Főoldal Hírek Breaking News: Bozsek Márk feladta az X-Faktort

Breaking News: Bozsek Márk feladta az X-Faktort

25
Oszd meg!

Bozsek MarkHű. Olyan dolog történt a magyar X-Faktorban, amire eddig még itthon nem volt precedens. Bozsek Márk feladta a versenyt, kiszállt az X-Faktorból. Döntését a ma esti Fókuszban osztotta meg a nagyérdeművel. A műsorban így nyilatkozott. “Sokkal érzékenyebb ember vagyok attól, mint amit gondolnak, vagy látnak rólam az emberek. Jelenleg nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni. Úgy érzem nem tudtam annyit adni az embereknek, mint amennyit megérdemelnének azok, akik kitartottak eddig mellettem.”

Márk múltheti teljesítménye kétségkívül hagyott kívánnivalót maga után, és az is elég nyilvánvaló volt a képernyőn keresztül, hogy Bozsek nem feltétlenül érzi jól magát a műsorban. Bozsek így folytatta a Fókusznak adott nyilatkozatát: “Azt gondolom nem volt fair, hogy a ByTheWay és az Ákos párbajoztak. Nekem kellett volna párbajoznom. Nagyon ritka az, amikor az életemben száz százalékig biztos vagyok. Most sem vagyok száz százalékosan biztos a döntésemben… Biztos lennek pillanatok, amikor bánni fogom, hogy nem mutattam meg többször mire vagyok képes, de talán lesz még erre lehetőségem az életben.

A Fókuszban természetesen Bozsek mentora, Geszti Péter is felszólalt, aki szerint Márk olyan karakter külsőre és énekhangra, aki a legvégéig menetelhetett volna. A Márkkal folytatott beszélgetése során a következő szavakkal búcsúzott a mentoráltjától: “Senki nem akar semmi rosszat, azt akarjuk, hogy neked jó legyen. Sajnálom is, meg nem is. Hogyha ez így jó, akkor így jó. Én nem akarhatom helyetted.” – azért még megkérdezte Márkot, hogy valaha visszatér-e majd a műsorba, igaz, utóbbinak sok értelme nem volt. Kolosi Péter elmondta a Fókusznak, hogy az adásszerkesztők most döntik el mi legyen a holnapi nap folyamán. Kolosi utalt arra, ha behívnak valakit Márk helyett, annak kevesebb, mint 24 órája lenne a felkészülésre, ami senkivel szemben sem fair.

Bozsek Mark X Faktor

Személyes véleményként annyit fűznék hozzá, hogy őszintén meglepett Bozsek Márk döntése, de maximálisan becsülöm őt azért, mert meg merte ezt lépni. Igaza van Gesztinek, Bozsek akár a végéig menetelhetett volna, de az már most látszott, hogy hangilag nincs a toppon. Őszintén remélem abban, hogy holnap viszont láthatjuk a ByTheWay-t, hiszen legutolsó kiesőként őket kellene visszahívni a műsorba, de túl kevés idejük lenne egy minden ízében jól előadott produkció létrehozására, ráadásul a többi versenyzőre már vasárnap óta lehet szavazni, így a ByTheWay megint óriási hátrányban lenne. Az X-Faktor nem teheti meg azt, hogy egy héttel megkurtítsa a műsor menetidejét, mert ahhoz túl magas nézettséggel fut a show, és a reklámidő is minden bizonnyal értékesítve lett, más műsorok pedig korántsem hoznak olyan magas adatokat, mint az X-Faktor.

Szóval, az lenne a legjobb, ha visszatérne a ByTheWay, énekelhetnének a színpadon, de nem eshetnének ki ezen a héten, mert egyértelmű hátrányban lennének a többiekhez képest. Holnap sajnos nem tudok élő blogot tartani a műsor alatt – pedig a fejlemények miatt izgalmas lenne -, viszont a műsor után nem sokkal érkezik majd egy poszt. Egy biztos, kíváncsian várom milyen döntést hoznak meg a szerkesztők.

963 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

25 Hozzászólások

 1. Akár mennyire is bántam, hogy kiesett a By The Way, szerintem nem lenne fair, ha visszajönnének, hisz ők már kiestek, bár igaz, eddig más országokban így ment. Egyébként nem is az, hogy holnapra kell felkészülniük, hiszen lehet, hogy el tudnák énekelni, úgy, hogy gyorsan megtanulják, viszont holnap duettek is lesznek, az inkább a nehezebb. Egyébként szerintem szombattól vasárnapig lehet szavazni, nem egész héten, legalábbis úgy rémlik, Lilu szombaton mindig megnyitja a szavazást, szóval ez nem lenne probléma. NAgyon kíváncsi vagyok, mit lépnek.

  • Nekem úgy rémlik, hogy egész héten lehet szavazni, mert vasárnap el szokta mondani, hogy ismét lehet.

   Igen, a duett lenne a problémásabb rész, az nem egynapos dolog. Ilyen meg már volt a Nagy Duettben, akkor Csézy lépett vissza, hogy Papp Gergő meg Szulák Andrea egymás után kétszer is kiessenek a nézői voksok által :D

 2. Na, nekem nagyon vegyes érzéseim vannak a dologról.

  Egyrészről maximális tiszteletem a Márknak, amiért megtette ezt. Két dolog miatt. Egyrészt mert olvastam cikkeket, amelyek a műsor tisztaságát firtatták, és épp azt a példát hozták fel, hogy fültanúi voltak annak, amikor Bozsek Márk Gesztivel épp azt beszélgette, hogy melyik dallal készüljön Márk a döntőre.
  Ne értsetek félre, nem vagyok mai gyerek, és nekem már nem életszerű, ha belegondolok, hogy egy ilyen szupertitkos infóról (ti. hogy a Már tuti benne lesz a döntőben) nyilvános helyen beszélgetnének, ráadásul bulvár cikknek nem hiszek gátlástalanul. De attól, hogy én nem hiszem el, még ezrek elhiszik, és ez támadási felületet biztosít a Márknak. Nyilván az lehet az egyik ok, hogy ezt valamiért nem akarja vállalni.

  Én nem tudok elmenni amellett, hogy nem teljesen egyenrangú az ő szereplése a többiekével a műsorban. Mert a BK-nak van egy tábora, és nyilván rengetegen szavazhattak rá azért csupán, mert szerepelt a BK-ban.

  Emellett az sem életszerű valóban, hogy a múlt héten a BTW kapta a legkevesebb szavazatot. Csak nekem nem stimmel, hogy egy négytagú zenekarnak, ha nem is 4-szer annyi, de több rajongójának kellene lenni, mint egy egy szál énekesnek??

  Én azért szurkolok, hogy a BTW srácok visszajöhessenek, megérdemelnék.

  Éstovábbá. Lehet, hogy túl sok összeesküvés elméletet olvasok, de engem már az se lepne meg, ha kiderülne, hogy ez is megrendezett, néző- és szavazatcsalogató akció lenne. Mert Te is rögtön élőblogolni akartál Tibi, hisz holnap “esemény” van :) (én meg örülök, hogy van mit vasalni, mert amúgy kezdett unalomba fulladni számomra a műsor. Nademajdmost!!!)

  • Bocsánat, de szerintem te több dolgot is félreértettél:
   1. Geszti és Márk nem arról beszéltek, hogy majd a végső döntőben mit énekeljen, hanem az első élő adásban – aminek egyébként “döntő” a neve
   2. Az, hogy a ByTheWay-ben négyen vannak, egyáltalán nem jelenti azt, hogy több rajongójuk lehet, sőt. Az X-Faktor egész történetében mindig a csapatok a leggyengébb láncszemek, ált. ők esnek ki először
   3. az RTL meg persze, hogy mindent megtesz, hogy minél többen nézzék a műsort, tekintve, hogy országos szinten ez a legnézettebb show, a csatornának rengeteg pénzt hoz

   • Nem gondolnám, hogy ennyire félreértenék dolgokat.

    1. Mint vázoltam, egy bulvárcikk végén (talán egy hozzászólásában?) olvastam az infót, és jeleztem, hogy nem veszem készpénznek. Ha valaki félreértette, nem én voltam, hanem az a hozzászóló, aki viszont konkrétan az utolsó döntőre utalt.

    2. Bár nem szoktam mindegyik X-Faktort nézni, de azt tudom, hogy a csapatok elég hamar ki szoktak potyogni. Jelen helyzetben viszont nem tartom életszerűnek, hogy a BTW kevesebb szavazatot kapott, mint teszem azt Batánovics Lili vagy Danics Dóra, akkor sem ha a produkciókat nézem. De egy együttesnél el tudom képzelni, hogy a tinilányok azért szavazzanak valamelyikre, mert teszem azt az egyik bejön neki (azért egykor én is voltam tinilány), és mivel itt 4 fiú van, ez elviekben akár négyszeresen is megtörténhetne. Hozzászólásomban jeleztem, hogy nem gondolom, hogy az aránynak négyszeresnek kellene lennie, de nem logikus (és korábban sem tartottam annak), hogy kevesebb szavazatok érkezzenek rájuk, mint az egyéniekre.

    3. Azt is értem én, hogy az RTL mindent megtesz, hogy nézett legyen a műsora, de gyomorforgatónak tartom a módszert. Bármit is csinál maradjon hiteles. Ha tegnap tudta volna meg a BTW, hogy ma színpadra lépnek, nem tudnának a többiekével egyenértékű produkciót nyújtani.
    És ne a szenzációval akarjanak (engem legalábbis) a műsorhoz csalogatni, hanem a színvonallal. Az viszont hagy némi kívánnivalót maga után, főleg, hogy Lilu egész vasárnap papagájként rikoltozza, hogy szavazzanak a nézők.

  • Ahogy Dani is írja, tényleg nehezebb a csapatoknak. Elsősorban azért, mert a csapatokat inkább a fiatalok, a tinilányok szerethetik – mint a ByTheWayt -, de a fiatalok nem nagyon szavaznak, hanem inkább az idősebb korosztály, akik példának okáért imádják a Barátok Köztöt. Szóval, csapatként sajnos nehéz.

   Az összeesküvéselmélettel kapcsolatban, jövőhéten majd kifejtem róla a véleményem. Tegnap akartam, de nem volt rá időm, és milyen jó, hogy így tettem, hisz’ azóta történt érdekes fejlemény :)

 3. Először is én is egyetértek Ancsival abban, hogy amit a Márk tett az tiszteletre és becsületre méltó. Az mert valakik azt állítják, hogy fültanúi voltak egy olyan beszélgetésnek, ahol Geszti és Bozsek Márk arról beszéltek, hogy mit kéne Márknak énekelnie a döntőn nem jelenti azt, hogy előre meg volt bundázva a dolog és Márk benne lesz a döntőben. Lehet csak én gondolom így, de ezt a műsort nem hétről-hétre szerkesztik és válogatják össze a dalokat, hogy ki mikor és mit fog énekelni. Pont úgy, mint a párbaj dalt sem akkor kapja meg, amikor közlik vele, hogy most Ő fog párbajozni. Ha visszíhívnák a ByeTheWay-es fiúkat nem hiszem, hogy kéne miért aggódni, legalábbis ami az előadást illeti. Esetleg a szavazásból indulnának hátrányból, de nem hiszem, hogy hétközben annyian szavaznának mint mondjuk akkor, amikor megy maga a műsor. Kinek van eszében a mai rohanó világban hétköznap azzal foglalkozni, hogy szavazgasson? Jó-jó, tudom! Rokonok, barátok és a nagyon fanatikus rajongók ez alól talán kivételt képeznek. De nem hiszem, hogy az ő szavazatuk tenné ki a túlnyomó részét az egész heti szavazásnak. Szerintem nem hétköznap, hanem sokkal inkább hétvégén érkezik be több voks a versenyzőkre.

  Nem hiszem, hogy Bozsek Márk tegnap döntötte el és közölte a szerkesztőkkel, hogy de ő kiszáll és feladja ezt az egészet. Ha jól tudom, minden versenyzővel szerződést kötnek ilyenkor. Azt meg ha valaki megszegi igencsak szép kötbért fognak rajta behajtani. Márk meg különben sem hiszem, hogy így kicseszne az RTL-el, már csak a Bk miatt is. Attól, hogy tegnap hozták nyílvánosságra, szinte biztos vagyok benne, hogy ezt már a hét elején is tudták már. Csak milyen nagy szenzáció már az, ha valaki a verseny előtt egy nappal száll ki a műsorból, aztán a visszahívott versenyzőnek egy nap alatt kell felkészülnie.

  De ha belegondolunk még egy dologba. Milyen érdekes már az, hogy Márk a Bk-ban is a zenei karrierjét építgette Japánban, mint kiderült már azóta, csak több-kevesebb sikerrel.
  Erre mit ad Isten? Feltűnik az X-faktorban és a valóságban is a zenei karrierjét szeretné építgetni. Persze ez nem azt jelenti, hogy a zenei karrieres szál tudatos volt a sorozatban. Lehet csak véletlenek, hisz attól mert ismert valaki, még jelentkezhet különböző tehetségkutatókba (itt zárójelesen megjegyezném, hogy kissé hülyén jött ki, hogy egy a csatornánál addig is dolgozó emberről van szó. Ez kb olyan mint hogy ha van egy akármilyen cég ami meghirdet egy nyereményjátékot, akkor a saját dolgozóik és közeli hozzátartozóik nem vehetnek benne részt, pont a bundázási lehetőség miatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy ebben az esetben is bundáról lett volna szó). Bár az ilyet sose értettem. Miért akar valaki tehetségkutatón keresztül befutni újra, ha x évvel ezelőtt már egyszer befutott? Plána egy ilyen kis országban, ahol gomba módjára szaporodnak a celebek. Erre mondják, hogy hirtelen hírnevet szerezni bárki tud, inkább ahhoz kell a művészet, hogy valaki meg is tartsa azt és emlékezzenek rá hosszú-hosszú évek múltán is.

  Ami pedig az esélylatolgatást illeti, hogy ki fogja megnyerni… nos szerintem Szabó Ádám. Akár még fogadni is mernék rá egy nagyobb összeggel, ha lehetne. Viszont én jobban örülnék ha mondjuk Krasznai Tünde nyerné meg pornózás ide vagy oda. Legalább tökéletes példa lenne arra, hogy egy ex-pornós is lehet tehetséges és kitörhet. Roppant tehetségesnek tartom. Nem csak a hangja van meg, hanem van egy különleges kisugárzása és nem utolsó sorban személyisége. Nagyon remélem hogy az ide faktort nem szabályszerűen egy férfi fogja megnyerni. Ideje lenne már, ha valamilyen tehetségkutatót, valóságshowt nem férfi nyerne az RTL-en. Mert eddig a Surviver-ös Tündén kívül soha nem nyert meg egy műsort sem nő.

  • Nahát, tényleg! Survivor Tünde! Tökre elfelejtettem, pedig párszor már leírtam a blogon, hogy nő még soha nem nyert semmi hasonszőrű műsort az RTL-en. Végülis, tehetségkutatót még egy sem… :) A kommented pedig nagyon érdekes volt, köszönöm, hogy elmondtad a véleményed. (Meg persze a többieknek is ^^)

 4. Nekem az első show olyan unalmas volt, hogy nincs hangulatom megnézni a többit. A vasárnapi döntés különösen hülyeség magyar földön. Az előző három évadot se néztem soha végig, de a Vastag Csabásat és a Kocsis Tibiset még jó a feléig néztem. A válogatókat még egész lelkesen lestem, de amint jönnek az élő adások ráunok. A tavalyit kb a harmadik show-ig követtem. Úgyhogy számomra ez a műsor összességében nem nyerő. Parasztvakítás.
  Bozsek eddigi produkcióit nem tudom megítélni, egy kivételével nem láttam a többit. A BK rajongó körökben és úgy alapból a fiatal női nézők körében ő befutó lenne. Tehát akár megnyerhette volna. Nem értem, hogy miért lépett vissza, ez a műsor nem ikonokat nevel. Én a helyében végig csináltam volna valahogy és ha nyer megalapozhatta volna vele későbbi minőségi produkciókra való hajlandóságát. Túlontúl egyedit nyújtani nem lehet egy ilyen műsorban, ahol irányítják azt, hogy mit énekeljenek,kivel készüljenek fel. Termelik itt a faktorokat, de míg a 2010-est úgy adták el a nézők felé, hogy na, most kitermelik az első világsztárunkat, mert biza sikerülhet az. Egy Vastag Csabával. :D A másodikat már nem merték ezzel fémjelezni, mert bizonyíték az nem volt, csak ígéret. Csaba azóta a magyar haknikirály,de semmi több. A további két nyertes valóban tehetséges hangban, de jelentéktelen személyiségek. Nem érdekesek. Zenét írni, szerezni vagy egyszerűen csak játszani nem tudnak. Akkor mire alkalmasak? Haknizni. Munkát adnak a zeneszerzőknek, dalszerzőknek.

  • Hát, majdnem sikerült :D Wolf Katit nagyon szeretik külföldön, és ugye ő Faktor1-es. Igaz, ehhez az Eurovízió kellett.

   • Na, de világsztártól azért nagyon messze van. Úgy húsz évnyire. :D Viccet félretéve, én szeretem Katit, de ő sem karakter, akire lehetne építkezni.

 5. Én is sajnálom Márkot, de megértem. Rajta nagyon nagy volt a nyomás én is láttam hogy nem bírja a műsort. Bátor dolog volt megtenni ezt a lépést tavaly Zámbó Krisztiának is megkellet volna tenni mert ő se bírta a rá nehezedő nyomást. Remélem a By the wayt hívják vissza mert nekik szerintem megvan már a ma esti dalaik. Ez nagy fordulat én ezt nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok a ma esti adásra izgalmas lesz.

  • Pontosan! Zámbónak kellett volna. Ami a BTW-t illeti, nekik tényleg sok begyakorolt daluk van már, hisz nem két hónapja kezdték a közös munkát.

 6. Na, az RTL Klub honlapján már fenn van, hogy visszakerült a BTW, őket ma este újra láthatjuk, hallhatjuk. Mondjuk ez, hogy ilyen simán visszaugrottak, csak erősíti az összeesküvés elméleteimet.

 7. Ancsi, teljesen egyetértek veled, egy jó pár oldalon olvastam, hogy elvileg kamu volt a BTW kiesése, ez most kicsit megerősített ebben.

 8. Teljesen megértem, hogy gyanúsnak találjátok a ByTheWay hirtelen visszakerülését, de ha belegondoltok, hogy mennyire látszott rajtuk, hogy megviselte őket a kiesés, akkor már nem is olyan egyértelmű. Arról meg, hogy ‘ilyen simán visszaugrottak’ annyit, hogy a srácok hetente több feldolgozást is feltöltenek Facebookra, ezzel is azt bizonyítva, hogy igenis vannak tartalék számok a tarsolyukban. Tehát még jó, hogy rögtön éltek a lehetőséggel, mikor felajánlották nekik, hogy visszajöhetnek.

 9. Én ezt az egész műsort harmatosan gyengének tartom.Talán az eddigiek közül ez a leggyengébb. Sajnos túl gyorsan és gyakran csinálnak tehetség kutatókat / vagy annak nevezett műsorokat / mindkét kereskedelmi csatornánál. A nagy színpadra vágyó énekes palánták egymás sarkát tapossák. sokan vannak, és közülük kevés az, aki valóban fenn marad és maradandót tud alkotni.Ehhez nem kell feltétlenül megnyernie a versenyt, hiszen vannak akik kiestek és mégis fut a szekerük mert jók, pl a Varga Viktor / hirtelen ő jutott eszembe/ és vannak akik nyertek de csak nyűglődnek , haknizgatnak pl a Pál Dénes a másik csatornától /hirtelen ő jutott eszembe itt is / aztán pár szám után se tartanak sehol , lassan ködbe vésznek . :) Minden esetre felmérni a helyzetet és rájönni nem való vagyok ide és ezt ki is mondani tiszteletre méltó tett.

  • Teljes mértékben egyetértek. Évente legalább kettő tehetségkutató van, ami kimeríti hazánk tehetség-bödönét. Nagyon!

  • Azért nagy bejelentés, mert eredetileg a “Sztárban sztár” eredeti formátumával jöttek volna tavasszal. Az eredeti formátumot másolta le a tv2, miután kiderült, hogy az RTL azt megvásárolta. Kb. ugyanaz történt, mint amikor kiderült, hogy az RTL behozza a Vacsoracsatát, a tv2 meg gyorsan csinált egy Hal a tortánt. Csak most az RTL úgy döntött, eltolja a saját “sztárban sztárját”, mert ciki lenne ha a néző azt hinné, utánozza a tv2-t.

   Azt viszont fontos megjegyezni, hogy az eredeti formátum jogával ők rendelkeznek, a tv2 meg hamarabb tolta a műsorra a saját “kreálmányát”.

   • sziasztok ha márk nyerte volna meg az isten sem mosta volna le az rtl klubrol hogy bunda volt szerintetek miért az egyik 2legerősebb párbajozott?PÉNZ

   • Akkora bénaság az a műsor magyar másolata, hogy szerintem mérlegelt az Rtl klub. Az X faktort is azért utálom, mert van egy eredeti szám és azt kiherélik, benyálazzák, áthangszerelik úgy, hogy szinte fáj hallgatni. Amíg lesz jó pár ezer szavazó, addig lesznek ilyen műsorok. Mindegy, hogy mi köré épül, szavaztatnak. Szavazzak sztárokra, civilekre, bárkire csak jöjjön a lé. Átlátszó. Majd ha David Bowie szerepel bármelyikben, szavazok. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here