Főoldal Hírek Az Éhezők viadala: Futótűz – Képek a premierről

Az Éhezők viadala: Futótűz – Képek a premierről

17
Oszd meg!

Csütörtökön debütál Az Éhezők viadala második része a mozikban, a Los Angelesi premieren pedig felbukkantak a film főszereplői, többek között Jennifer Lawrence, Sam Clafflin, Liam Hemsworth és az emberei jogok élharcosa, Josh Hutcherson is. A vörös szőnyegen készült képeket tekinthetitek meg alább.

Jómagam igyekszem megnézni a moziban a filmet a héten, majd meglátom mennyire sikerül ezt megvalósítanom, de egy biztos: kíváncsi vagyok. :) A könyvet szerettem, méghozzá nagyon, és remélem a film sem okoz majd csalódást.

Az ehezok viadala futotuz - 001

17 Hozzászólások

 1. Én is alig várom :) Csütörtökre lefoglalva a jegyem, és kezdem nagyon töménynek érezni az elmúlt másfél hónap infóáradatát :))
  Imádom csinálni az oldalt, de most jól fog esni, ha végre lassulnak az események, másrészről meg több, mint másfél évet vártunk erre a második filmre az első óta, ez iszonyú hosszú idő ám!!

  • El is hiszem, hogy intenzív volt. Le is maradtam a blogod olvasásával, szóval, lesz mit bepótolni. (Micsoda édes “teher” :D )

 2. Engem annyira nem kapott el ez az őrület. Mondjuk lehet, hogy azért, mert még nem olvastam a könyvet. Az első filmet persze láttam, de azon kívül, hogy jó, hát semmi különös nekem…
  Amúgy Jennifer rövid haja nekem még mindig nem jön be. A ruha nem is lenne rossz, de ha az átlátszó rész is fekete lenne, az sokkal jobban tetszenek. :)

  • Ha elolvasod a könyveket szerintem másképp látod te is. Azok a könyvek tényleg zseniálisak :)

   Jen rövid haja nálam sem nyerő. Szerintem nagyon kevés nőnek áll jól a rövid haj… Dehát, ő tudja :)

  • Nem akarok téríteni, mert sem nem érdekem, ráadásul én se szoktam rákattanni olyasmire, amit más mond.

   Annyit tennék csak hozzá, hogy az első filmmel szemben nekem is voltak hiányérzeteim. A film egy igen könyvhű adaptáció, két dolog maradt ki belőle, a kohézió és az érzelmek. A jelenetek nem mindig szorosan kapcsolódnak egymás után, és itt igenis hiányzik Katniss narratívája, mert a könyv nagy része nem arról szól, mi történik, hanem arról, hogy ő mindezt hogyan éli meg. És ezt a film nem tudta átadni, pedig szerintem ez a könyv lényege.

   Viszont, ha nem olvastad a könyveket, akkor várhat Rád pár váratlan csavar a moziban, amiért én speciel szerettem a második könyvet. :)

   Jennek pedig se a rövid haja, sem pedig az alkalomhoz nem illő ruhája nem tetszik, de az meg vitathatatlan, hogy brutál jól alakítja Katnisst. Ez van :)

 3. Nem rég értem haza a vetítésről. Fantasztikus volt a film. :) Sokkal jobb, mint az első rész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kár lett volna kihagyni egy ekkora élményt a moziban. :D

   • Örülök neki, hogy még jobban kedvet kaptál hozzá. Azt hiszem amint lesz időm neki esek a könyvnek is. Az első rész is jobban tetszett könyv formában. De azért a többséggel ellentétben igen jól adaptálták az 1. részt is filmre. :)

 4. Én is nemrég értem haza a moziból. Hát ez valami isteni volt, sokkal jobb és durvább, mint az előző. És ahogy véget ért, hát alig fogom kibírni ezt az 1 évet, főleg úgy, hogy a 3. részt ketté fogják szedni. Ajánlom mindenkinek ezt a filmet. :)

  • Maximálisan egyet kell értsek.
   Az első film jó volt, jó volt, de valami hiányzott belőle. Ebből meg nem. Nyilván tökéletes könyvadaptációt nem lehet készíteni, ez sem az, de életem legjobb adaptációját láthattam, és ezért nagyon hálás vagyok Francis Lawrence-nek. Na, meg Gary Rossnak, amiért visszalépett a rendezéstől.

   Most azon filózom, hogy menjek-e el holnap még egyszer, vagy várjak az élménnyel pár hetet ;)

   • Szerintem nézd meg pár hét múlva, még túl friss. Mondjuk én majd az elsővel együtt fogom. A könyvet még nem olvastam, egyiket sem, de most fogom elkezdeni. Eddig úgy voltam vele, hogy várok még az elolvasásával, mert hát jó volt az első rész tényleg, de nem az az úristen el kell olvasnom a könyvet is. Na de ezután, állok is neki még ma este :)

 5. A Futótűz nálam az első számú kedvenc, remélem a filmet is meg tudom nézni rövid időn belül, nagyon sok jót írnak róla:DD
  Ja, és a képeken Jennifer úgy néz ki, mintha most érkezett volna a Kapitóliumi premierről ;)

 6. Direkt nem olvastam a könyvet, és jól is tettem. Moziban néztem meg és szinte levegőt alig vettem közben o.O Annyira jó volt. Ritkán sírok filmen, de hogy még moziban is így elengedjem magam!! Csak úgy potyogtak a könnyeim :D Megható volt azért :D a moziban is feszült csend volt végig, senki meg sem szólalt :D de az biztos, h. most elkezdem olvasni a 3. könyvet, mert túl jól lett vége ennek a résznek :D

  • Ha lehet egy javaslatom, olvasd el az első két kötetet is, mert úgy sok mindent jobban fogsz érteni a filmekből, ÉS a folytatásból. Mert Katniss másabb a könyvben, és így nem lesz teljesen világos számodra a harmadik rész.

 7. Én is valamilyen módon megnézem, amint tudom, mert a könyveket imádtam. Rossz szokásom, hogy bár tudom, hogy sok helyen el fognak térni, mindig a könyvhöz hasonlítom a filmeket, így többnyire nagyot csalódok. Az Éhezők Viadala esetében csak nagyon kicsi volt a csalódás, az is csak amiatt, mert én nem úgy képzeltem el valit, ahogy aztán az adaptálva lett.

  Jen haja, mint nem régen felfedeztem, poénból lett Miley-sra vágatva, amin Liam először nem szórakozott olyan jól, mint én.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here