Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek A The Tomorrow People az ősz legjobban várt újonca?

A The Tomorrow People az ősz legjobban várt újonca?

4
Oszd meg!

Október 9-én debütál a The CW műsorán a The Tomorrow People c. sorozat, amit sokan az X-Men szabadszellemű feldolgozásaként aposztrofálnak, amit mellesleg nyakon öntöttek a Heroes-ból ellesett alapötletekkel – utóbbit amúgy egy-két kritikus írta.

Ha klónozott a cucc, ha nem, az érdeklődésemet már abban a pillanatban felkeltette, hogy a CW egyáltalán tervbe vette az elkészítését. Plec asszonyság azonban itt is kreátor, emiatt aggódom egy cseppet, de vélhetően Greg Berlanti profizmusa elsöpri majd az asszonyság formabontóan gáz ötleteit. (Bár, arra nem látok esélyt, hogy megússzuk a szerelmi háromszögeket).

The Tomorrow People - 001

Ami a szereposztást illeti, cukipasi fronton kiváló, Robbie Amell nagyon ott van a szeren, Luke Mitchell pedig ha kap egy borotvát, még tőle is helyesebb lehet. Azon pedig egész nyáron ujjonghattunk, hogy a Veronica Mars-ból ismert Jason Dohring is csatlakozott a produkcióhoz. Adott tehát egy szimpatikus szereplőgárda, egy érdekes történet kreátornak pedig Greg Berlanti, szóval, ez akár jó is lehet – csak tartsunk már ott, hogy a pilotot nézzük. Ugye? :)

Ami a post címében feltett kérdést illeti, nálam a Reign mellett egyértelműen a The Tomorrow People az év legjobban várt újonca.

Fotók: The Tomorrow People Hungary

1419 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Én is várom nagyon, Reign mellett. Főként az új 1 perces promó hozott ismét lázba (Reign esetében pedig hogy lehet tetszeni fog a sori). Úgy láttam, hogy Luke kapott borotvát a CW-től, mivel itt a képen sincs rajta bajusz meg szakáll + az új promóba se. :D
    Kiváncsi lennék melyik H2O-s színész a következő, akit megszerez magának a csatorna, mert lassan mindenki náluk köt ki. :)

    • Hallod? Én örülnék neki, ha lenne következő, mert nekem Cariba és Burgess a kedvencem, bár Burgessre nem látok sok esélyt, örülnék, ha Caribát megvenné egy sorozat, bármelyik, mert ő a kedvencem közülük, bár Luket is szeretem….mellesleg durván felnőtt ő is..:P

  2. Várom már a sorit én is, ellenben nekem a Reign az egyetlen CW-s sori, ami nem érdekel idén valahogy… de pilotot lehet megnézem, mert most benne van a tervemben, hogy megnézem az összes új sori pilotját : D ….

    • Szerintem adj neki egy esélyt. Van egy olyan érzésem, hogy a Reign lesz az idei év Hart of Dixie- vagy Emily Owens-féle meglepetése. Mindkettőt nézhetetlennek titulálták az emberek a premier előtt, aztán milyen sokan megszerették :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here