Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Jonathan Groff szeretne visszatérni a Glee-be

Jonathan Groff szeretne visszatérni a Glee-be

5
Oszd meg!

Jonathan Groff termékeny évet zárt, ezzel együtt pedig egyre szorosabbra fűzte a kapcsolatát az HBO-val. A színész filmje, a The Normal Heart már elkészült, a Looking című sorozata pedig januárban debütál a csatornán. A Just Jarednek adott interjújában a színész az új sorozatáról mesélt: “Ez egy csapat meleg srácról szól, akik San Franciscóban élik modern napjaikat, megpróbálják megtalálni a helyüket a világban“.

Az interjúban sok minden más is szóba került, méghozzá a Glee is, ahová a színész abszolút szeretne visszatérni. “Imádom a sorozatot. Azt hiszem a szerződésem miatt nem tudnék visszatérni, ami ebben a pillanatban az HBO-hoz köt” – nyilatkozta a színész, majd arra a kérdésre, hogy szerinte Jesse hol lehet jelenleg, így felelt: “Az álmom Jessie számára az, hogy New Yorkban folytasson egy karriert, amint afféle férfi díva, de úgy érzem van még egy másik változata is a történetének, mint Ohióban egy kórusvezető. Azt hiszem szerethet nagy hal lenni a kis tóban“.

A teljes interjút, amiben többek között a filmről, Lea Michele-ről, és persze a karrierjéről mesél, itt lehet elolvasni (sajnos csak angolul), az alábbi képeket viszont érdemes megnéznie mindenkinek :)

Jonathan Groff photoshoot - 001

5 Hozzászólások

  1. Nagyon imádtam a Glee-ben. Öröm volt nézni és hallgatni egyaránt. De mivel az egyik kedvenc karakterem (volt) lehet nem örültem volna, ha visszatér. Látva mit tettek a másik abszolút kedvencemmel, Blaine-nel…
    A Looking – ot pedig biztos, hogy nézni fogom. :)

    • Igazad van, tényleg képesek lettek volna egy nagyon rossz irányba elvinni a karaktert :/ A Looking pedig nálam is nagyon várós :)

  2. Én a Gleeben nem kedveltem, aztán megtudtam, hogy ő meg Lea játszották a főszerepet a Spring Awakeningben, és azóta nagy kedvenc. :D Úgyhogy minden szívesen látok tőle. :)

    • No ez egy remek ötlet, szerintem én is így fogom csinálni :) Végül is, eredetiben úgyis jobban énekelnek, mint magyarul :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here