Főoldal Hírek A Szürke ötven árnyalata: Jamie Dornan a főszerepben

A Szürke ötven árnyalata: Jamie Dornan a főszerepben

8
Oszd meg!

A The Hollywood Reporter értesülései szerint most már biztos, hogy Jamie Dornan, a Once Upon a Time dögös vadásza kapta meg A Szürke ötven árnyalata film főszerepét. Eredetileg a stúdioó Charlie Hunnam (“Sons of Anarchy“) mellett döntött, de utóbbi visszamondta a szerepet, a túlzott média érdeklődésre hivatkozva. Reméljük Dornannek ezzel nem lesz problémája.

Bár ismétlem, a könyvek nekem nem jöttek be, de abból a kevésből, amit olvastam belőle Jamie Dornan tökéletes Christian Grey lesz, külsőre legalábbis mindenképp, a pasi pedig még tehetséges is. A női hősnő személye nem változott, Anastasia bőrébe Dakota Johnson, a Ben and Kate c. sorozat sztárja bújhat. A legfrissebb híreket a filmes adaptációról pedig továbbra is a Beautiful Shades oldalán találhatjátok meg.

Jamie Dornan Szurke otven arnyalata

Jamie Dornan Christian Grey

8 Hozzászólások

 1. Nekem Charlie Hunnam szimpatikusabb volt, őt szívesebben látnám Christian szerepében. A lényeg az, hogy végre van valaki és elkezdhetik a forgatást :)

 2. Én nem olvastam a könyvet, a film se annyira érdekel, de ez a pasi nagyon szexi! :D Lehet, hogy már csak ezért is megnézem majd a filmet.

 3. Még mindig Matt Bomer a befutó!! Bár ebből szerintem marad az állom!!! Most már biztos nem nézem meg a filmet mert illúzió romboló lenne!! Nesze neked vársz egy filmet hogy kiadják és ezt kapod!!

   • Nem igaz. Én rajongóként speciel Robert Pattinson Cosmopolisban alakított karakterét láttam magam előtt. :)

    És bár Hunnam-mel nem voltam maradéktalanul elégedett (elfogadtam volna, ha nincs más választásom), Jamie Dorman azonban sokkal jobban illik a szerepre. Összehasonlíthatatlanul. :)

    • Pattinson meg nem ér, mert ő Edward-miatt volt vágyálom mindenkinek :)

     Egyébként tényleg azt látom a legtöbb helyen, hogy az emberek fintorognak még Dornanre is. De szerintem az első trailer után bepisilnek majd örömükben :D

  • Én úgy tudom, hogy Mattet eleve fel sem kérték a szerepre. De mindenkinek más a jó. Nekem pl. Alexander Skarsgard volt a nagy favoritom, de beismerem, hogy Charlie lett volna a legjobb választás. Én Jamie főszereplésével is megnézem a filmet csak mert kíváncsi vagyok :)

 4. Óh, óh, óh!!! Én elégedett vagyok ezzel a pasival. *-* Bár nem ismerem. Még egy filmjét se láttam… de a kinézete tetszik. (Jó igaz, hogy én se ilyennek képzeltem el a főszereplőt, de ez a pasi nagyon jól néz ki – szerintem)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here