Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Sztárban sztár a tv2-n

Sajtóközlemény: Sztárban sztár a tv2-n

2
Oszd meg!

Október 11-én indul a TV2 vadonatúj műsora, a Sztárban sztár, amelynek szereplői a hazai könnyűzene valódi csillagai lesznek. Végre lehull a lepel, kiderül, kik azok a hírességek, akik hétről hétre egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújva szórakoztatják majd a nézőket.

sztarban-sztar-holgyek

Hat hölgy és hat férfi – Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor – száll majd versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban.

A Sztárban sztár újszerűségét egy izgalmas csavar adja: az előadók adásról adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nem csak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi stylist-ok, fodrászok, maszkmesterek segítik majd, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. A produkciókat négy fős, sztárokból álló zsűri fogja értékelni, az ő kilétük azonban egyelőre titok. Az ítészeken kívül a nézők kezében is lesz a versenyzők sorsa, ők szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár élő adásai során.

Sztárban sztár – október 11-től péntekenként, élőben a TV2 képernyőjén!

sztarban-sztar-pasik

2222 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Ez hasonlo lesz mint az RTL-n Your face sounds familiar ……vagyik megasztar/ x faktor.

    Semmi erdekes sajnos ….. szamomra :(

    • Tulajdonképpen ugyanaz, csak ez “magyar formátum”, ergó lesz benne némi módosítás az eredetihez képest.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here