Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2013: Szabó Ádám “csókos” maradt

X-Faktor 2013: Szabó Ádám “csókos” maradt

11
Oszd meg!

A hazai X-Faktor negyedik évadában két házon belüli cölöp, azaz a Barátok Köztös Bozsek Márk, és a Csillag Születikben, majd A Dal-ban feltűnő Szabó Ádám is bekerült az élő showkba. Tulajdonképpen mindkettőben volt potenciál, de az élő adások bebizonyították, hogy a váltakozó teljesítményük, és a show szempontjából kétes előéletük miatt jobb lenne nélkülük az X-Faktor. Bozsek önszántából távozott, Szabó Ádám majdnem kiesett, de “csókosabb” ő annál, minthogy ilyen hamar elbúcsúzzon. Az RTL-nek minden bizonnyal megéri versenyben tartania a házi cölöpjét, akivel hosszútávon tervezhet, mert már egy bejáratott márkáról van szó. Tévedés ne essék, mint tehetségkutatós egy márka-elem, olyan, akiből lehet Vacsoracsata vagy Vundersönös hazugságvizsgálós szereplő. Ami azt illeti, a párbajdalát a szépfiú egész jól eltolta, holott tegnap rémségesen hamis volt. Az ilyen váltakozó minőségű teljesítmény az, ami miatt jobb lenne Ádámnak a műsoron kívül. Haknijai lesznek így is, aztán mehet majd táncolni a 2014-ben minden bizonnyal elinduló Szombat Esti Láz 4-be…

Szabó Ádám | Batánovics Lili | X-Faktor 2013 | Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Szabó Ádám | Batánovics Lili | X-Faktor 2013 | Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ma este Batánovics Lili távozott, aki kétségkívül tudott énekelni, a hangjával azonban nem igazán tud bánni. Sokak szerint nagyképű, utóbbi néhol nekem is feltűnt, de alapjáraton tetszett az üzenet, amit Alföldi közvetített Batánovics által. Végre, egy olyan nő volt sztárolva, és állandó jelleggel dögösnek nevezve a képernyőn, akinek nem zörögnek a csontjai, és aki tényleg szexi. Leginkább emiatt a pozitív példa okán fog hiányozni a műsorból Batánovics, mert ami a teljesítményét illeti, legalább annyira hullámzó volt, mint Szabó Ádámé. Tulajdonképpen Ádám kiesésének drukkoltam, de Batánovics elvesztéséért sem hullajtok könnyeket.

Már csak hét versenyző maradt talpon, közöttük a ByTheWay, akinek a győzelméért nagyon szorítok. Ezidáig Krasznai Tünde, Danics Dóra és a Fat Phoenix voltak azok, akik még nem szorultak párbajhelyzetre. Ebből kiindulva, és a ByeAlex-faktort figyelembevéve az sem lenne meglepő, ha a Fat Phoenix lenne az X-Faktor nyertese. Utóbbi az RTL-nek is megfordulhatott a fejében, éppen ezért vágták be a csapatról azt a bejátszást, ahol az”énekes” büszkén benyögte, hogy halandzsázta a Survivor dalszövegét. Szerintem jövő héten érkeznek is a Fat Phoenixet alázó bulvárcímlapok, a mentorok még keményebben odaszólnak nekik, és jövőhéten talán ők távoznak. Vagy nem. Mert egy biztos, a kiesők szempontjából ebben az X-Faktor évadban tényleg vannak meglepetések. Mindenesetre, BTW forever!

Batánovics Lili | X-Faktor 2013 | Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Batánovics Lili | X-Faktor 2013 | Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

11 Hozzászólások

 1. Nem tudom, hogy ez mennyire helytálló, hiszen akkor megtartották volna bármi áron Bozsek Márkot. Elvégre ő napi szinten szerepel az egyik legnézettebb főműsoridős műsorukban. Biztos, hogy lett volna rá mód, hogy jogilag kényszerítsék a további szereplésre. Míg a játékban volt hétfőtől vasárnapig szerepelt, ami nem semmi. Az viszont, hogy Janicsák és Kocsis is a Csillag születikből traszportált valóban sokat elmond.
  Szerintem Danics jóval nagyképűbb, mint Lili volt. Hamar elszállnak, pedig hogy úgy mondjam önerő még sehol nincs, a csatorna ad mindent. No, aztán el is vesz. :D

  • Danics miért lenne elszálltabb? Nem védem, csak tényleg kíváncsi vagyok, nekem Lili sokkal ellenszenvesebbnek tűnik

   • Az elején azt mondta, hogy nem az anyja lányaként akar szerepelni, most meg már hetek óta a családi vonalat lovagolja. Drámázott, hogy tavaly mikor nem jutott be összedőlt a világ és még a barátjával is szakított..brühü. Aztán jött a spirituális ökörségeivel meg a Vincze Lillával.. Ahogy beszél, ahogy előadja magát nagyon nagyképű.

  • Azért Márkon látszott ám, hogy nem annyira eladható márka, mint Szabó Ádám. Utóbbi jobban irányítható karakter, ráadásul nem szégyelli folyton kiteregetni a magánéletét, a bulvár szempontjából így teljesen eladható. Ezzel szemben Bozsek számomra olyan művészléleknek tűnt, őket meg irányítani is nehezebb. De ez csak saját vélemény.

   • Valóban, ebből a szemszögből nem néztem a dolgot. Ádámot a kedves papa bábozza mindenhová, látszott az első adásban is. Az nagyon szánalmas volt,hogy az exét kérték fel háttértáncosnak…

 2. Szabó Ádám párbajdala jobban tetszett. Lili dalába voltak furcsa részek. Nekem szombaton is furcsa volt a Fat Phonix dala most már értem hogy miért. Én is nagyon szurkolok a By the waynek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here