Főoldal Multimédia Video Videoklip: Demi Lovato – Neon Lights

Videoklip: Demi Lovato – Neon Lights

5
Oszd meg!

Ha rajtam múlik biztos nem a Neon Lights lett volna Demi Lovato soron következő kislemeze az új albumról. Úgy érzem érdemesebb lett volna a Skyscreaper-vonalat követve a Warrior-nak kislemezt és videoklipet adni***. Mindettől eltekintve szeretem a Neon Lights dalt is, még úgy is, ha nem vagyok kibékülve Lovato kék hajával. (Már épp kezdtem megszokni és megszeretni a szőkét :)). Demi viszont annyira átütő erejű művész, hogy felőlem rózsaszín haja is lehetne, idővel megszeretném azt is.

A Neon Lights videoklipjét viszont imádom. Demi szerintem még sosem volt ennyire szexi, a klip pedig annyira szerethető és élvezetes. Demi gyakran mondja az X-Faktorban, hogy unatkozik egy-egy előadáson – na ezen a videoklipen szerintem nem lehet unatkozni, ez pedig jó dolog. Mindent egybevetve tehát tetszik, a dalt is szeretem, és remélem legalább akkora sláger lesz, mint a Give Your Heart a Break. Hajrá Demi :)

*** Bár, az is érthető, hogy a Warriort nehezebb lett volna állandóan promotálni, meg előadni itt-ott. Mégiscsak saját magáról szól ez a dal. Nekem amúgy a Warrior a kedvencem a lemezről.

demi neon lights

5 Hozzászólások

 1. Nekem is a Warrior a kedvencem *.* A Demi albumról a neon-lights tetszett a legkevésbé, de ezt nem úgy kell érteni, hogy nem szeretem, mert minden ami Demi azt imádom, és úgy érzem. hogy Miley semmivel sem több azáltal, hogy ilyen botrányosan viselkedik, sőt. Elismerem hogy a dalai jók, és elképesztő hangja van, de engem már a Camp Rock idején is Demi sokkal inkább megfogott mint ő, mert Demiben van valami plusz, és a dalaiban van egy olyan többlet, amitől mindig jobban érzem magam ha meghallgatom. És Deminek is volt hullámvölgy az életében és mégis képes volt felállni, amitől még inkább nőtt a szememben. (És remélem Miley-nak is meg jön az esze, mert kár lenne ha a mostani viselkedése a tehetsége rovására menne)
  ui: annyira jó, hogy az új kinézeten Demi is helyet kapott, méghozzá Dylen O’Brian mellett. *-*

  • Én is ezért szeretem/tisztelem Demit, mert felállt anélkül, hogy Miley lett volna belőle. Annak pedig örülök, hogy tetszik az új külső :)

 2. Én a dalt imádom, viszont a videoklip már kevésbé tetszik. Demihez jobban illik a visszafogottabb stílus, jól állt neki a szőke haj, de ez a hajszín, no meg a neon műkarmok… oké, a dalszöveghez hű akart maradni, de szerintem máshogy is meg lehetett volna oldani.

  • A szőke hajszín szerintem is jobban passzol hozzá, ezt a kéket nem csípem. Remélem nem teszi tönkre a haját a folyamatos hajfestéssel :)

 3. Én egyszer végighallgattam Demi albumát, és emlékszem rá, hogy ez a dal nem annyira tetszett. Nem szeretem a nagyon “discos” számokat, és ez olyan. De ez a klip zseniális lett szerintem, és valóban, Demi nagyon ért ehhez.
  Ízléses lett, mégis szexi. Bulizós, és nekem nagyon bejönnek azok a részek, ahol neon a sminkje és a körme. Tök különleges lett így. Szóval hajrá Demi, csak így tovább! Nagyon jó úton halad, és még csak össze se lehet hasonlítani Miley-val…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here