Főoldal Érdekességek Bulvár Mariah Carey szerint Nicki Minaj maga a sátán

Mariah Carey szerint Nicki Minaj maga a sátán

1
Oszd meg!

Az énekesnő számára az American Idol zsűritagjának lenni olyan volt, mintha a pokolban lett volna – erről vallott ugyanis egy interjú során. “Őszintén szólva, gyűlöltem. Azt hittem háromfűs panel lesz” – mondta, utalva arra, hogy az elején úgy volt, régi barátjával, Randy Jacksonnal dolgozhat majd együtt. Azonban a FOX felkérte Nicki Minaj-t is zsűritagnak. – “Olyan volt minden nap dolgozni, mintha a pokolban lettem volna… a sátánnal” – utalt Minajra. – “Csalódott voltam” – zárta sorait a zsűritársáról. Egy dolgot azonban úgy tűnik élvezett, méghozzá a versenyzőket előadásait. “Néhányan közülük nagyon jók voltak, és jó emberek is“.

nicki and mariah

Mariah Carey idén stúdióban volt, az új albuma 2014 elején lát napvilágot. Ami pedig az American Idolt illeti, a show 2014 január 15-én tér vissza,  – természetesen Carey nélkül -, a FOX képernyőjére. Azonban egy régi közönségkedvenc, Jennifer Lopez újra zsűritag lett, illetve az előző szezon kedvence, Keith Urban is, harmadikként pedig csatlakozik Harry Connick Jr. A show nézettsége azonban évről-évre egyre alacsonyabb, kíváncsian várom idén meddig süllyed majd.

Escape To Total Rewards At Gotham Hall, New York

1122 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Azt elhiszem,hogy Carey lenézte Minaj-t,mert tényleg nem tartoznak egy kategóriába. De szerintem a piszkálódásuk és azok a pletykák a balhéikról felsőbb utasítás által jöttek létre.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here