasznai? Kieshet az idei évad legjobb női hangja? Lelketlen lesz az egyetlen bent maradt női versenyző? Szerencsére a nézői voksok alapján Csordás Ákos távozott, rögtön ezután Tóth Gabi zokogásától volt hangos a stúdió, a mentorasszony a lábán alig tudott megállni.

Szóval, a jövőheti Finálé-Hétvégébe Krasznai Tünde, Danics Dóra és a ByTheWay került. Most már kezdem elhinni azt is, hogy a BTW-nek van esélye akár a győzelemre is, tehát vidáman várom a jövőhetet. Ó, és mielőtt elfelejtem: lesz ám Élő Blog a szombati és a vasárnapi adásról is :)

x-faktor-elo-blog

1149 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

 1. Sajnos Danics fogja megnyerni ezt a nyögvenyelős szériát., ami nagyon elszomorító. Most komolyan Janicsák Veca (najó és Antal Timi) helyett az első női Xfaktor (és RTLshow) győztes Danics Dóra lesz, akinek a hangja olyan erőltetett hogy azt szavakba se lehet önteni. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ennyien szavaznak rá és párbaj nélkül fogja megnyerni az egészet.
  Nagyon remélem, hogy Krasznai felköti a gatyáját és valami csoda segítségével megnyeri, mert a maradék 3 versenyző közül ő az egyetlen, műviség nélkül igazi személyiség, igazi X. A BTW nyerése valljuk be nem lenne fair, mert oké nem rosszak, de idáig is az énekelni tudó és jó hangú gyerek repítette őket. A top3at ebben a szériában megérdemlik de a győzelmet nem.

  • Szerintem is Danics Dóra nyeri meg, és nagyon nem örülök annak, hogy így van :/ Egyébként nyert már RTL showt nő, a nézők voksai alapján valamilyen Tünde a valahányadik Survivort, csak ezt mindig elfelejtjük :D

   • Igaz az RTL mindig tehetségkutatót mond és ott még nem nyert nő. Mondjuk a VV-t is ide veszik. Na jó nem tudom igazából :)

 2. Nem csak, hogy először van idehaza esély, hogy női versenyző győzzön, még csapat sem nyert soha, tehát tuti “rekord” lesz. :)

 3. Én szeretem a BTW-t és eredetinek tartom, de nem hiszem, hogy hangi adottságaikban megfelelően reprezentálhatnák a magyarországi X-Faktor negyedik szériáját. Lányos finálét akarok, vagy Tünde és BTW-est, mindkettőt Tünde győzelmével.

  Amúgy örülök neki, hogy Tünde nem a zsűri, hanem a nézők által jutott fináléba. Ez azért meglehetősen jó érzés.

 4. Ex-Stohl Tünde nyerte az 1. survivort ha jól emlékszem :D A vezetéknevét én sem tudom, de kigulizom :D (Molnár) És sajnos bármennyire szeretem Bach Szilviát, a lányában nem látom azt amit benne. Sajnos én is érzéketlennek látom vagy inkább hidegnek. Krasznai Tünde meg szerintem igenis megérdemelné a győzelmet pornós múlt ide vagy oda. Ha Vad Kati (Michelle Wild) Jóban-rosszbanozhatott éveken át (ha jól emlékszem legalábbis nem kevés ideig szerepelt benne) akkor miért is ne nyerhetne meg egy ex-pornós úgy egy tehetségkutatót, hogy mellé tényleg tehetséges? A lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
  http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bomba-kipakolt-stohl-korabbi-kedvese-2021159

  • Jesszusom, micsoda bulvár. Hát ez fáj – az a címlap mindennek a legalja :D

   Egyébiránt egyetértek, Krasznai tényleg megérdemelné :)

 5. Számomra elég elkeserítő, hogy ezen hármas között van a győztes. Oké, én Danicsot bírom, de ő is max középmezőnynek való. Mondjuk ebből a döntős csapatból mindenki. :/
  És érdekes a BTW menetelése is. Nekem nem hiteles, hogy a 8-ból (vagy 9-ből) nézői döntés alapján estek volna ki, most meg TOP3-ban vannak. És akkor csodálkozik bárki, ha a nézők megkérdőjelezik a szavazások tisztaságát?

  • Számomra csak abból a szempontból reális a BTW menetelése, mert a kiesésükkel bebizonyosodott az, amit Liluék állandóan ismételnek. “Nem elég rajongani, szavazni is kell”. Ráadásul a Facebookon is a srácokat követik a legtöbben, ott is tarhálnak voksokat majd’ mindennap, eközben érzelmes/vicces/jópofa videókat töltenek fel, és megjegyzik, mennyire szeretik csinálni, milyen jó és így tovább. Szóval, megy az érzelmi zsarolás ezerrel a srácok, a műsorvezető, a mentorok részéről, aki pedig szavaz tényleg csak arra gondolhat, hogy “nem elég rajongani…”. Sőt, őszintén szólva az Ilyenek voltunk előadása után még nekem is megfordult a fejemben, hogy küldjek egy voksot, az a 330 ft nem a világ… Végül nem küldtem, de aztán meg a döntőben talán még én is fogok, pedig VV “Nagy Ő” Anikó Való Világa 2 fináléja óta nem voksoltam emelt díjas sms-ért. Ergó a srácok sok mindent csinálnak jól – nem csak az éneklést, hanem az önmarketinget is :D

 6. Annyira örülök hogy a By the way bejutott a döntőbe. Szerintem Danics Dóra nyer. Kíváncsian várom a hétvégét. Gondoltam hogy most Ákos fog menni ez várható volt. Én nagyon drukkolok a fiúknál van esélyük a győzelemre.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here