Főoldal Hírek Dream Válogatás: Új regények Novemberben

Dream Válogatás: Új regények Novemberben

7
Oszd meg!

Ha azt mondom Maxim Kiadó, talán nem sokan emelitek fel a fejeteket, de a Dream Válogatás hallatán gondolom jó páran sóhajtotok egyet elégedetten. Igen, ismerem ezt az érzést, a Dream Válogatás ugyanis nagyon jó regényeket adott ki mostanság. A Maxim Kiadó a Dream válogatás mellett útjára indította Mont Blanc Válogatás címen a szépirodalmi válogatását is, és ott is akad néhány olyan regény, amire felkaptam a fejemet. Íme, néhány érdekesség a Kiadó novemberi kínálatából.

Angyali gonosz

Angyali gonosz (várható megjelenés: 2013. november 29.)

A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A regény a Sweet sorozat nyitókötete.

Kalitkába zárt álmok

Kalitkába zárt álmok (várható megjelenés: 2013. november 29.)

1950-et írunk, és miközben New Orleans francia negyedében titkok fortyognak, a tizenhét éves Josie Moraine csendben szövögeti álmait. A helyiek között csak a bordélyban dolgozó prostituált anyjáról ismert Josie többet szeretne kicsikarni az életből, mint amit New Orleans kínálhat. Tervet kovácsol hát, hogy maga mögött hagyhassa a várost, de a negyedben történt rejtélyes haláleset olyan nyomozásba sodorja, ami próbára teszi az anyja, a lelkiismerete és a Conti Street rideg madámja, Willie Woodley iránti hűségét.

Ruta Sepetys magával ragadó jellemeket teremt, akárcsak a világon mindenütt nagy sikert aratott Árnyalatnyi remény című első regényében. A gazdag cselekményben titkok és hazugságok hálója szövődik, és a kísértő emlékeztető, hogy döntéseink sorsunkat alakítják.

Never_google_01.indd

Szerelem első kattintásra (várható megjelenés: 2013. november 29.)

Miután Rob, Viv volt vőlegénye háromszor is lefújta az esküvőt, a lány tudja, hogy csak segítséggel állhat talpra. S miközben összetört szívek történeteit kutatja az interneten, kipattan az agyából az isteni szikra – saját weboldalt létesít! Ahol az összetört szívűek mindent egy helyen találhatnak meg. Csakhogy az útmutatás, amelyhez a weboldal révén jut, mintha nemigen segítené Rob visszaszerzésében. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy legjobb barátja és tettestársa, Max irányába vezeti. De hát hol marad Max, amikor Vivnek leginkább szüksége lenne rá? És Rob belátja valaha a tévedését? Egyébként pedig létezik olyan hatékony böngésző, amely képes megakadályozni, hogy összetörjük saját szívünket… vagy másokét?

Szerethetetlen

Szerethetetlen (várható megjelenés: 2013. november 29.)

A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.

Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.

A könyvárus rejtélye

A könyvárus rejtélye (várható megjelenés: 2013. november 29.)

Hugo Marston, a párizsi-amerikai nagykövetség biztonsági főnöke kénytelen végignézni, ahogy barátját, Maxot elrabolja egy fegyveres ember. Hugo versenyt fut az idővel, hogy megtalálja az idős könyvkereskedőt. A nyomozásban segítségére lesz egy rejtélyes, vonzó újságírónő, egy félig-meddig visszavonult CIA-ügynök és egy kelletlen rendőrnyomozó, akik segítenek Hugónak megküzdeni az őt körülvevő politikai intrikákkal, rendőrségi korrupcióval, az egyre terjeszkedő drogháborúval és a náci kollaborálás szellemével, amely Párizs egyik legjelesebb személyiségét kísérti. A helyzet rosszabbra fordul, amikor egyre több könyvárus tűnik el, testüket pedig a Szajnából halásszák ki, és az ismeretlen gyilkosok már Hugóra vadásznak. Ahogy a kirakós darabkái a helyükre kerülnek, a férfi a nyomokat követve jut el az ellenség barlangjáig… pontosan úgy, ahogy a gyilkosok eltervezték.
A regény egy modern Sherlock Holmes története, aki a könyvek világában nyomoz.

Az univerzum és Alex Woods

Az univerzum és Alex Woods (várható megjelenés: 2013. november 29.)

Alex Woods jól tudja, hogy nem éppen átlagosan kezdődött az élete. Azt is sejti, hogy egy érzékfeletti képességekkel megáldott leányanya, az édesanyja, nem teszi rokonszenvessé az iskola rémei előtt. Tudja továbbá, hogy az életben a legképtelenebb dolgok megtörténhetnek – a fejét elcsúfító forradás tanúskodik erről. Azt azonban ő sem látta előre, hogy a mogorva, megözvegyült remetével, Mr. Petersonnal való ismeretsége barátság lesz. Az idős férfi arra tanítja, hogy az életben egyetlen nagy dobásunk van, és hogy ezért jól, a lehető legjobban kell dönteni. Így hát, amikor a tizenhét éves Alexet Doverben megállítják a vámtisztviselők 113 gramm marihuánával a kocsija kesztyűtartójában, meg egy urnával az utasülésen, miközben az egész ország felbolydult miatta, halálosan biztos abban, hogy jól döntött.

1773 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Miért mindig folytatásos regények tetszenek meg?? Itt is az Angyali gonosz és a Szerethetetlen az ami felkeltette az érdeklődésem és mindkettő folytatásos…….. Na sebaj, legalább lesz mit olvasni. :D Már csak az időt kell megállítanom és akkor végzek minden kinézett könyvvel. :D

    • Ne is mondd, velem is mindig ez van. Ami megtetszene, arról kiderül, hogy egy sorozat nyitó darabja…

  2. Én eddig nem nagyon olvastam ettől a kiadótól, de most megvettem az egyik újdonságukat a Sötétség Városa című könyvet. Tetszett is meg nem is :D
    Ami még érdekelne ezek közül és már akkor kinéztem, amikor még nem tudtam, hogy megjelenik magyarul az Angyali gonosz. A többi az nem annyira mozgatta meg a fantáziámat, egyenlőre. :)

    • A sötétség városával kapcsolatban nekem is hasonló érzéseim vannak – majd írok is róla kritikát :)

  3. Ettől a kiadótól mindent el akarok olvasni (kivéve a veszedelmes sorscsapást, mert már az első rész sem tetszett). Egyelőre A sötétség városát olvastam (nagyon tetszett, szerintem hamarosan rávetem magam a második részére), de már megvan a Gyilkos kegyelem és az Elakadó lélegzet is :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here