Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2013 – Szabó Ádám búcsúzott

X-Faktor 2013 – Szabó Ádám búcsúzott

9
Oszd meg!

Hiába írta meg a Blikk öles betűkkel, hogy Szabó Ádám a nyáron (!!!) megmentette egy öregember életét, akit újjá élesztett, vagy mi a csudát csinált vele. Az RTL bulvármacája a harmadik párbaját már nem élte túl, így miután távozott ellenében a sokkalta jobb Batánovics Lili és Péterffy Lili is, most végre Ádám is elhagyta A Zikszfaktor fedélzetét. Habár tegnap a tangóharmónikás dalban jó volt, de ez is csak azt jelzi, hogy a srác akkor tud igazán értékelhetőt nyújtani, ha megmarad a kaptafánál. Amikor kilép a komfortónából, hát jönnek a hamis hangok, és a vernyikálás. Mindenestre Gabinak igaza van, Szabó Ádám nem fog eltűnni, ó, még véletlenül sem. Ugyanolyan karriert jósolok neki, mint amekkorát Csobot Adél kapott, hiszen mindketten ugyanakkora bulvármacák voltak. Van ez így.

Szabo Adam bulvarmaca

Azt azért meg kell még említenem, hogy hihetetlen mekkora a különbség a magyar, és az amerikai X-Faktor kiesős-adása kapcsán. Leginkább azért, mert ott minden héten hüledezek, és tök szomorúan nézek előre, miszerint “ó, basszus, ezt nem hiszem el, olyan tehetséges volt és máris kiesett“. Bezzeg vasárnap esténként a legtöbbször arra gondolok, hogy “nem eshetne ki Ádám és Ákos egyszerre?“. Persze ez egy totál offos bekezdés volt :)

Jövőhéten már csak négy előadó lép színpadra, lesznek duettek is, remélem a ByTheWay Krasznai Tündével énekel majd együtt. Apropó, BTW. Belájkoltam a csapat FB oldalát, van rajta egy csomó jópofa videó, viszont akkora sms-tarhálást lefolytattak a hétvégén a srácok, ami már az én csőrömet is böki rendesen. Persze, erről szól ez a műsor, az pedig kétségtelen, hogy a srácoknak elkél a segítség. Jövőhéten folytatódik a menet, ha minden igaz egy Élő Blog kíséretében. (Feltéve, ha van rá igény).

Fotók: RTL Sajtóklub | Bársony Bence

Alfoldi-Toth-Gabi

9 Hozzászólások

 1. Én nagyon boldog vagyok, hogy a magyar tévénézők támogatják Krasznai Tündét. Büszke vagyok rá, hogy bejutott a legjobb négy énekes közé, mert szerintem ilyen megosztó múlttal ez egy hatalmas elismerésnek számít. Bárki, bármit mondhat, Krasznai Tünde SIKERES X-Faktoros szereplést tudhat magáénak, megbízható produkciókkal és kitűnő előadásokkal – s most már a helyezés is teljesen mindegy.

  A ByTheWay továbbjutása jogos, Danicsé fura annak tekintetében, hogy milyen gyenge is mostanában. Ákosnak örültem, mert ha jó dalt kap, akkor tud és Ádám pedig már nagyon kilógott erőltetettségében a mezőnyből. Annak viszont örültem, hogy emelt fővel és egy jó produkcióval távozott, azért az ötödik hely is szép.

 2. Amúgy lehetséges, hogy Tünde kapta a legtöbb voksot? A ByTheWay-t hívták először, ők nem lehettek, Dóra pedig szerintem sokkal gyengébb volt Tündénél és sokan a párbajzónába sorolták, míg Tündit abszolúte nem.

  Talán így alakulhatott:

  1. Tündi
  2. BytheWay
  3. Dóra

  4. Ádám
  5. Ákos

  Talán Ádám több voksot kapott a pálinkadal miatt, mint Ákos.

  • Szerintem kár energiát fordítani arra, hogy a hívások sorrendje alapján kitaláljuk a voksok sorrendjét. Anno a Megasztárban úgy hívták be a srácokat, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, és mindig az végzett elől, akik nem tetszettek (még az elején). Szóval, kár levonni a következtetéseket.

 3. Nagyon örültem hogy tegnap Ádám esett ki. Ákos kicsivel jobb volt nála tegnap. Én már múlt héten is gondoltam hogy ez lesz engem nem lepett meg.

 4. Hétvégén belenéztem. Nos, Ádámka nagyon bénán( úgy pislogott, mint egy ministráns egy szado mazo partiban) adta elő a Manson-féle Personal Jesus-t(eredetileg DM szám) és maga a hangszerelés is szerencsétlen volt. Nem hiszem el, hogy valaki ezzel a hangszereléssel kellett először hallja ezt a remek szinti pop nótát.
  Ákos Bonanza Banzai számos produkciójáról ne is beszéljünk, nevetséges, ahogy mindig minden dal közben vigyorog, mint egy idióta. Sem a dal atmoszféráját, sem hangulatát nem tudta átadni….Gabikának botfüle van továbbra is.

  • Valamilyen blogon olvastam, hogy a Personal Jesus miatt a Depeche Mode hazai rajongótáborának nagyságát tekintve biztos, hogy jó sok szavazatot fog kapni.
   Nem volt kedvem regisztrálni a blogon, hogy hozzászólhassak, de itt elmondanám, mint közel 20 éve DM-fan, hogy
   1. a DM-fanok nagy része (főleg akik régóta szeretik a zenekart és nem tizenévesek – igen, az idősebb fanok vannak többségben, tényleg jó sokan vannak) szinte tuti, hogy nem nézték ezt a vackot, sokszor tapasztaltam, hogy egy-egy tehetségkutatóban elhangzott DM-dalról is csak utólag szereztek tudomást,
   2. szinte tuti, hogy nem szavaznának emiatt, ugyanis nem igazán vagyunk oda attól, ha valaki megszentségteleníti valamelyik DM-dalt.)

   Ez kikívánkozott belőlem.:)
   Hallgassatok DM-et, jófajta az.

   • Szerintem ez eleve meddő ötlet, mármint, ha van egy énekesnek/zenekarnak egy kiépült rajongói bázisa, miért hinné bárki, hogy voksolni fog egy olyan előadóra, aki “megszentségteleníti” az istenített dalt? Olyan nagyon ritka az, amikor az eredetivel megegyező minőségben adják elő mások, pláne ha túl is lépik az eredeti színvonalát. Szóval, szerintem aki ezt így gondolta, az nem gondolkodhatott túl sokat :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here