Főoldal Érdekességek Interjú Aracely Arámbula Interjú – Fordította: Elex

Aracely Arámbula Interjú – Fordította: Elex

8
Oszd meg!

aracely arambulaAracely Arambula neve sokaknak ismerős lehet Magyaroszágon, hiszen számos telenovellában szerepelt már. Eleinte mellékszereplőként ismerhette meg a magyar közönség a „Sonadoras – Szerelmes Álmodozók” Jacqueline-jeként, majd teljes értékű főszerepekkel kápráztathatta el rajongóit a „María del Carmen” a „Szerelem ösvényei” és legutóbb a „Vad Szív” c. telenovellákban. Ebben az interjúban viszont százszázalékosan a Aracely magánéletére helyeződik a hangsúly, amiről még úgy is szívesen beszél, hogy őt is érték kemény csapások a sorstól.

A színész-énekesnő nem adja fel a hitét a szerelemben.  A szívét jelenleg a két kisgyermekének és jelenlegi párjának szenteli. Viszont boldog volt az egyedülálló anya szerepében is. A gyermekei a legfontosabbak az életében, és növekedésük egy pillanatát sem szeretné elszalasztani. A színészet iránti szenvedélyét a nagyapjától örökölte, Leonardo Arambulától. Volt néhány momentum azonban az életében, amikor úgy gondolta, hogy az ő útja a zenei iparba vezet, messze a kameráktól és forgatásoktól, s egy ilyen alkalommal ismerkedett meg Luis Miguellel is, aki később a férje lett. Ma kétgyermekes anyuka és elmondása szerint, ez a legjobb dolog, ami történhetett vele.

– Van két kis angyal az életedben, akik az életed értelmei. Hogyan írnád ezt le?
Bármihez is fogok hozzá, azt szenvedéllyel teszem. Az, hogy anya lettem, teljesen megváltoztatta az életem. Habár nagyon szeretem a szakmám, a gyermekeim az elsők az életemben. Szerencsésnek tartom magam, mert olyan munkám van, amit szeretek, van két csodálatos gyerekem, és egy család, aki támogat.

aracely arambula csalad

– Hogyan kombinálod a munkát az anyasággal?
Az anyai feladatom az, ami a legcsodásabb. Két alkalommal is átélhettem mekkora öröm várandósnak lenni, ez duplán boldoggá tesz. A legelképszetőbb dolog egy nő életében, amikor érzi, hogy egy új élet fejlődik benne. Leírhatatlan az a szeretet, amit a csemetéim iránt táplálok, és hogy életem végéig tudatában lehetek, hogy életet adtam nekik.

– Kire hasonlítanak jobban a fiúk? Rád vagy az édesapjukra?
Az igazat megvallva Miguelito nagyon hasonlít Luis Miguelhez. Danielben pedig inkább én, és a családom részéről látok vonásokat.

– Hogyan néztél szembe az élettel egyedülálló anyaként?
Minden erőmmel és szeretetemmel. Mindig azt ismételgettem, hogy nő is, és anya is vagyok. Isten szerencsére sok erőt adott nekünk Egy anya vagyok, aki megvéd mindent, ami az övé, és menetelek a családommal előrefelé. Nem éreztem egyedül magam, nagyon szerencsés személy vagyok, mert sokan szeretnek.

aracely arambula szerelmei

– Tevékenyen részt vettél abban, hogy Luis Miguel és házasságon kívül született lánya, Michelle közel kerüljenek egymáshoz. Milyen a Michellel-lel való kapcsolatod?
Szeretem nagyon, örülök, hogy közel került az apjához. Nem az én érdemem, hogy kialakult a kapcsolat Luis Miguel és Michelle közt. Olyan nő vagyok, aki szeret családban élni, a nap végére a szeretteivel együtt lenni, akik a mozgatórugókat jelentik nekem, akik támogatnak az álmok elérésében.

– Akkor mondhatjuk, hogy egy időre érdemes volt parkolópályára tenni a karriered?
Természetesen, hiszen mára van két kis szerelmem, akik kitöltik és kiegészítik az életem. Visszatérni a munkába a legjobb volt két ilyen áldás mellett.

– Volt olyan pillanat, mikor gondoltál arra, hogy a kapcsolatod Luis Miguellel nem fog örökké tartani?
Amikor valaki szerelmes, egyedül csak pozitív, gyönyörű dolgokra gondol és ezek meg is történtek. Olyan ember vagyok, aki a jelenre koncentrál, mindarra a jóra, ami körülvesz – jelenleg sok ilyen van – aztán pedig az álmaimmal foglalkozom.

aracely arambula y sebastian rulli

– Mi a helyzet jelenleg az életedben?
Őrülten szerelmes vagyok három  személybe: Miguelbe, Danielbe és Sebastianba. Sok tervet dédelgetek és később sokat meg is szeretnék valósítani. Szívügyek terén tehát teljesen rendben vagyok. Azt hiszem ez a jelenlegi legjobb pillanat mind a magán- és mind a szakmai életemet tekintve.

– Mit szóltál azokhoz a napvilágot látott hírekhez, amik azt állították, hogy megházasodtál Sebastian Rullival?
Olyan sok dolgot mondtak már eddig is, amin csak nevetek. Nem, nem házasodtunk meg. Annyiról van szó, hogy élvezzük a kapcsolatunkat.

– Milyen a kapcsolatotok jelenleg?
Tökéletes. Az idő arra szolgál, hogy egyre jobban megismerjük egymást. Az esküvő nem egyszerű kérdés, mert a szívnek is nagy szerepe van az egészben. Sebastian és én értékelünk minden lehetőséget, amit az élet nekünk adott, a lehetőséget, hogy együtt legyünk és boldogak.

Fordította: Elex

aracely arambula y sebastian rulli 2

34432 <- Az összes oldalletöltés 5 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Jó is az, ha más dolga sincs, mint szeretni a gyerekeit és élvezni a jót. A kisfiai is aranyosak, csak az a fekete ruha iszonyat. A pasi összeállítás valós? Soto-t , Luis Miguel-t és Rulli-t tudtam, de a többi is “megvolt neki”?

  • Szerintem megdolgozott azért, hogy most “csak élvezze a jót”. Azért 1996 óta porondon van, lenyomott egy rakat novellát, zenélt is, színházban isjátszott, nem unatkozott ő. A 9-12 hónapos, 12-14 órás napi forgatások pedig nem olyan egyszerűek ám, ebben biztos vagyok. Még úgy sem, ha ebből a 12 órából 5 órát vár a jelenetére.

   • 2003-2009 között nulla telenovellát forgatott, a “bájos” természete miatt. :D Szerencsére volt ideje ez idő alatt egy mell plasztikára és egy latin énekes lover meghódítására. Mondjuk nem tartott sokáig, de ebből is csak profitál. Amúgy kedvelem, egész jó a La patrona-ban. Egy tíz évet simán letagadhat, másodvirágzását éli.

    • Abban az öt évben – mert a Las vias del amor forgatásai bőven 2003-ban fejeződtek be, – kiadott két nagylemezt, megszült két gyermeket, műsort vezetett, színházban szerepelt… Nem sokat unatkozott ez a nő, pedig megérdemelné, hogy megtehesse :)

     Abban viszont egyetértek, hogy tíz évet simán letagadhatna :)

 2. Nálunk most a La patronába láthatjuk. Jorge Luis Pila jó választás volt mellé partnerként. A pasis összeállításról azt gondolom hogy biztos néhány a felsoroltak közül megvolt neki, de biztos volt olyan akivel nem jött tényleg össze. Az újságok mindent kitalálnak aminek egy része nem igaz.

  • Nahát, ez de egy rossz ötlet. Nem Aracely főszereplőként, hanem ez a gyors remake, alig telt el 8 év… Ugyanolyan rossz nemzetközi eladásokat fog produkálni, mint a Fuego en la sangre. Remélem nem valósul meg ez a remake.

   Egyébként, a cikk nem lep meg, már régóta rebesgetik, hogy fel akarják dolgozni. Szóval igen, a cikk arról szól, hogy Aracely vinné Lorena Rojas karakterét, Isabelt.

 3. És ha a Google fordító jól fordította :) , akkor ebben a sorozatban fordított lesz a helyzet. Egy idős nő lelke az Aracely által alakított szereplő testében éled újjá. .

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here