Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Trophy Wife

Pilotkritika: Trophy Wife

6
Oszd meg!

Az első 2013/14-es újonc, amit megtekintettem a Trophy Wife volt, aminek a pilotját a premier előtt tolta fel a netre az ABC. A komédia tulajdonképpen megugrotta azt a szintet és azon minőséget, amit az előzetesek, és az alaptörténet láttán elvártam tőle, így azt is mondhatom, hogy egész jól indult a 2013/14-es évad. Persze előnnyel indult a Trophy Wife, hiszen a hősnő, Malin Akerman nagy kedvencem a Lisa Kudrow-féle The Comeback óta, ahol nagyon csíptem a szőkeséget. Igazából itt is hozta a karaktert, de nagyon, és annak ellenére, hogy sok szereplős ez a komédia, én úgy éreztem eladta az egészet a számomra. Persze, ő a főszereplő, szóval ez is volt a dolga.

Trophy Wife abc

A történetről azt hiszem felesleges hosszan beszélni, hiszen a cím alapján a lényeg kiderül. Hősnőnk, Kate ugyanis akár trófea feleség is lehetne, ha nem lenne a férjének két ex-neje, akik folyton a ház körül sertepertélnek, és három mostohagyereke. Kate korábban egy bulizós csaj volt, egészen addig, amíg nem találkozott Petettel, a családapával. A sorozat pedig azt akarja bemutatni (legalábbis a pilot alapján úgy tűnik), hogy miképp boldogul a gyerekneveléssel és a házas léttel a bulizós szőke nő, aki korban közelebb áll a gyerekekhez, mint a férjéhez. Szóval, van benne potenciál, és úgy érzem a pilotban ki is aknázták azon lehetőségeket, amiket a szkript magában rejtett.

Ami a folytatást illeti, kíváncsi vagyok, hogy merre akarják csűrni-csavarni a dolgokat. Mert csak az, ha minden részben előadják, amint Kate inkább megiszik fél liter vodkát egy húzásra, csak ne húzza csávába a kiscsajt, szóval, az nem lesz mindig működőképes. Amit nagyon hiányoltam például az, hogy eleve miért jött össze, és szeretett bele a sokkal idősebb pasiba ez a gyönyörű nő, pláne, hogy a pasi enyhén csúnyácska is. Persze, volt egy-két perces “magyarázat”, de ez nekem kevés volt. Látni akarom azt a mély kötődést a főhősök között, amik miatt Kate elviseli az ex-nejeket, és bele akar tanulni a gyerekenvelésbe is. Viszont ha tartják a pilot színvonalát, akkor nem lesz itt gond, mert tényleg sokat nevettem rajta.

Értékelés: 8/10
Tetszetős az alapsztori, jók voltak a poénok, és szimpatikusak a szereplők is. Felütésnek ez a pilot elment, de innen lesz majd nehéz dolga a kreátoroknak, hogy elhiggyem az ok-okozati összefüggéseket, és a poénok mögötti üzenetet, amit ABC révén értelemszerűen el akarnak rejteni. Mielőtt elfelejtem: amikor megláttam Natalire Moralest, ahogy a gyereket furikázza, rögtön arra gondoltam, hogy “vigyázz kiscsóka, ez a csaj dilis! El fog rabolni“. Ennyire nem tudtam elfelejteni Morales zseniális vendégszerepét a 90210-ből :) Apropó, gyerekek: tudom, sokakat idegesítenek a tévés kölykök, de nekem ritkán van velük bajom, az itteniek is jófejnek tűntek.

Trophy Wife

1345 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Na, tegnap a kritika után meg, hogy láttam van magyar felirat, én is megnéztem. Mikor megláttam, hogy ki a férj, tudtam, hogy nézni fogom. Most néztem végig a Studio 60 on the Sunset Stripet, ahol Matthew Perry legjobb barátját alakította, és ott nagyon szerettem, úgyhogy tök megörültem, mikor megláttam, hogy ő a férj. Viszont a képekről egyáltalán nem ismertem fel, ok a Studio 60 6 éve volt, de ez a pas totál nem így néz ki sztem, mint a promo képeken…. nagyon fura nekem.

  Amúgy jó volt a sorozat, nézni fogom, remélem nem lesz kasza : D

  • Már évek tervezem a Studio 60-at, azt hiszem lassan ideje lesz bepróbálni :) Ha marad a Trophy W. pilot színvonala, akkor én is örülnék legalább egy teljes évadnak belőle :)

 2. Az egyik legjobban várt pilot volt a számomra, de nem hozta az elvárt színvonalat. Nem igazán volt benne poén, csak történtek a dolgok sótlanul és nem élveztem. Így elsőre nem tűnt senki érdekesnek, pedig Malin szimpatikus nő, de benne se láttam a potenciált. Adok még neki esélyt, hátha csak az első részből spórolták ki a poénokat, de ha ugyanilyen marad, kaszálom.

 3. Tegnap este nekem is sikerült megnéznem. Ez volt az idei év első újonc sorozata, amit láttam, és nem volt rossz! :) Ahogy írtad, a hősnő, Malin Akerman számomra is eladta a sorozatot. Nagyon szimpatikus a színésznő. Kíváncsi vagyok a továbbiakra, remélem sikerül egy egész jó vígjátékot kihozni belőle, és én is remélem, hogy megtudjuk, Kate miért ment hozzá Pete-hez.

  A Baby Daddy második évadát az évadpremieren kívül még nem láttad? Én most rákattantam a sorozatra, az első évadot a hétvégén ledaráltam, jelenleg a 2×03-nál tartok, és tényleg érezhető rajta, hogy már irányba vitték a készítők. Remélem 1-2 részen belül megoldódik Riley és a Wheeler tesók szerelmi élete, és visszatérnek az alkotók Emmára.

  • Én nem tudom, de én nem vettem észre a másik irányt, mm igen a nagyok kapcsolatain van a hangsúly valóban, de nem tudom, én kimondhatatlanul imádom Baby Daddyt, most az elmúlt napokban, vagyis inkább másfél hétben néztem meg a második évad legjavát és én nagyon szeretem.

  • Nincs Baby Daddy felirat, anélkül meg nem akaródzik belekezdeni, tartok tőle, hogy nem értenék meg mindent. A módosulásnak viszont nem feltétlenül örülök így látatlanban sem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here