Főoldal Hírek A CBS Bűbájos Boszorkák feldolgozást készít

A CBS Bűbájos Boszorkák feldolgozást készít

23
Oszd meg!

Breaking News: A nézettségi verseny élén álló amerikai csatorna, a CBS arra készül, hogy feldolgozza a Magyarországon is páratlan sikereket elért Bűbájos boszorkákat. A Vulture értesülése szerint a CBS elkészíti a Bűbájos boszorkák-remake forgatókönyvét. Utóbbi ha elnyeri a csatorna tetszését, akkor lehet belőle leforgatott pilot, ha pedig az is jól sikerül, akkor sorozat 2014 őszén, vagy 2015 telén/tavaszán. A friss hírek szerint nem az eredeti széria lesz folytatva, hanem az alap konfliktusokat átvéve, új főszereplőkkel készülne egy kreatív remake, amiben A hármak ereje lenne a középpontban.

Charmed 01

A Bűbájos boszorkák volt a The WB egyik leghosszabb és legsikeresebb sorozata, ami nyolc éven át szórakoztatta a nézőit. A széria továbbra is nagyon népszerű az Egyesült Államokban, ahol a TNT és a WE kábelcsatorna ismétli, továbbá az ND Group jelentése szerint a Netflix nézői a Prision Break után a Bűbájos boszorkákat kölcsönözték ki a videótárból a legtöbbször. Különös egybeesés amúgy az is, hogy a LifeTime csatornán nemrég indult hódító útjára a Witches of East End, ami szintén egy boszorkányos, a családot középpontjába állító széria.

Saját vélemény: először is, kezeljük fenntartásokkal a Bűbájos boszorkák feldolgozást, leginkább azért, mert még csak pilotszkript fázisban van, tehát sok rostán át kell még esnie, mire sorozat lesz belőle. Elvileg a CBS csatorna számára készül, ami azért meglepő, mert jellegét tekintve nehezen tudom ott elképzelni, hiszen a csatorna nyugdíjas nézőközönsége nem feltétlenül ehhez a stílushoz szokott. Szóval, szerintem ha lesz ebből valami, akkor azt időben lepasszolják a The CW-nek, aminek ugye résztulajdonosa a CBS.

Tehát: jelenleg a forgatókönyv készül, és nem tudni mi lesz a következő lépés, és lesz-e egyáltalán. A kérdés attól még adott: titeket érdekelne egy Bűbájos boszorkák remake? Vagy az eredeti még olyan mélyen él bennetek, hogy nem igazán örülnétek a feldolgozásnak? Ami engem illet, naná, hogy kíváncsi vagyok rá, és örülnék is, ha berendelnék sorozatnak, de remélem kreatív lesz a feldolgozás, nem pedig egy szolgai másolat. De ismétlem: még csak a forgatókönyv fázisban van, és még nem tudni mi lesz a sora. Amint lesz valami biztos, megírom.

Charmed 02

23 Hozzászólások

 1. Én örülnék neki, nagyon, mert a BB-t imádtam, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznának ki belőle. Az hogy esetleg elrontják és mivel nekem tetszett a BB, ezért nehezményezném…. hülyeség! Attól, hogy készül feldolgozál, az eredeti BB megmarad, az már örök, azt az élményt senki nem veheti el, bármikor újranézhető és egy feldolgozás csak megerősíti a véleményünket, h ez egy nagyon fantasztikus sorozat volt, ami még arra is érdemes, hogy ennyi év múltán is feldolgozzák…. azt hiszem, ez nagyon nagy szó! :)

 2. Én megmondom őszintén, hogy annak jobban örülnék, hogyha inkább a régi szereplők szerepelnének benne, mondjuk láthatnánk hogy mi történt 15 évvel később az sokkal érdekesebb lenne, meg azért 2006 óta eltelt lassan 8 év tehát, szerintem az úgy jobb lenne, a vége úgy is valamilyen szinten koppintás lenne.. :D

  • Megmondom őszintén, hogy számomra kevés olyan sorozat van ahol nők között ennyire jól működjön a kémia, az egyik ilyen sorozat a Charmed a másik meg Az One Tree Hill volt, meg a született feleségek…

  • Úgy hiszem a folytatás azért kizárt, mert ezt a CBS csinálja, és úgy tudom a CBS Studios, miközben a Charmedet a WB stúdió készítette. Ergó nem mindegy, hogy kvázi folytatást csinál az ember, csak megveszi a remake jogait. Mert értelemszerűen folytatásnál többet kell ám fizetni, és anyagilag nem feltétlenül éri meg. ((Anno a BH90210 és a Melrose Place is a CBS Studio gyermeke volt, ezért folytathatta gond nélkül a CW, aminek ugye a CBS az egyik tulajdonosa)).

   De kétségkívül jobb lenne egy folytatás, amiben feltűnnének a régi szereplők is, lévén mindegyik munkanélküli – igaz, Alyssának ott van 2014 nyarára a Mistress season 2.

   • Holly sem munkanélküli, neki meg ott van a PLL. Gondolom Holly annyira nem is akar sok munkát vállalni miután elég családcentrikus és három kisfia is van… De mondjuk ha folytatás lenne, akkor Shannen Dohertit max szellemként alkalmazhatnánk lévén, hogy Prue meghalt, de én őszintén egy folytatásra befizetnék.

    De amúgy a WB nem egyedült valami csatornával és úgy lett CW és akkor úgy sima ügy a folytatása nem? vagy én tévedek?

    • Holly a PLL-ben nem állandó szereplő, ergó bármikor bárhová leszerződhet, ha ő azt úgy akarja. Doherty pedig szellemként miért ne, anyuci meg nagyi is mennyiszer visszajárt már :)

     A CW a WB és az UPN egyesüléséből jött létre, de a WB stúdió, és a WB csatorna úgy tudom nem volt ugyanaz. De kár is ezen agyalni, mert ha lesz is valami, az nem folytatás lesz, hanem reboot.

 3. Én jobban örülnék ha Chris és Wyatt szálát folytatnák, elnézném a két fiút varázslás közben,. :)
  Főleg Drew Fullert. :P -tényleg ő mikor szerepel már vmi sorozatban? vagy én nézek rosszakat?
  Amúgy pedig lehet belenéznék milyen lett, mert soha nem ítélkezek “annyira” előre. :D Meglátjuk., de CBS-n ez szerintem holt ötlet, a sok nyomozós sorozat közé bedobni egy misztikus-fantasy? Lenne 1,0 ratingja kb. Inkább CW-re és/vagy ABC-re tudom elképzelni. (lévén női adók).

  • Most a CBS-s miatt megkívántam egy Charmed darát.. áááááááááááááááááááááá HELP PLEASE! :D

  • Fuller a Katonafeleségek több, mint száz részében szerepelt azóta :) Amúgy, az elvileg jó sorozat, de én a pilot végéig sem jutottam el anno.

 4. Én imádtam a sorozatot többször meg is néztem kb. 5x. Véleményem szerint a Charmed pótolhatatlan. Nagyon örültem a Witches of East End – nek szeretem az ilyen témájú alkotásokat. De a Charmed remake már annyira nem izgat. Hiszen valljuk be a hármak ereje Shannen ,Holly,Aysa,és Rose nélkül nem lenne ugyan az nem lenne meg a a plusz. Véleményem szerint egy folytatás vagy ha a régi szereplők nem is vállalták volna el a szerepet. Egy Charmed the next generation spin-off sorozatot a Bűbájos boszik gyerekiről jobban eltudnék nézni és szerintem nagyobb is lenne a sikere. De ez az én véleményem. Nem akarok senkit sem megbántani.

 5. Én imádtam a Bűbájos boszorkákat, de mégis valahogy fenntartásaim vannak ez ellen a remake ellen, valóban egy White-Chris élete szál jobb lenne.

 6. Ehhez nekem is hozzá kell szólnom és a többi előttem szólóval értek egyet. Szerintem nem kell ide még Charmed remake, hisz nem olyan régen fejeződött be az eredeti sorozat. Szerintem a remake tök felesleges lenne. És annak meg mi értelme, hogy ugyanazt elkezdik csak más színészekkel. A 8 év alatt mindenféle csavart és kavarást eljátszottak, így szerintem nem igen lehet már mást kitalálni ebben a világban. Vagyis a remake csak egy olcsó másolat lenne.

  Engem és szerintem sok mindenkit sokkal jobban lázba hozna, ha mondjuk az eredeti sorozatot folytatnák, olyan 10 évvel később stílusban, amiben benne lennének a boszik már tinédzser/felnőtt gyerekei. Engem pl. nagyon érdekelne Wyatt és Chris története, kettejüket szívesen elnézném egy sorozatban. :)

  Vagyis szerintem felesleges a remake, de ha lesz, akkor biztosan bele fogok nézni, bár biztosan kritikus szemmel. :)

  • Azért láttunk már kreatív feldolgozást. Ha csak az alapszituációt veszik át, mint a hármak ereje, a nővérek hatalma, a gonosz elleni harc esetleg, a fényőrök mitológiája stb, attól még ki lehet jönni kreatívan a dologból. Leginkább a szereplők magánéleti szála az amit át lehet alakítani, no meg persze ha kimarad a Phoebe-Cole szerelmi szál, akkor rögtön más megvilágításba kerül minden.

   Szóval, egy kicsit azért bizakodó vagyok, mert az amerikaiak nem nagyon szoktak szolgai másolatokat készíteni. Reméljük most sem lesz így.

   Egy dolgot azért ne felejtsetek el: Még csak a forgatókönyvfázisban van a projekt, és nem tudni lesz-e belőle egyáltalán pilot . Plusz ha tényleg a CBS akarja bemutatni, akkor nem tudom helye lenne-e a sok nyomozós szar között. ((Ehh, hacsak nem misztikus nyomozós Bűbájost akarnak, ahol Prue FBI nyomozó, Piper a CIA-nél dolgozik, Phoebe pedig a rendőrségnél :D ))

 7. Nekem örök kedvenc a BB. Nem tudom hányszor láttam. Ha szünet volt azt néztem, ha beteg voltam azt néztem, ha unatkoztam azt néztem. Ha lesz belőle sorozat tuti nézem!

 8. Nekem vegyes érzéseim vannak. Örülnék egy remake-nek, de kicsit tartok tőle, hogy még ha be is jönne, akkor sem lenne olyan kirobbanó siker, mint az eredeti. Szóval nem tudom, de mondjuk az még elég messze van, mire kiderül, h. mi lesz a sorsa.

 9. Én a BB-t kívülről fújom. Ha egy rendesen elkészített sorozatról lenne szó, akkor azt mondom, hogy oké, de ezek a folytatások nem nagyon szoktak menni sehol sajna. De, ha lesz, akkor annak örülnék, ha valamilyen mellékszerepet kapnának Alyssa-Holly-Rose. Nem is azt mondom, hogy állandó szerep, de mint a 90210-ben lévő két visszatérő színész, itt is lehetnének visszatérő színészek. Plusz, ha már csinálnak egy ilyet, akkor valami ismert színésszel lenne érdemes. Tippem nincs, de valami értelmes embert/embereket kérnék! :P

 10. Én nagyon nem örülök a hírnek! Ha már folytatni akarják, akkor egyet kell, hogy értsek az előttem hozzászólókkal, hogy az eredeti elképzelés szerint folytassák, egy testvérsorozat formájában, amiben Wyatt és Chris lennének a főszereplők.

  Egyébként Tibi, nagy gond lenne, ha az oldalamon egy-két információt átvennék ebből? Természetesen megjelölnélek forrásként!

 11. Nagyon nem emlékszem Charmedra, pedig néztem anno. Vagyis az utolsó évad kimaradt, nemsokára nézem így a heti 25 sorim mellett ha van időm “darálom” még a megmaradt sorikat a nyárról és Charmed utolsó évada is benne van.

 12. :D na ez a hír feldobta a napomat, még ha csak tervezgetős fázisban van a dolog, akkor is. nekem is a charmed az egyik örök kedvencem, én jobban örülnék ha egy remake készülne, mert nekem Prue volt a kedvencem, az ő halála után már nem kötődtem annyira a sorozathoz, mint korábban. értelemszerűen ha folytatást csinálnának akkor nem lenne benne Prue, ezért támogatom a remake ötletet. én bízom benne, hogy elkészítik ezt a charmed alteregot, imdnám

 13. Némi fenntartással ugyan, de azért kíváncsian várom. Az eredetit úgysem tudja felülmúlni, de ki tudja? Előfordulhat, hogy tetszeni fog :) Egyébként kedvet kaptam, hogy hetedjére is megnézzem a sorozatot…:D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here