Főoldal Hírek Breaking: Készül az új Harry Potter-film!

Breaking: Készül az új Harry Potter-film!

6
Oszd meg!

legendas harry potterÚgy tűnik J.K. Rowling nem tud elszakadni Harry Potter világától, ennek pedig én csak örülni tudok, hisz ezzel jómagam is így vagyok – mármint, nem nagyon akaródzik elszakadni a varázsvilágtól. A héten robbant a hírbomba, miszerint Rowling egy forgatókönyvön dolgozik a Warner Bros. stúdióval karöltve, amiből bizony film készül. Igen, jól látod – egy újabb Harry Potter film lesz a mozikban, de más megközelítésben, és Harry, és a barátai sem nagyon fognak feltűnni az alkotásban.

Rowling a Magyarországon is megjelent “Legendás állatok és megfigyelésük” Harry Potter-kiadvány kapcsán készíti a forgatókönyvet. Tervei szerint a helyszín New York lesz, a történet pedig a ’40-es évektől indul. A lényeg a “magizoológia” lesz, azaz a mágikus lények kapják a főszerepet, akiket a film bemutat majd, de persze vélhetően emberek is szerepelnek majd benne. “A misztikus varázslóvilág törvényei, illetve jelmezei mindenki számára ismerősek lesznek, akik olvasták a Harry Potter-könyveket, avagy megnézték a filmeket” – állt Rowling Facebook közleményében.

Egyelőre tehát nem sokat lehet pontosan tudni, a részletek is elég homályosak, de egy a lényeg: új HP film lesz, méghozzá abban a zseniális varázsvilágban, amit Rowling megalkotott. Nem mondom, hogy nem örülök a hírnek, hisz nagy HP-fan vagyok, de valahogy jobban örültem volna, ha Dumbledore fiatalkora, vagy Draco Malfoy élete kerül terítékre, vagy az, miképp építik újjá a varázs-társadalmat Voldemort bukása után, mint a legendás lények. Mivel HP, és Rowling írja a forgatókönyvet mindenképp jelen leszek, sőt, kíváncsian várom, csak… De örülök ám, ne értsétek félre, különösen azután, hogy Rowling többször azt nyilatkozta, lezárta a HP-világot magában, és nem fog folytatást csinálni. Persze most önmagának mondott ellent az írónő, de ez nekem nem számít, mert lemondtam már arról, hogy újra halljam a mozikban azt a szót, hogy mugli vagy Lumos :) Szóval, nagyon kíváncsi leszek az egész projektre. Hajrá Rowling!

J K Rowling

hp2

6 Hozzászólások

  1. Mikor megtudtam ezt a hírt, dobtam egy hátraszaltót /oké azért nem :D/. Már HP megvonásom volt, nagyon örülök az új film hírének! :))

  2. Jó lenne, ha a hármas is visszatérne, de elvileg nem abban a korban fog játszódni, amiben Harryék élnek. (: A másik meg, hogy ha valamilyen másik karaktert akarnának eljátszani… nem tudom (: Sok interjúban olvastam már, hogy Daniel nem vállalna még egy Harry Pottert :(

    • Van az a pénz… :) A sztori 70 évvel korábban indul, és folyamatosan haladna visszafelé, ergó így beleférhetnek Hermionéék is, de idővel majd eldől. Mindenesetre én biztos vagyok abban, hogy van az a pénz :)

  3. Rowling épp azt nyilatkozta, hogy azért örül ennek a filmötletnek, mert ennek semmi köze Harry életéhez, szálához. Ilyen módon, tartotta a szavát, hogy nem akar folytatást, mert ez nem az eddigi filmek folytatása, hanem egy teljesen másik történet ugyanabban az univerzumban :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here