Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Teen Wolf: Január 6-án érkezik a folytatás

Teen Wolf: Január 6-án érkezik a folytatás

2
Oszd meg!

A január egyik, hanem A legjobban várt sorozata a Teen Wolf, ami a harmadik évadával tér vissza az MTV képernyőjére. Habár piszkosul kíváncsi vagyok arra, mi lesz majd az új részekben, de spoilereket nem olvastam, jobb lesz anélkül kivárni a folytatást. Persze ez nem akadályozott meg abban, hogy megbizonyosodjam a legfontosabbról: a Carver-ikrek visszatérnek és a Danny & Ethan szál sem lesz elfelejtve. (Ez már majdnem spoiler, nem?)

A napokban megjelent egy hátborzongató promo videó, illetve pár szuper új promóciós fotó is a harmadik évad második feléhez, alább azok tekinthetőek meg. Az pedig, hogy alig kevesebb, mint egy hónap múlva már Teen Wolfot nézhetünk, az piszkosul jó dolog :)

teen-wolf-3b_001

2275 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Már én is számolom a napokat, de addig is itt van nekünk a Revenge.:)
    A promo alapján – remélem – Stiles nagyobb szerepet fog kapni, aminek csak örülni tudok, bár kicsit ki lesz készülve szegény srác.:(:(

  2. Már alig várom. Egyetértek Valerinnel, Stiles egy nagyon jó karakter, sok lehetőség van benne, szerepelhetne többet is. (Na és persze egy pár vizes Dylan jelenet nem bántaná a szememet… Vagy egy kis Sterek. Úgy shipelem Stiles-t Derekkel, mintha az életem múlna rajta.)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here