A CBS Bűbájos Boszorkák feldolgozást készít

  23
  Oszd meg!

  Breaking News: A nézettségi verseny élén álló amerikai csatorna, a CBS arra készül, hogy feldolgozza a Magyarországon is páratlan sikereket elért Bűbájos boszorkákat. A Vulture értesülése szerint a CBS elkészíti a Bűbájos boszorkák-remake forgatókönyvét. Utóbbi ha elnyeri a csatorna tetszését, akkor lehet belőle leforgatott pilot, ha pedig az is jól sikerül, akkor sorozat 2014 őszén, vagy 2015 telén/tavaszán. A friss hírek szerint nem az eredeti széria lesz folytatva, hanem az alap konfliktusokat átvéve, új főszereplőkkel készülne egy kreatív remake, amiben A hármak ereje lenne a középpontban.

  Charmed 01

  A Bűbájos boszorkák volt a The WB egyik leghosszabb és legsikeresebb sorozata, ami nyolc éven át szórakoztatta a nézőit. A széria továbbra is nagyon népszerű az Egyesült Államokban, ahol a TNT és a WE kábelcsatorna ismétli, továbbá az ND Group jelentése szerint a Netflix nézői a Prision Break után a Bűbájos boszorkákat kölcsönözték ki a videótárból a legtöbbször. Különös egybeesés amúgy az is, hogy a LifeTime csatornán nemrég indult hódító útjára a Witches of East End, ami szintén egy boszorkányos, a családot középpontjába állító széria.

  Saját vélemény: először is, kezeljük fenntartásokkal a Bűbájos boszorkák feldolgozást, leginkább azért, mert még csak pilotszkript fázisban van, tehát sok rostán át kell még esnie, mire sorozat lesz belőle. Elvileg a CBS csatorna számára készül, ami azért meglepő, mert jellegét tekintve nehezen tudom ott elképzelni, hiszen a csatorna nyugdíjas nézőközönsége nem feltétlenül ehhez a stílushoz szokott. Szóval, szerintem ha lesz ebből valami, akkor azt időben lepasszolják a The CW-nek, aminek ugye résztulajdonosa a CBS.

  Tehát: jelenleg a forgatókönyv készül, és nem tudni mi lesz a következő lépés, és lesz-e egyáltalán. A kérdés attól még adott: titeket érdekelne egy Bűbájos boszorkák remake? Vagy az eredeti még olyan mélyen él bennetek, hogy nem igazán örülnétek a feldolgozásnak? Ami engem illet, naná, hogy kíváncsi vagyok rá, és örülnék is, ha berendelnék sorozatnak, de remélem kreatív lesz a feldolgozás, nem pedig egy szolgai másolat. De ismétlem: még csak a forgatókönyv fázisban van, és még nem tudni mi lesz a sora. Amint lesz valami biztos, megírom.

  Charmed 02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here