Videoklip: Demi Lovato – Neon Lights

  5
  Oszd meg!

  Ha rajtam múlik biztos nem a Neon Lights lett volna Demi Lovato soron következő kislemeze az új albumról. Úgy érzem érdemesebb lett volna a Skyscreaper-vonalat követve a Warrior-nak kislemezt és videoklipet adni***. Mindettől eltekintve szeretem a Neon Lights dalt is, még úgy is, ha nem vagyok kibékülve Lovato kék hajával. (Már épp kezdtem megszokni és megszeretni a szőkét :)). Demi viszont annyira átütő erejű művész, hogy felőlem rózsaszín haja is lehetne, idővel megszeretném azt is.

  A Neon Lights videoklipjét viszont imádom. Demi szerintem még sosem volt ennyire szexi, a klip pedig annyira szerethető és élvezetes. Demi gyakran mondja az X-Faktorban, hogy unatkozik egy-egy előadáson – na ezen a videoklipen szerintem nem lehet unatkozni, ez pedig jó dolog. Mindent egybevetve tehát tetszik, a dalt is szeretem, és remélem legalább akkora sláger lesz, mint a Give Your Heart a Break. Hajrá Demi :)

  *** Bár, az is érthető, hogy a Warriort nehezebb lett volna állandóan promotálni, meg előadni itt-ott. Mégiscsak saját magáról szól ez a dal. Nekem amúgy a Warrior a kedvencem a lemezről.

  demi neon lights

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here