Főoldal Érdekességek Érdekességek Nashville: Chris Carmack, a meleg country sztár

Nashville: Chris Carmack, a meleg country sztár

0
Oszd meg!

Chris Carmack, a Narancsvidék egykori sztárja jelenleg a Nashville című szériában látható állandó szereplőként. Karaktere, egy a “szekrényben rejtőző” country énekes, Will Lexington, akivel az első évad végén különös dolog történt: megcsókolta az egyik egyértelműen heteró barátját. Carmack a második évadra is visszatért, ahol a karaktere által próbálják a kreátorok bemutatni azt, hogy a melegség kérdése milyen stigmákat okozhat a szórakoztató ipar country szegletében.

Chris Carmack

Az emberek, akikkel beszéltem azt mondták, hogy bizonyos szinten karrier öngyilkosság lenne a Nashville-i zeneiparban az, ha valaki előjönne a szekrényből” – mondta el Carmack az Out.Com-nak, jelezvén, a meleg country sztárok kora (még?) nem érkezett el. – “Ez egy szörnyű következménye a hírnévnek. Nem vagyok benne biztos, hogy a vezetők szerint Will napja eljött volna. Ez egy sötét szégyen, hogy a country zenében ott van egy leküzdhetetlennek látszó stigma“. A kérdés persze az, hogy a Nashville kreátorai mennyire látják meg annak a lehetőségét, hogy a karakter által bemutassák, egy meleg country sztár is előadhat király dalokat.

A Nashville második évadából vélhetően ez is kiderül. Ami pedig engem illet, Will miatt kénytelen leszek átgondolni azt, hogy én tényleg kaszálni akarom-e ezt a sorozatot. Konklúzió: ideje rebootolni.

Chris Carmack Nashville

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here