Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Alex O’Loughlin Interjú

Sajtóközlemény: Alex O’Loughlin Interjú

2
Oszd meg!

Pálmafák, napfény, tengerpart. Hawaii csak látszólag a nyugalom szigete. A Hawaii Five-O harmadik évadának nyitó epizódjaiban ráadásul a mindenre elszánt akciócsoport szerettei kerülnek veszélybe. Bőven tartogat izgalmakat a Universal Channel sikerszériája, amiről ezúttal a Steve McGarrettet alakító Alex O’Loughlin mesél.

hawaii_five_o_1_1

– Milyen érzés, hogy már a harmadik évadnál tart a sorozat?
Én nagyon boldog vagyok, mindennél jobban élveztem ennek az évadnak a forgatását. Ez az első eset, hogy főszereplőként harmadik évadot forgathatok és ez egyfajta nyugodtságot jelent. Még inkább nyugodtabb vagyok és a munkára tudok koncentrálni és nem gondolkozom azon, hogy ez hova fut ki – meddig tart. Szóval rám pozitív hatással van ez az évad és büszke vagyok arra, amit eddig elértünk.

– Milyen előnyökkel jár az, hogy már a harmadik évadot forgattátok?
Nagyon családi jellege lett a dolognak. Persze minden filmforgatás családias, vagy legalábbis arra törekszik mindenki, de mi az elmúlt évek alatt nagyon összerázódtunk és tényleg azok a kollégák dolgoznak ma is a sorozaton, akikkel igazán jól működik a történet, és ez mindent rugalmasabbá, egyszerűbbé tesz.

– Az írók elárultak neked bármit arról, hogy mi történik McGarett-tel a harmadik évadban?
Nagyon titokzatos volt mindenki. Én mindig próbálkoztam a producerünknél is, de sosem árult el többet egy-egy apró részletnél. Aztán mikor kézbe kaptam a forgatókönyvet és megtudtam, mi történik a csapattal, csak annyit mondtam „Úristen!”, de ezzel mindenki így volt. Persze nem árulhatom el, hogy pontosan mi lesz, de érdemes megnézni az epizódokat és várni a folytatást.

alex_oloughin hawaii five o

– Hogyan tud évről évre friss maradni a sorozat?
A titok szerintem a karakterek közötti dinamikusság. Ráadásul nagyon konkrét elképzelése van a producernek a karakterekről, erős az iránymutatás, ami minket egyre jobban ösztönöz.

– Vissza szoktad magad nézni?
Nem akarok arra időt szánni, hogy a saját arcomat nézzem. Nagyon fura lenne, persze nem azt mondom, hogy soha nem néztem bele a sorozatba a televízióban, de ez olyan, mint amikor reggel indulás előtt belenézel a tükörbe. Megnézed magad, de nem állsz ott órákig és elemzed a helyzetet. Ez nekem nagyon furcsa. Ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mint amikor az ember felveszi a hangját egy diktafonnal és visszahallgatja, akkor meglepődik, hogy ki az az ember, aki beszél.

Hawaii Five-O 3. évad október 14-től hétfőnként 21:20-kor a Universal Channel műsorán!

alex_oloughin_1

2 Hozzászólások

  1. A sorit nem nézem, de ennek a pasinak annyira jó hangja van, imádom. Moonlightban néztem anno, vámpíros sori volt, kár hogy egy évados volt : ( Vagyis kasza.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here