Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: William Levy az RTL II-n

Sajtóközlemény: William Levy az RTL II-n

12
Oszd meg!
A vihar (La tempestad) címmel új telenovella indul október 8-án az RTLII-n. A mexikói sorozat hétköznap 16.30-tól lesz látható William Levy főszereplésével.

A szerelmi történet két főhőse Marina (Ximena Navarrete) és Damián (William Levy).  Marina Revertét, egy városi szálloda menedzserét elbocsátják munkájából. Az ok: kiállt egyik női alkalmazottja mellett, akit egy fontos üzletember szexuálisan zaklatott. Marina karrierje kettétörik, ráadásul fájdalmas hírt kap: anyja, Beatriz halálos betegségben szenved.
A sorozat férfi főszereplője Damián Fabré, egy halászhajó kapitánya. A jóvágású fiatalember Viharszelő nevű nevű hajójával az egyik konzervgyárnak dolgozik. Aztán feltűnik Mercedes Artigas, a gyár tulajdonosa, aki pénzügyi menedzseri állást kínál Marinának a cégnél. Mercedes titka az, hogy valójában ő Marina biológiai anyja. De hogy a nő miért adta lányát örökbe és hogy miképpen alakul Marina és Damian sorsa egy közös ellenség ellen harcolva, az kiderül a fordulatokban gazdag sorozatból.

A hivar William Levy

Az egykori szépségkirálynő Ximena Navarrete meglepődött mikor a sorozat producere felhívta a szerepajánlattal, mondván, új arcokat keresnek. A kritikusok nem is kímélték a volt Miss Universe-t, ám William Levy megvédte kezdő kolléganőjét. Aztán egy alkalommal, mikor a mexikói Veracruz-ban együtt ebédeltek, már arról kezdtek el pletykálni a lapok, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat. Ezt mindketten cáfolták, bár Ximena jelenleg szingli, William azonban példás családi életet él. A kubai születésű Levy szerepelt az amerikai Dancing with the Stars című műsorban, jelenleg pedig hollywoodi karrierjére összpontosít, hiszen jövő márciusban mutatják be Addicted című filmjét.

A fordulatokban gazdag mexikói telenovella főcímdalát pedig nem más, mint Christina Aguilera és Alejandro Fernández énekli.

A vihar William Levy

12 Hozzászólások

   • Láttad az utolsó részt? Nem tudom elhinni, hogy az volt a vége. Ha pedig igen, nagyon furcsán oldották meg…Tudom, hogy csak 60 részes novella volt, de nem létezik, hogy az utolsó résznek így lett volna vége.

    • Nem láttam, de több embertől hallottam, hogy mennyire hülye vége volt. És tényleg az összes részt leszinkronizálták és bemutatták, csak egyszerűen rossz volt a novella lezárása.

     • Az a baj, hogy nincs fent sehol. így nem tudni, hogy tényleg így volt e a vége, vagy szokás szerint a kevés műsoridő miatt kivágták. Nem ez lenne az első eset, hogy kivágják a jeleneteket.

     • Azt javaslom kérdezz rá a Televisa Hírblog “Kérdezz-felelek” részében, Marco Polo jártasabb ezügyben :)

 1. Még hogy fordulatokban gazdag… Nagyon kiszámítható az egész, pedig a lányok elrablása prostinak részt izgalmasra is meg lehetett volna csinálni. Engem a Mercedes-Magdalena szál érdekel, meg mikor Marina találkozik az ikertestvérével. Még az elején a főszereplők is jók, de idővel meguntam őket.

  • Leszögezem, ez egy sajtóközlemény, amit az RTL II írt. Én biztos nem írtam volna azt, hogy fordulatokban gazdag :D Sajtóközleményen viszont nem szokás változtatni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here