Revenge – Közeleg a várva-várt harmadik évad

4

Jövőhéten vasárnap, azaz szeptember 29-én debütál az ABC műsorán a Revenge harmadik évada. Azt hiszem mondanom sem kell, hogy már nagyon várom a folytatást, mivel – sokakkal ellentétben -, nekem a második évad nekem bejött.

Ami a harmadik évadot illeti, jó pár változtatás lesz a sorozatot illetően. Ashley Madekwe és Connor Paolo távozott a sorozatból, akárcsak az eredeti kreátor, Mike Kelley, aki helyett új góré viszi tovább a szériát. Jó hír azonban az, hogy Patrick karakterére (aki ugye Victoria fia) leszerződött Justin Hartley, aki így az Emily Owens MD után ismét új sorozatban látható.

Az eddig napvilágra hozott spoilerek és trailerek alapján merem remélni, hogy a harmadik évadban is megmarad a minőség, annak ellenére, hogy Kelley lelépett. A nemrég debütált poszter erre enged ám következtetni, szóval, azt mindenképp jó jelnek tekintem. Megjelent ám pár promóciós fotó is, igaz, MQ méretben. Remélem nem én vagyok az egyetlen, aki várja az új részeket :)

revenge harmadik evad

956 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

  1. Én komolyan azt hitem, mikor múltkor kerestem a Revenge 3. évados képeit, hogy az itteni csoportképed a Gossip Girlből van fanmadelve. :D Ezt megmagyaráztam, de szerintem nagyon durva a hasonlóság a kettő között….:D

  2. Én is nagyon várom és szerintem az M1 is hamar lefog csapni rá. :) Nem is tudtam,hogy Ashley is távozni fog,de mind1 nem fog hiányozni.

Leave A Reply