Decemberben önéletrajzi kötettel jelentkezik Majka

  0
  Oszd meg!

  December elején jelenik meg Majka önéletrajzi könyve. Alig több, mint tíz évvel ezelőtt még csak egy ózdi srác volt, most pedig zsűritag egy nagy költségvetésű tévéműsorban, ő a legsikeresebb rapper Magyarországon és az övé a legnépszerűbb magyar dal a Youtube-on. Ráadásul ezt a listát hosszan lehetne még sorolni. Kedvelik az emberek vagy sem, azzal vitatkozni nem lehet, hogy Majka megcsinálta. Most mondhatnám azt, hogy nem vagyok kíváncsi rá, de miért hazudjak a saját oldalamon? Tény és való, hogy Majka egy érdekes személyiség, akinek olyan sikertörténete van, amire kevesen voltak képesek a haza celebvilágban. Ráadásul én tökre becsülöm Majkában azt, hogy még “csak most” jött elő ezzel a könyvvel. Ha belegondolunk, sokan például a villából alig kijőve már könyvbe írták a velük történteket, ellenben Majka kivárt, egészen addig, amíg igazán van mit mesélnie.

  A fülszöveg (lásd lent) elég árulkodó és elég jól behatárolja a könyvben várható dolgokat, így látatlanban egy “Szepesi Niki-féle” botránykönyvet várok, mert Majka kétségkívül be fog szólni pár embernek – de ez annyira hozzátartozik a stílusához, hogy ezen szerintem nem is fog meglepődni senki. Ami engem illet, én tehát kíváncsi vagyok az életére, mert úgy érzem Majka eddigi 34 éve tényleg olyan volt, amiről bőven van mit mesélni. Ami pedig a borítót illeti, szerintem zseniális. Azért pedig jár a respekt, hogy az Ulpius felvállalta, hogy nem – csak? -, Majka írta ezt a könyvet.

  Majka konyv borito

  Majka vagyok. Azt hiszed, ismersz? Csak mert hallottad valamelyik számomat, láttad néhány klipemet, nézted a tévéműsort, amit vezettem, szavaztál rám vagy ellenem a ValóVilágban? Hidd el: semmit sem tudsz rólam.
  Fogalmad sincs, mit éreztem, amikor 22 éves koromban egy este, meccsnézés közben meghalt mellettem az apám. Hogyan alakult át hirtelen az egész életem egy valóságshow-nak köszönhetően, miként lettem csóróból ünnepelt sztár. Az egyik pillanatban még ott álltam és aprót kunyeráltam az ózdi diszkók előtt, hogy bejuthassak, a másikban már Las Vegasban szórakoztam. A celeblányok először a tévéből mosolyogtak rám, aztán az ágyamból…
  Tudni akarod, hány milliót buktam el szerencsejátékokon, s hogy mennyit piáltam és drogoztam tinédzserként?
  Kíváncsi vagy, milyen botrányokba keveredtem, hányszor fizettem le rendőröket, akik jogsi nélkül kaptak el, és hogy mit éreztem, amikor a műtétem alatt áramot vezettek a szívembe, miközben ébren voltam? Hogy értem fel a csúcsra a zenében, és miért hagytam ott az összes kereskedelmi csatornát, ahol dolgoztam? Mit gondoltam, amikor a kezembe adták a legszebb dolgot, amit eddigi életemben alkottam? A fiamat…
  Ha elolvasod ezt a könyvet, akkor tényleg mindent megtudsz rólam.
  Tetszik, nem tetszik – ilyen vagyok.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here