Főoldal Oldal Körkérdés Körkérdés: Ki a legutáltabb sorozat-karaktered?

Körkérdés: Ki a legutáltabb sorozat-karaktered?

27
Oszd meg!

Elena the vampire diariesÚgy vélem minden sorozatban akad olyan karakter, akiket a nézők egyszerűen képtelenek elviselni. Sokszor az ilyen karakterek előre viszik az adott show népszerűségét, hiszen a gyűlölködés sokszor építőbb erejű lehet, mint az imádat, avagy a negatív reklám is reklám. Néha viszont vannak olyan karakterek, akik már annyira irritálóan viselkednek, akik annyira kihúzták a gyufát, amit egyszerűen már képtelenség tovább elviselni. Ilyen például sokaknál Elena a Vámpírnaplókból, vagy Unique a Glee-ből, akik viselkedésük, természetük vagy tetteik alapján “nyerték” el a közutálatot.

A kérdés tehát adott: az általad nézett sorozatokban melyik az a karakter, akit a legjobban gyűlölsz? Akinek az esetében rimánkodsz azért, “csapja már el egy rohadt teherautó”. Mivel kérdezek, válaszolok is. Nekem három nagyon utált karakterem van:

– Elena (The Vampire Diaries): Az első két évadban nagyon szerettem őt, azonban ahogy a kreátorok csűrték-csavarták a szálakat, annyira megutáltam szerencsétlent, hogy már jó ideje a kiírásáról álmodozom. Félreértés ne essék, Nina Dobrevet nagyon szeretem, szerintem Katherine a Vámpírnaplók legjobb (!) karaktere, míg Elena annyira vérszegény, sótlan és unalmas teremtés lett az én szememben, hogy nélküle még a show is jobb lehetne.

hook once upon a time

– Hook (Once Upon a Time): Ő egy közönségkedvenc karakter, mert olyanra akarták megalkotni. A színész hellyel-közzel helyesnek mondható, van egy “cuki” angol akcentusa, és folyton megpróbál vicceseket mondani. Általában csúnyán néz, hol a jó, hol a rossz oldalon áll, és… annyira… nagyon… erőszakosan… rám akarják sózni. Fáj. Tényleg, mintha a két kreátor fogott volna egy “mitől szeretik meg a karakterem” kézikönyvet, és minden egyes pontját Hookra szabták volna. Pedig ha egy kicsit kevesebb lenne, vagy jobban ábrázolnák az írók, akár kedvelhetném is, perpillanat meg azon a ponton vagyok, hogy Rumple mikor öli már végre meg.

– Winston (New Girl): Ha azt mondom, hogy ő a New Girl leggázabb karaktere, úgy vélem nem tévedek. Nekem másfél évad sem volt elég arra, hogy akárcsak egyetlenegy alkalommal is elmosolyodjak bármin, amit mondott, sőt. Sokan azt mondják Jesse képviseli a “kínos” humort a New Girlben, de szerintem a kínosan fájdalmas az inkább Winston. Ő az oka annak is, hogy kasza-közeli állapotban leledzik nálam a show: valahogy nem akaródzik folytatni. És igen, Winston miatt…

winston new girl

27 Hozzászólások

 1. Elena miatt kaszáltam a negyedik évad elején a sorozatot. A lány, mint ember szimpatikus, de a karaktere, nála jobban csak Sookie-t( True Blood) utálom.

 2. Elenával teljesen egyetértek, bár én már a két Salvatore tesót se bírom annyira, mint az elején. Igazából nekem szinte minden általam nézett sorozatban van egy ilyen utált karakter, általában a főszereplő. Néhány példa:
  Once Upon a Time: Henry
  Arrow: Oliver anyja, hirtelen nem is jut eszembe a neve. :(
  Teen Wolf: Scott és Allison.

 3. PLL: Mike Montgomery, szerencsétlen gyerek csak van vagy éppen nincs…
  Vampire Diaries: Elena, egyszerűen undorodom a karakterétől, 100x inkább Katherine.

 4. Én nagyon szeretem Elena karakterét. Nincs vele semmi bajom. A TVD-ben Finnt nem bírtam, a PLL-ben Peigért nem vagyok oda….sőt….

 5. TVD: Elena, rakás trágyalötty
  Once Upon a Time: Henry (pedig nem vagyok gyerekgyülölő, remélem most majd megkedveltetik velem a friss évadba)
  Defiance: Datak Tarr meg a felesége Stahma
  Under the Dome: Big Jim, Juniornak az a szerencséje, hogy jóképű :D
  Haven: a két öreg idegesít de nagyon, 4 évad alatt nem írták ki őket, mert tudnak titkokat a városról, emberekről, de akkor is…….
  Ennyi lenne, ezek közül TOP1-es Elena már 2,5 évada.

 6. Nekem a The Walking Dead-ben volt, a seriff, felesége. (szerencsére őt már lerendezték :P) Ja és persze nem feledkezhetek meg, ugyancsak a The Walking Dead-ből: a Kormányzó.
  Most hirtelen más nem jut eszembe, de biztos volt több is :)

 7. Az én listám:

  -The White Queen – Lady Margaret Beaufort
  -Bosszú – Ashley Davenport
  -Sherlock és Watson – Marcus Bell nyomozó
  -Haven – Duke Crocker
  -Hannibal – Freddie Lounds
  -Trónok harca – Cersei Lannister
  -Vámpírnaplók – Bonnie Bennett
  -Nikita – Amanda
  -True Blood – Inni és élni hagyni – Sam Merlotte
  -Egyszer volt, hol nem volt – Hook kapitány
  -Grimm – Adalind Schade
  -Revolution – Miles Matheson
  -A szépség és a szörnyeteg – Tess Vargas nyomozó
  -Amerikai horror story – Lana Winters
  -Teen Wolf – Farkasbőrben – Stiles Stilinski
  -A zöld íjász – Felicity Smoak
  -Odaát – Castiel
  -Éghasadás – John Pope
  -A búra alatt – Linda Esquivel seriff
  -Az ügyféllista – Selena Ramos
  -Botrány – Quinn Perkins
  -Merlin – Gwen

 8. Elena az én listámon is előkelö helyet foglal el.mikor a stefannal valo szakitása után fejest ugrott damon ágyéba szó szerint ükölödtem a monitor előtt meg az a kötödéses dolog..blöhhh de sorosan követi a rühelletes karakterek lista második helény nálam Damon..tudom ezzel valoszinüleg én vagyok az egyetlen mert damonért meg ian-ért mindenki odavan de én hányok tőle..az állando hülye beszólásai amivel azt hiszi hoyg vicces meg a hülye vigyorai meg pofavágásai..meg az állando félmeztelenkedése..unalmas és hatásvadász..nálam hányingerkeltő a karakter….

 9. Érdekes hogy a legtöbb ember, aki New Girlt néz nem szereti, nekem viszont semmi bajom vele. Sőt, nekem egy csomó vicces egysorosa eszembe jut, meg amikor ott a sivatagban sírt hogy mi lesz most velük, én meghaltam :D

  Egyébként nekem is Elena az aki legelőször beugrik illetve Damon. Maradjanak is együtt, megérdemlik egymást. Biztos van más is, de ez a kettő az aki először az eszembe jut.

  • Csak van valami oka annak, hogy ennyien utálják (juk:D) Winstont. Remélem kiírják.

   Damon amúgy nekem sem szimpi már régóta.

 10. egyértelműen Elena! fú de rühellem h állandóan Elenácska így Elenácska úgy -.- viszont mióta vámpír lett egy picit jobban megkedveltem de én is örülnék neki ha kinyiffana :DD Viszont a többiben
  -The White Queen – Lady Margaret Beaufort
  -True Blood– Sookie
  – Teen Wolf- Lydia
  -Odaát – Castiel
  – Pretty Little Liars – Spencer
  – A búra alatt- Linda
  – Devious Maids – Rosie (de csak az akcentusa miatt xd -jaj de irritáló )
  egyenlőre ennyi jutott eszembe, de a legrosszabb Elena:D

 11. Vicces, de senki nem jut eszembe. A Glee-ben régen Brittany-t utáltam, de utána már lehetett nevetni is a hülyeségein.

 12. “Szerencsére” nekem nagyon kevés utált karakterem van, mert valahogy mindig megszeretem őket. (vagy nem:D)
  – A Grey’s Anatomy-ból először nagyon rühelltem April Kepner karakterét, de az részek során olyan változásokon ment keresztül, hogy a 9. évad végére(főleg az utolsó részben nyújtott alakítása miatt) az egyik kedvencem lett.
  – A True Blood-ból pedig Billt illetve Sam-et nem csíptem, de ez nem is változott, azóta se.
  – The Walkind Dead: Carl. Nos, ha van idegesítő gyerekszínész, vagy csak gyerekkarakter, akkor ő az.
  Biztos van még, csak több nem jut eszembe.

 13. Nekem a Glee-ben Alex karaktere nagyon idegesítő, a TVD-ben Matt szerencsétlenkedését nem bírom elviselni, az Under The Dome-ban Linda… egyszerűen logikátlan és buta, a Trónok Harcában Bran, a Once upon a time-ban Tamara és pasija (a neve nem ugrik be), az Arrow-ban pedig Tommy Merlint tudtam volna néha megrugdosni. :D

 14. Glee – Brittany, egyszerűen én nem éreztem viccesnek ezt a szintű ostobaságot; TVD – Bonnie – egyszerűen ki nem állhatom…; AHS – itt igazából maga a színésznő, Jessica Lange, akit 2 évadba nem bírtam, erre itt a 3.-ra is….

 15. Dexter- Hannah az első pillanattól kezdve unszimpatikus, nagyon drukkoltam, hogy írják ki, de sokan szeretik, ezért ez sajnos nem történt meg
  Glee – Brittany, a butaságaival az őrületbe kerget
  The Good Wife – Peter, a Szex és New York-ban imádtam a karakterét, itt viszont valamiért nagyon idegesít

 16. Vámpírnaplók: Elena/Stefan/Bonnie akasztanak ki elég gyakran
  True Blood: Sookie
  Sok sorozatot nézek, de szerencsére csak a fent felsorolt négy karakter miatt tépem a hajam. A régi sorozatok közül pedig a Bűbájos boszorkákból Prue-t rühelltem.

 17. TVD: Elena és Bonnie
  PLL: Maia (még mindig rosszul vagyok, ha rá gondolok)
  Teen Wolf: Kali és Ms. Morell (igen, ő a PLL Maia-ja is)
  Glee: Unique (nem vagyok ellene a melegeknek, sőt… de az ő karaktere annyira erőltetett, hogy az hihetetlen)
  Arrow: Laurel Lance (annyira idegesít, Felicity a legjobb)
  Once Upon a Time: Cora (nem szerettem)

 18. Horatio Caine a Miami helyszínelőkből, főleg akkor, mikor félrebillent fejjel éppen valami nagy okosat készül mondani.

 19. Glee – Unique/Alex. Én egyszerűen nem tudom kettészedni a színészt és a karaktert, Alex pedig nagyon elvágta magát azzal, amit a Glee Projectben művelt. Egyszerűen felháborító volt, emellett idegesítő és erőltetett. Nagyon sajnálom, hogy beválogatták, mert rengeteg más nála sokkal tehetségesebb és nála sokkal jobban akaró jelentkező is lett volna. Meg amúgy is idegesít a nyávogása.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here