Főoldal Hírek ByTheWay: Kiesett az X-Faktor legjobb csapata

ByTheWay: Kiesett az X-Faktor legjobb csapata

21
Oszd meg!

Szörnyű igazságtalanság. Másképp nem tudnám jellemezni azt, ami ma este történt az X-Faktor párbaján. Először is: a Fat Phoenix mit keresett a továbbjutók között? Kik azok, akik egyáltalán rájuk szavaznak? Ami a párbajt illeti, minden elfogultság nélkül azt mondhatom, a ByTheWay volt a jobb. Csordás Ákos ugyanazt csinálta, mint eddig: kiabálva énekelt. Üvöltött, kiáltott a végére pedig nyomott egy hajlítást, tessék, ez aztán a zene. Ellenben a ByTheWay dalából üvöltött az érzelem, az energia és a minőség. Még úgy is átütőbb volt, hogy hallottam benne hamis hangokat. Mélységesen csalódott vagyok, mert a magyar X-Faktornak még sosem volt olyan jó csapata, mint a ByTheWay. Nem kellett volna kiesniük, és pláne nem a verseny ilyen korai szakaszában.

Egy dolog azonban biztos: én nem felejtek. Ezentúl bármi is történjék a ByTheWay karrierjében, a Media Addict be fog számolni róla. Csak reménykedhetünk abban, hogy a srácok útja itt még nem állt meg. Mert egy tehetségkutató műsor még csak a kezdet, a lényeg pedig ezután jön. Ugye?

ByTheWay

21 Hozzászólások

 1. A magyar X-faktor történetében a legjobb csapat! Remélem, hogy lesz aki szerződteti őket, és együtt maradnak!

 2. Hát igen! Sajnos kiestek ,én is nagyon kedvelem őket és sajnálom ,hogy ez történt! Nem velük kellett volna párbajozni Ákosnak! :/

 3. Én már annyi mindenért megharagudtam erre a szériára legfőképpen a kövér főnix miatt. De ez volt az utolsó csepp a pohárban jövőhéten nm fogom nézni én elkaszáltam ezt a szériát.

 4. Nyilván én nem értek a zenéhez, de ezeknél a srácoknál megint nem volt egyetlen hangszer sem: vagyis ismét nem zenekar, hanem énekkar voltak. Aláírom, hogy jobbak, mint a Phoenix, és elismerem a Cup Songos feldolgozásukat, de nálam, semmi mást nem tudtak mutatni. Ákosnak sem vagyok nagyobb rajongója (én őt már be se válogattam volna), ellenben az ő dala jobb volt tegnap. Lehet, hogy a srác még nem tudja kezelni hangjának erejét, de nekem tegnap ő tetszett jobban.
  Kettejük közül nekem ő erősebb volt, mint a BTW, de valóban vannak még náluk sokkal-sokkal gyöngébbek is a mezőnyben…

  • A korábbi szériákban is “énekkarok” voltak, ha azt nézed :) Ezek a srácok viszont tudnak hangszereket használni, és ezt bizonyították is. Ha pedig megnézed, az összes X-Faktorban “énekkarok” vannak. Még az Amerikaiban is :)

 5. Én se értettem azt hogy ők ketten párbajoznak, Bozsek Márknak és a Fat Phonixnek kell volna. Még leírni is rossz hogy az idei X-faktor legjobb csapata a Fat Phonix. Remélem még hallunk róluk sokat. Ilyen jó zenekart nem láttam még az X-faktorba, jól néznek ki, jó hangjuk van, nagy az összhang közöttük, eddigi szériák csapatainál nem láttam ezt a hármat együtt.

 6. Miért ők párbajoztak? Nem hiszem el. Mindkettőnek a döntőben lett volna a helye. Igazságtalanság. Nem is nézem tovább.

 7. Bozsek Márknak és a Fat Phoenixnek kellett volna párbajoznia. Utóbbinál ügyes taktikai lépés volt az Éjjel-Nappal Budapest dalának előadása,mert erre az adásra legalábbis egy csomó ideiglenes szavazót szereztek maguknak,akik bolondulnak azért a semmit érő műsorért( s sajnos elég sokan vannak…..). Azért is jó taktika volt,mert ha a Fat Phoenix bármi mást adott volna elő,kiestek volna az holtbiztos.

 8. Igazságtalan,hogy ők kiestek a FAT PHOENIX MEG TOVÁBBJUTOTT!!!! Ezt nem hiszem el! Bozsek rohadtul hamis volt, neki kellett volna párbajoznia…

 9. Szerintem is a Fat Phoenixnek és Bozsek Márknak kellett volna párbajoznia – és a Márknak kiesnie. Az a srác egyre gyengébb az adások alkalmával és csak azért megy tovább, mert van egy csomó rajongója a Barátok közt miatt…

 10. By The Way és a minőség két külön fogalom… annyira egy béna fiúbanda, hogy a világ még ilyet nem hordott a hátán (Rédió ektív.. rédió ektív.. atya ég!!).. magyarul szar! nem értem, hogy ez meg a Dagadt Főnix hogyan jutott el idáig… és ami ennél is viccesebb: egyik ismerősöm látta pár héttel ezelőtt Gesztit és Bozsekot egy kávézónál.. miről beszélgettek? hogy a Márk gyerek mit énekeljen majd a döntőben. :) (lehet azt mondani, hogy kamu az egész, de nem találtam ki.)

  • Azért ez még szerintem nem jelent önmagában semmit. Mármint, hogy erről beszélgettek. Döntő pedig lehet a jövőheti adás is. Persze aláírom, tényleg gyanús a Bozsek-gyerek Faktorbéli ámokfutása.

   • Itt a döntő-döntőről volt szó. :) Az lemaradt. A top 3-asról.

    Meg Gesztinek egyszer a beszólása, mikor továbbjutott a hülyegyerek: “Még szép / Még jó.” -.-

     • remélem az lesz majd itt is, mint Zámbó-fiúnál. menetelt előre (de minek és miért?), majd hopp.. hát nem kiesett a végső döntő előtt? :)

 11. Tomi figyu!
  Sztem te nem todd mi a jó!
  A Bytheway-ről le lehet kopni haver!
  Ha nem tetszenek akkor ne fikázd őket!
  A Fat Phoenix sem rossz!
  Bozsek meg nem érdekel különösebben,de ha süket vagy akkor ne pattogj! Vágodd?
  Na szval ne fikázd őket!
  Lehet hogy egy BTW-s srác egyetlen hajszála többet ér mint a te egész életed!!
  Csak ennyi!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here