Főoldal Multimédia Video Videpklip: Hien – Édes kis suttogás

Videpklip: Hien – Édes kis suttogás

2
Oszd meg!

HienAnnak idején, amikor Hien feltűnt a Megasztárban, nem voltam oda érte, de idővel azért felismertem a tehetségét, az egyik magyar dalt például csodaszépen elénekelte. Az utóbbi években Hien meghatározó alakja lett a magyar könnyűzenei életnek, ráadásul teljesen megérdemelten. Sokan talán nem is tudják, de ő írja a dalszövegeit, ezáltal pedig sokkal igazibb és őszintébb az a fajta művészet, amit ő produkál, ráadásul még hangszereken is játszik, szóval itt az idő megbecsülni őt.

Hien régi-új dala, az Édes kis suttogás már meghódította a rádiókat, a videoklip forgatásáról természetesen az Aktív is beszámolt, ám a kész anyagot csak nemrég tette elérhetővé az énekesnő. Mondanom sem kell a dalt is nagyon szeretem, a videoklip pedig cuki és szerethető lett, stílusában pedig tökéletesen illeszkedik a dalhoz. Az pedig még nekem is feltűnt, hogy mennyire szép lett ez a lány felnőttkorára, és bizony igaz az állítás, egy férfi-ing sokkal jobban mutat egy lányon, mint egy habos-babos ruha (eme videoklip alapján legalábbis ez vált számomra bizonyossá. Persze, az sem meglepő, hogy Hien nem akarja elengedni a model-srácot. Legyünk őszinték, ki akarná? :)

Hien edes kis suttogas

2257 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Imádom Hient, de a dalszövegeit nem ő írja. Johnny K. Palmer írta az összes dalt az új albumán, Hien szerezte a dalokat, bár ez igazából nem tudom mit jelent, de ezt hangoztatja állandóan. Egyébként pedig nem értem miért kellett erre a dalra ráerőltetni a magyar dalszöveget, angolul sokkal jobb. És A Dalba is jelentkezett ezzel a dallal, csak akkor nem volt magyar szöveg, ezért nem fogadták el és ő akkor még azt nyilatkozta, hogy akkor ez van, nem akarják ráerőltetni a magyar szöveget a dalra. Erre rá fél évre mégis csak elkészült a magyar változat, nem érte miért…

  2. A Sweet Talk albumot tudom ajánlani mindenkinek. Csak a No More meg a Who Matters miatt töltöttem le még hónapokkal ezelőtt, de aztán egyszer unalmamban végighallgattam, és szerintem az egyik legjobb korong, aminek valamilyen szinten köze van a mi kis hazánkhoz :)

    Az Édes kis suttogás hál’ Isten nem került fel rá :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here