Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Való Világ 6 az RTL II műsorán

Sajtóközlemény: Való Világ 6 az RTL II műsorán

10
Oszd meg!

Az RTL Klub nagyon okos döntést hozott: ugyanis folytatódik a Való Világ, de ezúttal nem az anyacsatornán, hanem az RTL II-n boldogítják majd a népet a senkiházi VV-lakók. Jönnek tehát majd az Alekoszok, Krisztoferek és Milók, a kérdés azonban az, hosszútávon jó nézettséget érhetnek-e el. Annak idején a Szombat esti láz egész pofás adatokat hozott az RTL II műsorán, tehát a VV 6 sikerére is van reális esély.

Az RTL Klub által írt sajtóközleményt az alább olvasható:

valo vilag 4 szandika

A ValóVilág villa újra kinyitja kapuit!

Ezekben a percekben kerül képernyőre az a felhívás, amelyben a ValóVilág készítői ismét várják a leendő villalakókat. Azokat, akik elég erősek ahhoz, hogy sokadmagukkal beköltözzenek a ValóVilág villába, és kamerák előtt éljék a mindennapjaikat.

VV történelem

A ValóVilág először 2002. szeptember 9-én került képernyőre, és december 23-ig tartott. Több mint 100 adás után Mészáros Szabolcs, az akkor 27 éves játékos vitt mindent. A hatalmas siker miatt néhány hét múlva – 2002. december 31-én – indult a VV2, ami 2003. június 1-én, Vitkó László győzelmével ért véget.

A ValóVilág 3. szériája ugyanebben az évben, december 27-én indult, és 2004. június 4-én, az akkor 18 éves Gyukin Milovan (Milo) győzelmével zárult.

Majd az azóta legendássá vált valóságshow villájának ajtaja egészen 2010. november 20-ig zárva maradt. Akkor azonban az eddigi leghosszabb, a negyedik ValóVilág vette kezdetét Stohl András, Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével. Ezt a szériát Nagy Alekosz nyerte meg 2011. május 8-án. A VV4 azért is emelkedett ki a többi közül, mert egy egész hetes jótékonysági akció végén, március 19-én, nagyszabású showműsor keretében 177 millió Ft-ot gyűjtött össze a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány javára.

A mindeddig utolsó ValóVilág – a VV5 – 2011. szeptember 12-én kezdődött, szinte napra pontosan 9 évvel az első után, és 2012. február 26-én Knapp Attila győzelmével ért véget.

Ez show és valóság

A ValóVilágot mindig is a leginkább megosztó televíziós műsorok között tartották számon. A villában élők mindennapjait nemcsak a nézők kísérték nagy érdeklődéssel, de számos szociológiai tanulmány, is született róla. 2002-ben és 2012-ben is megkapta a Story Ötcsillag-díjat.

Az első ValóVilág átlagos nézőszáma a teljes lakosságot véve alapul több, mint 1,6 millió volt, de a 18-49 éves nézőszám is nagyon magas volt (773.894). A VV2 átlagos nézőszáma is 1,6 millió fölötti volt a teljes lakosságot nézve (18-49-en 777.279). A VV3 átlagos nézőszáma megközelítette az 1,9 milliót (1.887.885 a teljes lakosságot és 842.078 a 18-49-es korosztályt véve alapul.)

Az első ValóVilág óta a televíziós piacon bekövetkező változások, a sokkal több csatorna versenye ellenére a 2010-es újrainduláskor a ValóVilág ismét a legnézettebb napi televízióműsorok közé került. A VV4-et a teljes lakosságból átlagosan 1,6 millióan, 18-49-ben 688.718-an látták, a sokkal későbbi időpontban, este 9 órakor adásba kerülő VV5-nek pedig 1,1 millió fölötti volt a 4+-os átlagos nézőszáma, de a 18-49 éves korosztály körében is rendkívül népszerű volt; átlagosan közel félmillióan (472.898) nézték a ValóVilág eddigi utolsó szériáját.

Magyarország legnépszerűbb valóságshow-ja hamarosan beköltözik az RTLII nézőinek mindennapjaiba. Addig is, a csatorna várja azokat a jelentkezőket, akik ki akarnak törni a csendből, hogy a villa kapuit átlépve örökre megváltozzon az életük.

Ahol jelentkezni lehet: Az rtlklub.hu/valovilag6 web oldalon vagy sms-ben a VV6 kódot elküldve a 06-30-555-5571 normáldíjas telefonszámra.

valo vilag veronika

10 Hozzászólások

 1. Nem is az a legszomorúbb, hogy lesz, aki nézi… hanem, hogy még mindig vannak olyanok, akik egyáltalán játékosnak jelentkeznek. :/

 2. Én kíváncsi leszek az újabb villalakókra. Eddig sok érdekes figura volt a játékba. Biztos vannak olyanok akik jelentkezni fognak remélem azért lesz köztük olyan aki viszonylag normális lesz.

 3. Látod Tibi, még a Szombat esti láz idején leoltottál, hogy nem fogják elindítani a kistesón(mert nem éri meg,nincs rá keret) és erre tessék. :D

  • Nem tudtam volna elképzelni, hogy odarakják. De utólag belátom jogos döntés. Azért a “leoltottál” egy cseppet durva kifejezés, bár, tőled ez sem szokatlan ;)

   • Oda is hirdették, mikor októberben indult az RTL2. :)
    Viccnek szántam a “leoltottál” szót, anno mindketten leírtuk a véleményünket és az nem egyezett, kb ennyit takart volna. :)))))

 4. Szerintem annyira nem okos döntés. Annyiban mondjuk igen, hogy így kevesebb az esélye, hogy belefutok, mert nem nézem az RTL II-őt, de a nézettség jelentősen magasabb lenne, ha az RTL-en adnák. Legalábbis szerintem. RTL II-je nincs mindenkinek, így azok már ki is esnek a potenciális néző-jelöltek közül.

  • Én is ezt hittem a Szombat esti láz indulása előtt, aztán mégis jó sokan odakapcsoltak, olyan 700 ezer körüli nézőszámmal futott. A VV is hoz majd szerintem ennyit, mindenesetre ez azért éri meg az RTL-nek, mert a nézők reklamálnak a kábelszolgáltatónak, hogy tegyék be a csomagba az RTL II-t, amit ugye az RTL csoport nem ad ingyen…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here