Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok X-Faktor 2013 – Harmadik adás: A döntés – ÉLŐ BLOG

X-Faktor 2013 – Harmadik adás: A döntés – ÉLŐ BLOG

47
Oszd meg!

Meg kell mondjam, hogy tegnap kifejezetten jól szórakoztam az X-Faktor alatt. A fellépők még sosem voltak ennyire jók, mint tegnap. Még az olyan gyenge előadók is, mint Eckert Anikó vagy a Fat Phoenix is valamelyest tisztább hangszínt ütöttek meg. Az este legjobbja szerintem Danics Dóra volt, de az elcsúszkáló hangok ellenére is elolvadtam a ByTheWay produkciója alatt, szóval őket tenném a tegnapi adás dobogójának a második helyére, míg a bronz érem illesse Péterffy “Odabaszom” Lili-t, aki most először tetszett igazán, azt a Belmondo dalt odabaszta rendesen :)

Ha van igazság, akkor ma este a Fat Phoenix és Eckert Anikó fog párbajozni, de az, hogy melyikük távozik végül a műsorból, nekem teljesen mindegy. Tegnap Istenes Bence nagyon bepromózta amúgy, hogy az After X-ben elárulnak valamit a szavazásról, és végül meg is tette. Istenes elmondta, hogy az utolsó két helyen egy fiú, és egy lány áll – no de nem a csapatokból, hanem nemek szerint. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy emberek állnak a sor végén…

No de ami a ma estét illeti: érkezik Csobot Adél Muri Enikő – remélhetőleg felöltözve -, hogy elénekelje az új dalát, az este pedig már most ritka hosszúnak ígérkezik, pedig csak 1 óra lesz az egész. Hamarosan kezdünk, ha van kedvetek, csatlakozzatok :)

X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 20:00:Tegnap este, mindenki a szívéből énekelt. A versenyzők átlépték a saját határaikat, és felszabadultak az érzelmek. És ma este, két produkció párbajozik, de csak az egyikük jut tovább. Most még tízen vannak“… – elkezdődött az X-Faktor.

– 20:02: Hoppá, a Jégkirálynő – alias Muri Enikő -, érkezik, és nem Csobot Adél. Továbbá itt lesz a Bermuda zenekar is.

– 20:05: OMG! One Direction – Best Song Ever! “And we dance all night” – jujj de jó ezt tőlük hallani. De imádom ezt a dalt, na így kell elkezdenie egy estét. Múlthéten hiányoltam ám a közös produkciót. Természetesen a ByTheWay szóló-része tetszett a legjobban. Ó, és Eckert Anikó egyszerűen csodálatosan szép a színpadon. Ez a lány miért nem Szépségkirálynő választásra jelentkezett inkább?

– 20:07: Lilu a képernyőn, elmondja a ma este menetrendjét. Uncsi.

– 20:09:Azt érzékeltem, hogy lassan túlesünk a tűzkeresztségen, ezután bármi jöhet” – mondja büszkén Alföldi Róbert. “Nálunk nagyon jót tett a feszültség. Azt látom, hogy rájöttem a fiaimon, hogy megérkeztek az X-Faktorba” – szólt Tóth Gabi. “Úgy érzem, hogy a hangulat jó, előre tekintünk. Azt vizionálják a zenekarok, hogy meg is nyerhetik, ami jó dolog” – legyen igazad Szikora, és győzzön a ByTheWay. “Fontos dolgok történtek, Márk eldobta a parát, Dóri csinált egy nagy pillanatot, Tünde pedig fantasztikus volt. Remélem a nézők is ezt gondolják” – magyarázott Geszti Péter. Most megismétlik a tegnap este fellépéseit, némi szereplői kommentárral.

– 20:13: Aki szavaz, nyerhet …. no ez nem a reklám helye :)

Lilu | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Lilu | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 20:16: Színpadon a Bermuda zenekar. Kíváncsi vagyok rájuk, mert még soha nem hallottam róluk. -> Jé, ezt a dalukat ismertem, és szeretem is. No ezentúl megjegyzem a banda nevét is :)

– 20:21: Reklám. Amúgy tök idegesítő, hogy a reklám hangosabb, mint maga a műsor. Pedig ezt tiltja a média törvény, de hát látjuk, sokra megyünk vele.

– 20:28: Bence bejelentkezik az After-X stúdiójából. “Bő fél óra és elkezdődik az After-X. Ez egy fantasztikus műsor. Érkezik hozzánk a Bermuda, és kiderül, hogy kicsoda X-Faktor Gáborka. Mint mindig, nálunk adja az első interjút a két párbajozó, és a mentora” – sorolja Bence, miközben Lilu biztosítja, hogy ő is nézni fogja a műsort (na persze).

– 20:30: Ehh, Geszti Péter annyira beképzelt alak. Elhiszem, hogy büszke a mentoráltjaira, de annyira túlzásba viszi az ajnározásukat – és eközben a többiek virágnyelven való lebénázását -, ami már fájóan irritáló a számomra. Ha én képes voltam leírni a ByTheWay-nél, hogy hamisak voltak, Geszti is vegye már a lapot: csak Radics Gigi tökéletes az utóbbi két-három év tehetségkutatós felhozatalából, a többieknek pedig van még mit tanítani.

Muri Enikő | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Muri Enikő | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 20:33: A színpadon Muri Enikő és a Maradj még c. vadonatúj dala. “Közel két milliós megtekintés” – büszkélkednek az Enikőt felvezető kisfilmben. Enikő természetesen felvételről nyomja. A véleményem továbbra sem változott erről a lányról: gond nélkül kiénekli a magas C-t, de továbbra is egy Jégkirálynő, nulla érzelemmel.

– 20:37: Na már megint  – avagy még mindig -, sms-t tarhálnak, továbbá mutogatják azt, hogy mit nyerhet az, aki szavaz. Kb. tíz perce láthattuk ugyanezt. “Már csak pillanatok vannak hátra a szavazás lezárásáig. Tegyenek meg mindent, hogy kedvenceiknek ne kelljen párbajozni” – folytatja Lilu az érzelmi zsarolást.

– 20:40: Érkezik a színpadra a tíz döntős, meg a mentorok. Komolyan, még a hülye is megjegyzi a neveiket, annyiszor elismétlik.

Alföldi | Eckert | Batánovics | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Alföldi | Eckert | Batánovics | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 20:42: A továbbjutók személye, nem a végeredmény sorrendjében – ez hosszú lesz, vagy 6 perc. A biztos továbbjutók: Péterffy Lili (odabaszta :p);  Danics Dóra (papírforma volt); Szabó Ádám (remélem jövőhéten is jó lesz); Bozsek Márk (eh, de letörölném azt a magabiztos vigyort Geszti arcáról); Csordás Ákos (pedig Tóth Gabi egész jól rácuppant ölelgetés közben); Krasznai Tünde (totál megérdemelten); ByTheWay (éééélllljjjjeeeennnn) valamint a Fat Phoenix (na ne!!!!)

– 20:47: A ma este két párbajozója Alföldi két mentoráltja, Batánovics Lili és Eckert Anikó. Juhú! Ez izgi lesz. Lili odabasz majd Anikónak. Utóbbinak pedig már most javaslom, hogy jelentkezzen Szépségkirálynőnek.

Eckert Anikó | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Eckert Anikó | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 20:57 – Párbajozik – Eckert Anikó: “Mindent minden igazi személyiség, nagyon nehezen találja meg az utat az emberek szívébe, de úgy gondolom, hogy a következő hölgy közel van hozzá” – konferál Alföldi. Nehéz lesz legyőznie Batánovics Lilit, sőt, szerintem esélytelen. Ami az előadását illeti, egy ismerősöm az első taktusa után rám írt Facebookon: “Menjen már ez a csaj, hát mit akar ez itt?“. Őőőő. Személyes vélemény: “Olyan szép ez a dal. Csak nem tőle“. Adiós, Eckert.

– 21:02 – Párbajozik – Batánovics Lili:Van olyan személyiség, amelyik lassabban adja meg magát, bármekkora hang is legyen mögötte.” – konferálja második párbajozóját Alföldi Róbert. Magyarul énekel, nekem ennyi már elég is. Ami a hangokat és az éneket illeti, Batánovics odabaszott Anikónak, mert jobb volt. Igaz, akadt benne egy-két hamisabb hang, de összességében eltiporta a vetélytársát. Nagyon meg lennék lepve, ha kiesne ez a lány.

– 21:06: Just a Boy In Motion véleménye: “Eckert Anikót hallgatva nem az a kérdés, hogy miért párbajozik, hanem hogy miképp jutott be a műsorba.” LOL.

Batánovics Lili | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Batánovics Lili | X-Faktor | Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

– 21:09: Alföldi Róbert:Nem nagyon részletezném, hogy ez milyen helyzet. Amit tegnap este elmondtam, azt ugyanígy gondolom. Furcsa módon lett három lányom, és az a fura helyzet van, hogy a háromból egynek azt kell mondanom, hogy költözzön el máshová. Az a dolgom, hogy döntsek, ezért megpróbálom szakmailag megindokolni. Ancsa, nem lehet feladni, hinni kell az utolsó pillanatig abban, hogy leomolhat az ég is. Úgy kellett volna nyomni, mint a második felét. Az Anikó lehet, hogy nem énekel olyan nagyon jól, de a személyisége erős. Mindegyik másban erős. Az adás kezdete óta azokat keresem akik különlegesek, akiknek a saját maguk útját kell végigjárni. Ez az X-Faktor, ahol énekelni kell, úgyhogy bármennyire is megszakad a szívem azt mondom, hogy Anikó menjen“. Szikora Róbert:Batánovics Lili olyan volt, mint egy ősrobbanás. A Hungáriában éreztem így, amikor a Dollyt megláttam először. Csoda volt. Anikó, olyan törékeny voltál, mint egy kínai váza. Csak egy kicsit kellett meglökni, és semmivé lettél. A tegnapi performance egy csoda volt, amit sosem fogok elfelejteni. Anikó, neked kell hazamenned“. Geszti Péter:Lili erős hang, nyers egyéniség. Anikó erős személyiség, nyers hang. A párbajban Lili olyan volt az elején, mint egy iskoláslány. Sokáig nem éreztem semmit. Anikó, te meg tudod hatni a szívemet, Lili eléri a fülemet. Anikó, el kell, hogy búcsúzzunk. Te mész haza“. Tóth Gabi:Sajnálom, hogy én jöttem utoljára. Határozottan az Anikót szerettem volna tovább vinni. Nekem sokkal fontosabb az, hogy valaki a szívemhez jusson el, mint a hangjával. Lili odajöttél hozzám, és azt mondtad, hogy nem tudsz közölni. Én is így gondolom. Lili, neked kellett volna hazamenni“.

– 21:14: Papírforma – az X-Faktor kiesője Eckert Anikó. Nem mondom, hogy sajnálom, mert már régóta esélyes volt a távozása. Remélem nagy modell karriert fut be az X-Faktor szépe, felőlem szépségkirálynő is lehet. Az éneklést bízza másokra. Köszönöm, hogy együtt voltunk ezen a hétvégén :) Ígérem, nem ez volt az utolsó X-Faktoros Élő Blog.

*** A A HQ méretű hivatalos fotók hétfő délután lesznek feltöltve ***

3030 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

47 Hozzászólások

 1. Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, hogy a Fat Phoenix és PLili fog párbajozni.
  Lili dala szerintem nem volt jó, konkrétan elaludtam rajta, pedig a hangszíne amúgy bejön.
  Remélem nem Eckert Anikó esik ki, abba a csajba kicsit beleestem :) Tegnapi előadása se volt rossz, úgyhogy drukkolok neki.

 2. Én azt sem bánnám, ha a Fat Phoenix és Batánovics Lili párbajoznának. Az az Unfaithful előadás a béka popója alatt volt…

 3. Nem szeretném, ha Krasznai párbajozna, pedig sajnos esélyes rá. Mint írtam korábban, neki kétszer-háromszor jobbat kell nyújtania, mint egy Bozsek Márknak vagy Szabó Ádámnak, hogy bejusson, mert egyrészt megosztó, másrészt nincs célcsoportja és masszív szavazótábora. Ő csak akkor tud érvényesülni, ha nagyon jól teljesít. Nálam simán verte a tegnapi mezőnyt, de vajon mindenki így gondolkodik? Vagy esetleg nem szavaznak rá, mert a múltkorihoz képest (magához képest) gyengébben teljesített? Meglehet.

  Szívem szerint Bozsek Márk és Szabó Ádám párbajozna, s előbbi esne ki.

  Teljesítmény alapján Batánovics Lili és a Fat Phoenix párbajozna nálam, s utóbbi esne ki.

  Az eszem azt mondja a Fat Phoenix biztos párbajozó, mellé jöhet Eckert Anikó, Péterffy Lili vagy Krasznai Tünde, ha a nézők fejével gondolkozom. Aztán lehet, hogy lesz egy jó húzása az RTL-nek és Batánovics-Csordás valamelyike is ott találja magát a párbajozók között.

  • Szerintem Krasznainak – egyelőre? -, nincs miért félnie. Az emberek szerint az “új életet kezd, megjavult” típusú tündérmeséket, ami ugye Krasznai esetében adott, akárcsak a jó hang. Plusz a legtöbb embert befolyásolja a mentorok véleménye, és ők javarészt dícsérték.

 4. Én abban bízom, hogy Krasznai és a Fat Phoenix párbajozik, és ilyen sorrendben mennek haza most és jövő héten :D
  Az odabaszomot ne tedd már mindig a nevéhez, gyakorlatilag mindenki kötőszóként használ valami káromkodást, ami Lili szájából elhangzott, egy abszolút privát beszélgetés lett volna a mentorával, rögtön azután, hogy megtudta, párbajoznia kell. Az már csak az rtlklub hibája, hogy egy ilyen beszélgetésre ráhangosít és leadja élőben (remélem jól meg is büntetik a csatornát). Sokkal több van ebben a lányban, mint hogy ilyeneket kellene aggatni a neve mögé.

  • Tudom, tudom, nem kellene, de nekem tényleg így ivódott bele az emlékezetembe a csaj, mert ugye korábban sosem emlékeztem rá, de ez volt az a megmozdulása, ami miatt sosem fogom elfelejteni őt.

   De nem akarom megbántani a rajongókat sem, ezért ígérem, ezentúl megpróbálom visszább fogni magamat :)

   • Már itt is vagyok. Minek nézel, hogy ott fogok maradni a “nézzük, mit lehet nyerni alatt”?? :D
    Innentől már csak a párbajozók személyének kihirdetésétől izgalmas a műsor… :(

    • Hát, én arra gondoltam, hogy beizzítod a telefont. Vezetékesen és mobilon is nyomod ezerrel :D :D :D

     • Na, az elég kizárt, hogy én szavazzak, bár ne legyek álszent, a Voice kiszaladt két sms Pál Dénesre :P ;)

     • Tudtam tudtam :D Ami engem illet, utoljára Anikóra szavaztam a Való Világ 2 fináléjában – mármint, ami pénzes volt. De A Dal-t végig voksoltam, meg idén is azt fogom tenni, ha ingyenes lesz.

     • Ingyenes??
      Nem csak alapdíjas volt az sms?? Nekem úgy rémlett. (Bár ott nem szavaztam, Dénesékre sem.)

     • Hű, kire is ment? Talán Keresztespókra. Vagy Gigire? Akárhogy is, megérdemelte :) Amúgy egy sms nálam 20 ft, mert benne vagyok egy csomagban, ergó ha küldtem tizenhatot, az pont annyi, mint egy voks az X-Faktorban :D

 5. Hát, ez alapján az összefoglaló alapján nekem is Danics Dóra dala jött be legjobban azt majd teljes hosszában meg is akarom hallgatni, mert szeretem azt a számot. Tudom, hogy ez nem a dalok, hanem az előadók versenye, mégis azt gondolom, Danics Dóra nem először választ jó dalt, ráadásul egészen sokszor énekel magyarul. Nagyon szurkolok ennek a lánynak. :)) Nekem ő a favoritom, ez már nem is kérdés :)

  • Szerintem nagyon ritka az, ha a mentorált választ dalt, inkább az a jellemző, hogy a mentor gondol valamit, egy irányt, stílust és azt erőlteti. Geszti például szereti újragondolni a versenyzőit, lásd mit csinált Bozsek Márkkal. Szóval, valahogy kétlem, hogy Dórának sok köze lenne a dal kiválasztásához.

   Egyébként nekem is egyre jobban tetszik a csaj, pláne mivel magyarul énekelt :)

   • Jó, mondjuk nyilván a dalválasztáshoz nem értek, de arra gondolok, hogy ez a dal engem kicsit emlékeztet a mentorok házában énekelt dalára hangulatában. Nekem bejönnek ezek a dalok, és szerintem jól is énekli őket a Dóra.

 6. Miért hívod Jégkirálynőnek Enikőt? Szerintem nagyon ó énekesnő és szeretem a dalait. Jó tudom nm biztos, azért hívod így mert nm szereted csak érdekel a miértje. :D Remélem nem voltam olyan szétszórt mint a drága Szikora

  • Szikorán megedződtem :) Enikő nálam azért Jégkirálynő, mert nem tud érzelmeket közvetíteni. Kiénekeli a magas c-t, gyönyörűen, kristálytisztán, de ha érzelmesen kell dalolni, akkor az neki nem megy. Legalábbis az általam látott/hallott dalai alapján ezt gondolom.

 7. Az a gáz, mikor a film nagyon halk és fel kell venned a hangot. Utána meg mikor reklám van, megijedsz úgy üvölt a reklám.

  • Pontosan. Velem most ez van, és elég gáz a távirányítóm, így folyton ugrálhatok. Meg is van a testmozgás a live-blog alatt :D

 8. Most már a Fat Phoenixen, Bozsek Márkon és Szabó Ádámon a sor, hogy kiessenek, mert egyik se tud énekelni, borzalmasak, és párbaj nélkül menetelnek, pont mint tavaly Zámbó Krisztián.

 9. Nagyon meglepődtem volna, ha Lili esett volna ki. Eckert Anikó örüljön, hogy eddig eljutott, nem is értem miért. Amúgy tényleg nagyon idegesítő, hogy a reklám hangosabb, nem tudom nézed-e az RTL II-n az After X-et, ott még az RTL-nél is hangosabb reklámok vannak.

 10. Anikó kiesésével teljesen érdektelenné vált számomra az idei Xfaktor. Oké hangilag tényleg nem tökéletes, de a hangszíne például egész különleges. Egyéniségben ő vitte a pálmát, miatta kapcsoltam be a tv-t hétvégente.
  Hangilag az idei évad nem nagy szám amúgy se. Egy különleges előadót se látok a bent maradt versenyzők között. Akinek még lenne hangja az is műanyag.

 11. Szerintem nagyon nem privát az a beszélgetés, ami a párbajozó és a mentora közt elhangzik, amikor egymást ölelgetik a színpadon…:) Max. így akarják eladni.

  Muri nekem is Jégkirálynő, játsza fene módon a nagy fájdalmat, vágja az arcokat, de egyszerűen nem jön át semmi. Ráadásul nem így kéne érzelmeket közvetíteni – hogy végig tiszta ránc az arca, mert ő annyira szenved meg átél. Fenéket. Látszik, hogy csak akar színészkedni, de nem megy, hiteltelen, egyetlen szavát se lehet elhinni, se a színházban, se a könnyűzenei színpadon, se interjúban. Nekem róla az jön át, hogy bárhol van, mindig hazudik. Egyszerűen semmit se tudok neki elhinni. Pedig lehetne benne potenciál, a hangszíne elég jó (bár sokszor kiabál), a dalai is elég jók (bár néha egy-két sor értelmetlen), csak hát hiába mkindez, ha ellenszenves.

  • Egyetértek, az szerintem sem privát, és tutira tudják, hogy ki vannak hangosítva, mert lement már 3 évad, és eddig mindig, mindenki ki volt hangosítva (én legalábbis így emlékszem).

   Muri Enikő: de örülök, hogy nem csak én látom így. A Túl késő már c. dalát viszont imádom :)

 12. Visszanéztem a döntést és lehet, hogy én vagyok a hülye, de kivétel nélkül az összes mentor úgy építette fel a döntését, mint ha Anikót tartaná érdekesebbnek és Lilit szeretné haza küldeni. Alföldi külön hangsúlyozta, hogy az egyediséget keresi, Kicsit ambivalens érvelést láttattak, ami számomra meglehetősen zavaró volt.

  • Szerintem is hasonló vonalon mozogtak. Nem tudták eldönteni, hogy a hang számít-e egy énekversenyen, vagy a faktorban az X.

 13. Hmm Muri Enikő új dala viszont nagyon jó. Fényévekkel jobb mint a “Késő már”. Az Anti Fitness Club-os srác írja szerintem mostanság a legjobb magyar popdalokat.

 14. Tóth Gabi rendesen elásta magát most nálam. Ilyen tahó módon lehurrogni A TOVÁBBJUTOTT versenyzőt… meg az a tekintet, amivel majdnem meggyilkolta szegényt Lilit… Itt látszik meg, hogy ki mennyit ér emberileg. Tóth Gabi konkrétan semmit.

  • Én is így vagyok vele, a Megasztárban még ő volt a kedvencem, de most itt az X-Faktorban még Szikoránál is jobban zavar, pedig aztán ő sem a legjobb mentor. Amikor már tudta, hogy Anikó kiesett és az ő szavazata semmit sem ér úgy beszólt Lilinek, hogy már azt hittem feláll és odamegy hozzájuk. :D Ahogyan mondta, hogy a hangi adottság az rutin, évek, érzelmek kérdése meg tudta volna ölni Lilit a szemével.

  • Szerintem nem volt gond azzal, amit mondott. Valahol igazat adtam neki, igaz, ahogy előadta az már más tészta, de az meg hozzátartozik a nem hétköznapi személyiségéhez.

 15. Hát tegnap este kis híján lerúgtam a tv-t. Nem hiszem el, hogy az Anikónak kellett kiesnie. Ő volt a kedvencem egészen az elejétől.
  Mára már megemésztettem, de azon egy kicsit elgondolkodtam, hogy a végén ki lesz az a kettő aki majd ott fog állni és várni a döntést és még azon is gondolkodtam, hogy vajon egy hétköznapi ember lenyomhatja-e a Barátok köztös Bozsek Márkot vagy a Csillag születikes Szabó Ádámot, mert hiába teljesítenek rosszabbul, akkor is fognak rájuk szavazni az ismertség miatt.
  Vajon egyenlő eséllyel indulhatnak-e mások velük szemben?

  • Érdekes kérdést tettél fel. Szerintem lehet esélyük, mert egy idő után megkedvelik és megszeretik az új arcokat a nézők, és sokszor könnyebben drukkolnak “a nép gyermekének”, mint a cölöpnek akit ismert a tévéből.

 16. Néha van egy olyan érzésem, hogy nem egy és ugyanazon műsort láttuk/hallottuk! :D
  Engem Batánovics Lili és Eckert Anikó párbaja nagyon megrázott! Mert úgy hiszem, hogy nem nekik kellett volna kiesniük!
  Ott volt pl Bozsek Márk, akinek bár a szombati száma elég jó volt, de azért nem annyira, hogy tovább engedtem volna, hiszen a körülötte táncoló lányokhoz úgy ért, hozzá, mintha valami erkölcsrendész letartóztatná, ha olyan helyre nyúlna, pedig a szám miatt nyugodtan megtehette volna.
  Aztán ott volt a Fat Phoenix, akikel sem tudok mit kezdeni, mert elég uncsik voltak.
  Csordás Ákos a 120. rock számával sem tud újat mutatni mindig ugyanazokat a köröket futja.
  Aztán BLili tényleg elszúrta Riri számát, most nem fogott annyira meg, mint az előző műsorokban.
  Eckert Anikó viszont csodás volt! Nem értem Tibi, hogy neked ő miért Csobot Adél 2.0. Anikó tényleg egy személyiség, akiben rengeteg energia van! És egyáltalán nincs rossz hangja, aki nem hiszi, az hallgassa meg az első párbajdalát, és rájön, hogy a döntéskor miért skandálta a közönség Anikó nevét!
  A mostani párbajdala nem azért volt rossz, mert nincs hangja, hanem mert a félplayback elnyomta a hangját, néha nem is hallottuk őt, sőt saját magát sem hallotta, azért is vette ki a fülesét! Szőrnyű!
  Illetve ezt főleg Milan-nak mondom, hogy Gabinak egyet kellett volna értenie a többi mentorral, hogy Lili menjen tovább? Ha Alföldi, vagy Szikora után Gabi jött volna, akkor is így gondoltad volna? Szerintem igaza volt Gabinak, hogy Anikó nevét mondta! Mert a szombati száma neki volt jobb és nem Lilinek, és Anikósokkal érdekesebb nála!
  Amúgy ha gonosz akarnék lenni, mondhatnám, hogy mindez azért volt, hogy Lili érdekesebb legyen, hogy túlélt egy párbajt, és most főnix módjára az X faktor döntőéig fog menetelni, amit meg is nyer!

  • Nem szeretem az ilyen felvezetést, pláne egy olyan embertől, mint te. Smiley ide vagy oda, szerintem hülyeség belegondolni azt, hogy nem ugyanazt halljuk csak azért, mert te – vagy bárki más -, nem azt gondolja a ZENÉRŐL, amit én.

   • Kicsit félreértettél. :) A fenti mondatomat (“Néha van egy olyan érzésem, hogy nem egy és ugyanazon műsort láttuk/hallottuk! :D”) továbbra is fenntartom, nem akarom a saját véleményedet rád/vagy bárki másra rákényszeríteni (és fordítva se). Ezt tényleg érdekességnek szántam, hogy mennyire másképp nézzük/hallgatjuk a műsorokat. Másra figyelünk oda. Semmi rosszindulat nem volt benne, ezért is van ott a smiley :). Amúgy ha visszanézed Anikó és Lili párbajdalát, akkor észre lehet venni, hogy Anikó azért volt hamis, mert a playback olyan hangos volt, hogy nem hallotta saját magát. Lilinél meg tök halk volt a playback. :/

    • A playback dolgok nekem nem tűntek fel, ennyire nem értek a technikai kütyükhöz, de ha tényleg így volt, akkor érthetőbb valamelyest Eckert gyengébb teljesítése.

 17. Remélem jövő héten a Fat phonix megy haza. Én meglepődtem Anikó és Lili párbaján de szerintem lesz még hasonló. Muri Enikő dala nagyon tetszett.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here