Főoldal Hírek Grant Gustinnal készül az Arrow spin-off

Grant Gustinnal készül az Arrow spin-off

4
Oszd meg!

flashRemek hírrel szolgálhatok mindenkinek: a The CW kérésére Greg Berlanti és Andrew Kreisberg előkészítette A Zöld íjász spin-off sorozatát, a The Flasht, ami Barry Allen életéről szólna majd. A karakter ismerős lehet a Smallville nézőinek, ugyanis Villám ott is felbukkant már, de akárcsak Olvier Queen esetében, itt is jelentős módosítások lesznek a Smallville univerzumához képest, és egy új eredettörténetet kaphat majd Barry karaktere – ez pedig nagyon szimpatikus hozzáállás.

Barry az Arrow 2×08-ban fog feltűnni először, aki átlagemberként, törvényszéki szakértőként dolgozik majd a rendőrségen, aztán a 2×09-ben is marad, végül a 2×20-ban tér vissza. Utóbbiban kapni fog egy eredettörténetet, azaz ez lesz a The Flash spin-off backdoor pilotja, akárcsak a The Originals esetében, ami ugye a The Vampire Diaires 4×20-ban mutatkozott be. Ha jók lesznek a nézői reakcók a The Flash-re, és szimpatizálnak majd a karakterrel, akkor a csatorna berendelheti sorozatként 2014 őszére (vagy 2015 telére-tavaszára). Perpillanat nem nagyon tudom elképzelni azt, hogy ebből ne készülne sorozat, hogy a pilot fázison ne jutna tovább a széria, de persze mindig vannak meglepetések, mint a tavalyi évadban az NCIS: Red. Mindenesetre a The Flash mellett szól még az is, hogy a két készítő Greg Berlanti és Andrew Kreisberg lennének, továbbá a backdoor pilotot David Nutter rendezi majd, akinek eddigi tizenkilenc pilot rendezéséből, mint a Roswell, Smallville, Arrow, Jack & Bobby vagy az Eastwick, csupán kettő, azaz kettő pilot nem került sorozat-berendelésre.

Grant Gustin 02

Eddig is szimpatizáltam ám a spin-off ötletével, azonban amit megláttam azt, hogy ki lesz a főszereplő, már teljes lázzal abban a vágyban élek, hogy ebből sorozat legyen. Barry karakterét ugyanis Grant Gustin kapta meg, aki a Glee, majd a 90210-béli szerepével teljesen meggyőzött engem a tehetségéről, a nyilatkozatai alapján pedig egy végtelenül szimpatikus és értelmes fiatalemberről van szó, aki ráadásul nagyon is jóképű. A casting hír kapcsán egyébként Stephen Amell is üdvözölte a leendő kollégát, Gustin pedig a következőképpen örömködött: “Nem tudom szavakba önteni az izgalmamat. Köszönöm mindenkinek, aki osztozik az örömömben, és kedves szavakat küld felém. Alig várom, hogy elkezdjük“. Az is kiderült továbbá, hogy Grant nagy rajongója a DCS képregényeknek, ezáltal pedig The Flash karakterének is. Úgy tűnik ezáltal egy álom vált számára valóra, ami akár akkor is az maradhat, ha 2014 májusában a The CW valami csoda folytán ne kérne a The Flash-ből.

Zárójeles megjegyzés: Glee rajongóknak jó hírem van, Gustin visszatér a Glee-be is, igaz csak egy pár részes vendégszerepre lehet számítani.

Grant Gustin 01

4 Hozzászólások

  1. Nagyon érződik az “Igazság Ligája” film előkészülete DC-nél. Kaptunk ugye egy sötétebb, “reálisabb” Superman filmet, ahogy a Zöld Íjász is az lett (pl. a sok évadbeli Smallvillehez képest), és most jön egy új Flash. Van új Superman, új Batman, új Flash, új Zöld Íjász. Mi ez ha nem készülődés a DC-s “Avengersre”? A híresebb karaktereket filmben futtatja fel a DC (Superman, Batman) a “kevésbé” híreseket pedig a TV-ben.
    Amúgy örülök a fiatalabb Flashnek és Grant szerintem jó választás rá. Befogja rendelni a CW a sorit, elvégre megnézve a TVD spinoff Originalst, az se hozott jobb számokat a TVD-nél mégis kellett a csatornának. :)
    Persze fórum és egyéb véleményeket olvasva megy a “hiszti” hogy Grant kapta a karaktert, mint a Ben Affleck=Batman hírnél is, bírom az ilyen embereket nagyon, előre ítélkeznek, azt se tudják hogy fognak még alakítani.
    2015-16-ben pedig várom a DC bejelentését, hogy Grant Gustin Flash-e és Stephen Amell Íjásza csatlakozik az Igazság Ligája filmhez. ;) (ha nem, akkor én leszek hisztis :D )

    • Jajj, hát annak én is nagyon örülnék, ha Amell és Grant bekerülne abba a puccos hollywoodi filmbe. Miattuk meg is nézném :D

  2. Most szántam rá, hogy művelődjek egy picit az Arrowból. Már régóta tudtam, hogy ugye Grant lesz a főszereplő (Istenem, annyira cuki az a srác, imádom…), de csak ma jutottam el odáig, hogy meg merjem nézni az ő részeit. És nem csalódtam se benne, sem a sztoriban. És kedved kaptam az Arrowhoz, szóval azt hiszem 2 sorozattal fog bővülni a ‘must have’-em. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here