Főoldal Érdekességek Bulvár Bulvár: Liam smárol, Zac elvonón, Selena a kispadon

Bulvár: Liam smárol, Zac elvonón, Selena a kispadon

5
Oszd meg!

A héten történt pár olyan dolog a celeb világban, amiről úgy gondoltam érdemes írni. Nem akartam azonban mindegyikre egy külön posztot áldozni, ezért egy kis bulvár keretein belül íme, tömbösítve az e-heti bulvár-adag.

Zac Efron drog

ZAC EFRON, A FÜGGŐ
A huszonöt éves Efron most van a karrierje csúcsán: tehetségét már a kritikusok is elismerik, sokan Leonardo DiCaprio utódját látják benne, így már réges-rég sikerült kitörnie a High School Musical skatulyából. Azonban akárcsak sok híresség, Zac is a kokain rabja lett. Függőségét idén már két alkalommal kezeltette, reméljük most már sikeresen felgyógyulhat. Biztos sokan nem örülnénk neki, ha Amy Winehouse vagy Cory Monteith után Efron is belehalna a függőségbe.

Selena Gomez

SELENA GOMEZ, A NEM KÍVÁNATOS
Az orosz kormány meleg ellenes politikája egyre merészebb méreteket ölt. Nemrég ugyanis Selena Gomez nem kapta meg a vízumigénylési kérelmét, így a huszonegy éves énekesnő kénytelen volt lemondani a szentpétervári és a moszkvai koncertjét. Az indok, ami miatt az orosz kormány megtagadta az énekesnő jelenlétét az országában igencsak pökhendi: Gomez ugyanis nyíltan kiáll a melegek jogaiért, részt is vett a Los Angelesi Gay Parade rendezvényen. Az orosz kormány tehát attól fél, hogy a koncertjein netán felszólal a meleg jogok mellett. A döntés sajnálatos, és nem csak az orosz LGBT társadalom miatt, hanem Selena rajongói számára is, akik minden bizonnyal nagyon várták már a koncertet.

liam hemsworth

LIAM HEMSWORTH, A HÓDÍTÓ
A huszonhárom éves Liam Hemsworth nem hivatalosan is kidobta Miley “Twerk” Cyrust, és a lesifotósok máris lekapták őt, amint egy mexikói színész-énekesnővel csókolózik. Eiza Gonzálezről van amúgy szó, aki itthon egy telenovellában sem volt ezidáig látható, de Mexikóban nemrég fejezték be a nagysikerű Amores Verdaderos c. teleregényt, aminek ő volt az egyik főszereplője. Eiza az affér miatt hamar felkeltette a nemzetközi sajtó figyelmét is, ami jól jön a lány számára, hiszen szeretné beindítani a hollywoodi karrierjét is. Mellesleg sem Liam, sem Eiza nem nyilatkozott az esetleges kapcsolatukról.

5 Hozzászólások

  1. Most komolyan ilyen dolog miatt kellett Selenának lemondania a koncertjét? A Stars Dance Tourban semmi botrányos nincs, voltam a bécsi koncerten, ott semmi rosszat nem csinált. Lehet az az oroszok baja, hogy a Who Says előtt mond valami olyat, hogy minden ember más és fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen. (Nem biztos, hogy szóról-szóra ezt mondta, de ez volt a lényege.)

    • Szerintem ezt általánosságban értik az oroszok, nem konkrét dolgokra a koncerttel kapcsolatban… Mivel részt vett ugye a LA Gay Parade-n és most nagy botrány van az oroszok miatt így igazából simán a felszólalásától félnek, amúgy Oroszország nagyon sok énekest el fog így veszíteni, nem ők tagadják meg a vízumot, hanem énekesek sem akarnak majd ott koncertezni, színészek rendzevényekre járni…

  2. Az orosz kormány konzervatív gondolkodása kiakasztó.Oké, én nem szeretem Selena és szerintem leállhatná az énekléssel, mert nagyon nem tud, de ez mekkora hülyeség, hogy ezért szegénynek a rajongóival kitoltak, akik csak a kedvencüket akarták látni. Szerintem ha a helyükbe lennék, egész nap csuklanának a képviselők.
    Zacről meglepett hír, én bírom, remélem rendbe jön.
    Szerintem Miley és Liam kapcsolatának korábban vége volt, de csak ugye most hozták nyilvánosságra, viszont egy kicsit Milest megtisztelhette volna, ha mondjuk az új kedvesével később mutatkozik. Amúgy szerintem nem Miley viselkedése miatt mentek szét.

  3. Zac most komoly? Sose gondoltam volna róla, csalódtam. :( Hajrá Eiza!! Melyik korban élnek az oroszok?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here