Főoldal Érdekességek Bulvár Miley Cyrus szerint nem értjük a Wrecking Ballt

Miley Cyrus szerint nem értjük a Wrecking Ballt

6
Oszd meg!

Miley Cyrus a napokban megvédte a sokat támadott Wreking Ball videoklipet, a Google Chrome letiltaná őt, eközben sorra dönti meg a Vevo rekordokat, és a Billboard Magazin szerint a jövőheti listájuk első helyén a Wrecking Ball áll majd, mint az énekesnő első Nr1 slágere a karrierje során. Azt hiszem erre mondják azt, hogy megcsináltad – a kérdés már csak, megérte?

Wrecking Ball

Kétségkívül kijelenthetjük, hogy Miley jelenleg áll a karrierje csúcsán. Jobbnál-jobb dalokkal rukkol elő, a média folyamatosan foglalkozik vele, és egyre nagyobb sikereket ér el. Azonban Cyrus megítélése sosem volt még ennyire visszás, mint napjainkban. Sok rajongó – köztük én is, – csalódott Mileyban, miközben egyre több az olyan visszhang, hogy amit most csinál, az művészet, amit mindenkinek el kell(ene) ismernie. Az énekesnő a napokban nyilatkozott a videóval kapcsolatosan, amiben kifejtette a véleményét.

““I think the video is much more [than that]. If people get past the point I make, and you actually look at me, you can tell I look more broken than even the song sounds. The song is a pop ballad that everyone can relate to; everyone has felt that feeling at some point. If people can take their minds off the obvious and go into their imagination and see what the video really means, it is so vulnerable. If you look at my eyes, I look more sad than actually my voice sounds on the record. It was a lot harder to do the video than it was to record the song. It was much more of an emotional experience.”” – nyilatkozta Cyrus.

Azt hiszem ezen a ponton nem szükséges, hogy többet mondjak, a saját véleményem nem sokat változott. Az aggódó szülők viszont örülhetnek, ugyanis a Google Chrome kifejlesztett egy új bővítményt, amit No Cyrus névre kereszteltek. Ezen ingyenes alkalmazás telepítése után a böngésző szűri Miley nevét, akire így rákeresni sem lehet. Erre azért volt szükség, mert a Hannah Montana még mindig töretlen népszerűségnek örvend a világon, és a kisgyerekeket így próbálják megvédeni a szülők attól, hogy szembesüljenek Hannah Montánával, aki a kalapácsot nyalogatja, hogy azt szimbolizálja, élvezi a fájdalmat.

Wrecking Ball 2

Egy interjúban Lady Gaga is kifejtette a véleményét Miley-ról, ami azért is érdekes, hiszen sokan hasonlítják Miley új stílusát ahhoz az irányvonalhoz, amit Gaga és Rihanna képvisel: azaz botránykeltés a popzenében. Lady Gaga így vélekedett: “Ez a pop zene. Mindenkinek joga van a saját művészi önkifejezéséhez, és ha valakinek ezzel problémája van, csak váltson csatornát. Miley húsz éves, és a világ szeme láttára nőtt fel

A végére pedig egy kis adalék: a Wrecking Ball négy és fél nap alatt 83 milliós megtekintést produkált a VEVO-n, ezzel számos rekordot megdöntött, többek között azokat is, amiket a No Direction és a Best Song Ever állított fel. Az a kérdés viszont, hogy a Wrecking Ball egy hagyományosabb videóval is ilyen népszerű lenne-e, nem akar távozni a gondolataim közül.

Wrecking Ball 3

7250 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Mellékvágány:
  Unalmas perceimben szeretek a celebitchy és a dlisted nevű pletykablogokon lógni, és a legjobb tudomásom szerint Liam és Miley hivatalosan még nem jelentették be, hogy szétmentek. (Jelenleg úgy viselkednek, mintha azt szeretnék, hogy az emberek elfelejtsék, hogy valaha közük volt egymáshoz. Hogy a háttérben mi megy valójában, az meg ismét csak más téma.)

  Miley a nyilatkozatában egy szót sem szólt a vőlegényéről.

  “I think the video is much more [than that]. If people get past the point I make, and you actually look at me, you can tell I look more broken than even the song sounds. The song is a pop ballad that everyone can relate to; everyone has felt that feeling at some point. If people can take their minds off the obvious and go into their imagination and see what the video really means, it is so vulnerable. If you look at my eyes, I look more sad than actually my voice sounds on the record. It was a lot harder to do the video than it was to record the song. It was much more of an emotional experience.”

  • Sok oldalon szétnéztem, az egyik az a nyilatkozat volt, amit lefordítottam. Akkor lehet, hogy kettő kering a neten, és az egyik fake? Pedig tényleg sok helyen rákerestem, mert ciki ám az, ha rosszat fordítok.

   • Igen, este én is próbáltam jó alaposan körbenézni, hátha tévedek, de a fenti, diplomatikusabb verziót nyomatta a legtöbb oldal. Szerintem a Liames a ferdített, rajongók agyában megszületett változat.
    (De amúgy lefogadom, hogy legszívesebben ezt nyilatkozta volna. :))

 2. Most ismét körbenéztem, ezúttal a cikkben szereplő szöveget kerestem:

  “Let’s get something straight. You guys don’t understand my music video. So let me explain it to you. I kiss the sledge hammer to show that I secretly still love the pain. I’m naked to show how Liam destroyed me. I emotionally become ‘naked and stripped’ meaning I’m hurt on the inside. The wrecking ball symbolizes a destructive love, hence the song title. So instead of calling me a ‘slut’ or a ‘whore,’ realize I’m trying to tell a story of a love that went wrong and destroyed me emotionally.”

  Szóval ezt.
  Egy darab hivatalos forrást sem találtam hozzá. Bármelyik oldalon ha rákérdeztek arra, hogy “ez meg honnan van”, akkor azt írták, hogy “nem is tudom, egy barátom küldte, és nagyon egyetértek vele”. Míg ha rákeresel a másik szövegre, akkor több tucatnyi ismert oldalt kidob a gugli.

  (Tudod, hogy nem kötözködni akarok, csak csodálkoztam, mert Miley és Liam jelenleg nagyon visszafogottak és szűkszavúak, ha a kapcsolatukról/szakításukról van szó, és az első nyilatkozatnak annyira, de annyira rajongói oldal szaga volt. Ha Miley ilyet mondott volna, akkor már rég atomokra cincálták volna minden egyes szavát, és az összes pletykalap címlapjára felkerült volna vele. *Aribeth a kelleténél több időt tölt az amerikai bulvárvilág nyomon követésével és elemzésével, mert remek szórakozásnak tartja :)*)

  • Úgy tűnik alaposabb voltál, mint én :) Az idézetet pedig kicseréltem azzal, ami tényleg valós.

   Korábban még nem néztem be egy ilyen nyilatkozatot, de egyszer mindennek eljön az ideje :d :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here