Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: The Crazy Ones

Pilotkritika: The Crazy Ones

1
Oszd meg!

Hm, magam sem tudom mit írjak erről az újoncról. Direkt két részt néztem meg egyszerre, abban a reményben, hogy a pilot utáni “második blikk” valahogy jobb képet ad számomra a The Crazy Ones kapcsán. Tudjátok, én nagyon bele akartam szeretni ebbe a sorozatba. Aranyosnak tűnt, és egy színész kivételével szimpatikus a casting. Ez akár nagyon jó is lehetett volna, ha nem kerül bele Robin Williams – de ezt később kifejtem. Lényegében annyit mondhatok, hogy eddig két rész alapján kőkemény középszer, méghozzá kevés poénnal. A második rész már szerethetőbb volt, mint az első, így látok arra esélyt, hogy idővel, amint a karaktereket jobban kifejtik, akár jobb is lehet.

The Crazy Ones James Wolk

A történetről mégis mit írhatnék? Apa és lánya vezetnek egy reklámügynökséget, ahol apuci stílusa okoz némi bonyodalmat, de mivel zseni az öreg, ezért megoldják. Tessék, ez a sztori. Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy itt nincs sztori, csak három közkedvelt színész. James Wolk lubickol a szerepében, sokkal jobban tolja, mint a Political Animalsben tette, pedig ott is imádtam a karakterét. Sarah Michelle Gellar elbűvölő, annyira él a szerepében, pedig egyelőre az írók nem adtak sok támpontot neki a csillogásra. De persze zárójelesen megjegyzem, SMG és Buffy-fanként elfogult vagyok, szóval ezt kérlek nézzétek el nekem. A sorozat további két mellékszereplője is jól működik, és a Gossip Girl illetve a The Mindy Project után öröm Amanda Settont egy új produkcióban látnom. Remélem idővel nagyobb teret kap az ő karaktere is.

The Crazy Ones Sarah Michelle Gellar

Ha csak a fent említett színészek dolgoznának a sorozatban, akkor jobban szeretném, de akkor nem is lenne sorozat. Olyan szinten alapozzák az egészet Robin Williamsre, amit egyszerűen még elfogadni is rossz, nemhogy látni. Persze én hátránnyal indulok. Sosem voltam igazán nagy Robin Williams rajongó. Persze, nekem is megvoltak a sikerfilmjei, de a legtöbb esetben túl soknak tartottam a pasit. Tehetséges, de túljátssza – az eddig általam látott filmekben mindig ezt csinálta. És a sorozatban is ezt teszi. Williams olan szinten túljátssza a szerepét, ami egyszerűen élvezhetetlenné teszi számomra a jeleneteinek a többségét. Persze, értem én, “one man show“, de attól függetlenül nem kell csápolnom. Ha nem lenne itt SMG és James Wolk, akkor az első részt sem akaródzott volna megnézni.

The Crazy Ones Robin Williams

Értékelés: 5/10
Középszer ez is, de a második rész már jobban bejött, mint az első, így tényleg látok esélyt a fejlődésre. Pláne amiatt, mert ott már James Wolk többet volt jelen, és Williams sem produkálta magát annyit (feleslegesen). Sarah Michelle Gellar pedig egy tündér, imádom azt a nőt. Verdikt: folytatom, nem hagyom abba, majd télen darálok. SMG miatt kitartok. Azt azért ki kell emelnem, hogy az epizód-végi bakijelenetek tényleg viccesek, legalábbis azok, ahol nem Robin Williams produkálja magát. Olyankor, mikor éppen magát túráztatja elgondolkodom azon, hogy miért teszi. Vagy azon, mit röhög rajta Sarah Michelle. Vagy egyáltalán, csak én nem vagyok vevő a bácsi humorára?

The Crazy Ones

1282 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Én is valahogy úgy vagyok vele, hogy hm-hm nézem, de… valami nagyon hiányzik, nem mindig érzem a szitkom lényét benne. De SMG miatt persze sose fogom én se kaszálni. A második rész határozottan jobb és élvezhetőbb volt amúgy.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here