Főoldal Hírek Autóbalesetben hunyt el Paul Walker

Autóbalesetben hunyt el Paul Walker

7
Oszd meg!

Tegnap délután életét vesztette Paul Walker, akit a legtöbben a Halálos Iramban filmekből ismertek, jómagam a Pleasantville, a Csaj nem jár egyedül és a Prérifarkas Blues kapcsán zártam a szívembe. A színész a saját alapítványa jótékonysági rendezvényéről tartott hazafelé, az autót egy barátja vezette. A sportkocsi nagy sebességgel egy oszlopnak csapódott, az ütközéskor a jármű felrobbant, két utasán már nem lehetett segíteni.

Walker nem csak egy remek színész, és tizenöt éves lányának szerető édesapja volt, hanem egy igazán jó ember is. A tengerbiológia szerelmeseként többek között fehércápákat próbált megmenteni a kihalástól, saját alapítványa révén pedig számos jó ügyben nyújtott segédkezet, mint 2010-ben, amikor személyesen ment Chilébe, hogy felajánlja a segítségét és a támogatását a 8.8 nagyságú földrengés túlélőinek. Később Haitin tette ugyanezt. Tragikus, hogy a halálának oka pont a szenvedélye volt, ugyanis Walker nagyon szerette a sebességet, akárcsak a barátja, aki az autót vezette, méghozzá igencsak gyorsan, így ez okozta a halálukat. Béke poraikra, nyugodj békében Paul Walker.

Paul Walker 01

Paul Walker 02

7 Hozzászólások

  1. Kedvenc színészeim egyike volt <3 az én kedvenc filmem tőle Kutyahideg mellett természetesen a Halálos Iram filmek is voltak. Tegnap este még a tvben néztem az egyik filmjét erre reggel arra kelek, hogy nincs többé. Felfoghatatlan. :( </3 Nyugodjon békében.

    • Bevallom őszintén az utóbbi években nem követtem figyelemmel a munkásságát (a Halálos iramban nem az én stílusom), de tényleg lesújtó egy ennyire tehetséges színészt és egy ennyire jó embert elveszíteni.

  2. Én nem igazán láttam őt filmekbe de sok jót hallottam róla. Mindig szomorú ha ilyen tehetséges színész fiatalon hal meg.

  3. Nem voltam rajongó, nem követtem a pályáját, de a szívem szakad meg érte. Megrázó, ami történt. Most születik a sztárból egy igazi legenda…sajnos ennek tragédia volt az ára. :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here