Főoldal Érdekességek Interjú A bosszú angyala: Jorge Alberti – Fordította: Elex

A bosszú angyala: Jorge Alberti – Fordította: Elex

0
Oszd meg!

A Puerto Ricói színészt a hazai nézők az Emperatriz – A császárnő című telenovellából ismerhetik igazán, jelenleg pedig A bosszú angyalában szerepel. Alberti,  aki nagyon helyes és szerencsésnek tudhatja magát: sohasem gondolta volna, hogy első negatív karakterével versenyezhet César Evorával, az év legjobb férfi főgonoszának a címéért a new-novelas.blogspot.mx virtuális hasábjain. Ez a tény pedig motiválja, hogy folytassa a hódítást Mexikóban. Elégedett lehet magával a telenovella macsója, ugyanakkor azon készülődik és fáradozik, hogy még többet adjon át magából a közönségnek.

jorge alberti la otra cara del alma

– Mi fogott meg a karakteredben,Armandóban?
Minden. Nagy izgalommal töltött el, mert ez az első negatív karakter a pályám során. Úgy gondolom, hogy igazán sokoldalú, nem az a sablonos gonosz karakter. Nagyon sokat őrlődik, miközben megcsalja Danielaá is.

– Melyiket szereted jobban, a negatív vagy a pozitív karaktereket?
Főszereplőnek szerintem sokkal nehezebb lenni, mert el kell bűvölni a közönséget, anélkül hogy ráunnának.  Amit most csinálok, az más dimenziókat nyit meg előtte, amin keresztül kell menni, amit fel kell fedezni. Játszani kell a karakterrel, árnyalni folyamatosan, sok színt kell belevinni, és élvezni kell az alakítást.

– Akkor nem tartod magad a telenovellák tipikus szívtiprójának?
Nem. A művészet a szenvedélyem, boldogsággal tölt el. Nem szorulok súgógépre. Eredetinek tartom magam és természetesnek, mindig próbálok valami mást közvetíteni a közönség felé/nyújtani a közönségnek.

Jorge Alberti a bosszu angyala

– Milyen előkészületeket tettél meg, hogy Armando gyötrelmei valósnak hassanak?
Sok filmet néztem meg a hetvenes évek termésébő, valamint jelenlegi alkotásokat is figyelemmel kísértem, hogy olyan színészektől nyerjek ihletet, akiket csodálok, mint Brad Pitt vagy Anthony Hopkins.

– Mi az, amire a legjobban vágysz?
Szeretnék egy színdarabot készíteni Mexikóban. Emellett elkezdtem egy történetnek a megírását, amiben szeretnék szereplőként és rendezőként is feltűnni. Egy igaz eseményről fog szólni, amit a testvérem élt meg a diszkójában. Puerto Ricoban nagyon kemény bűnügyi helyzet uralkodik, és jó ötletnek tartom, hogy ezt megismertessem a közönséggel.

– Mi a helyzet az érzelmi világoddal?
Boldog vagyok. Ragyogó a kapcsolatom a feleségemmel, és még egységesebb azóta, hogy van egy kislányunk, Isabella, aki most volt három éves. Nagy örömünkre szolgál, hogy velünk lehet. Mindig emlékeztet, hogy odafigyeljünk egymásra, a családra, a munkára, és hogy ne engedjük be a botrányokat az életünkbe.

– Hogyan tartod karban magad?
Mindig a személyi edzőm által kiadott gyakorlatokat végzem el, és van egy diéta, amit egy táplálkozási szakértő állított nekem össze. Lényege: semmi kenyér, semmi rizs, semmi tészta, és napi ötszöri étkezés.

Fordította: Elex

Jorge Alberti 01

3205 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here