A mexikói sajtó legújabb kedvence: Lambda Garcia

8

A huszonhat éves Lambda Garcia egyre népszerűbb Mexikóban, ezt pedig úgy sikerült elérnie a színész hogy a Tv Azteca alkalmazottja, azé a csatornáé, ami jóval kevesebb nézőt ér el, mint a rivális Televisa. Lambda Garcia a hazai nézők előtt sem ismeretlen, A Bosszú angyala (La otra cara del alma) egyik főszerepében az RTL képernyőjén is látható. Kétségkívül nem csupán a tehetsége, hanem a jó külseje miatt is lett ő a mexikói média legújabb kedvence, sorra készülnek róla ugyanis az előnyös fotósorozatok (néhányat ide is beszúrtam), amik kapcsán rajongóinak a sokasága veszi meg az adott sajtóorgánumot.

A színész jelenleg színházban szerepel, a La Caja c. darabban, emellett a México baila műsorban is feltűnt, mint sztártáncos. Lambda egyébiránt előszeretettel használja a közösségi hálót is, a Twitteren például nagyon aktív, és rengeteg rajongónak válaszol, azt pedig csak dícsérni lehet.

Lambda Garcia - 001

Fotók: Telenovelas y Revista

2616 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.8 hozzászólás

 1. Hát biztos bennem van a hiba, de nem izgatnak fel( nő létemre se) a szteroidos koravén pasik. A harmadik képen, fehér izompólóban valami iszonyat mű az egész pali. Meg ezek az ici pici gatyák…ezeknél még Angelina Jolie is jobban hozná a férfi karaktert. :D

  • És mégis ő a legújabb mexikói szexszimbólum. Ahogy néztem, majdnem annyit foglalkoznak vele, mint William Levy-vel. Szerintem csak idő kérdése, hogy a Televisa (vagy a Telemundo) magához csábítsa.

   Nagy jövő vár még erre a srácra (és még énekelni is tud).

 2. Sok sikert neki, ha felöltözne még azt mondanám, hogy helyes. Tudom, hogy Colunga és Rulli
  (USA-ban Brad Pitt) se kezdte másként, de valahogy nekem ezekben a kicsavart pózokban fotózott férfitestek nem jönnek be.

 3. Hát remélem, hogy mihamarabb át megy valamelyik másik tv társasághoz, mert szerintem egy nagyon szimpatikus férfi, szóval szívesen látnám őt többször.

  • Már olvastam egy-két pletykát, miszerint a Televisa lecsapna rá, tehát csak idő kérdése az egész :)

 4. A Cielo rojo-ban láttam, de engem egyáltalán nem fogott meg az alakítása. Most, hogy már a Televisa számára bizonyossá vált, hogy William Levy nem lesz Colunga utódja, 1-2 éven belül leszerződtetik, hátha majd ő…

  Színészként szerintem pocsék, viszont jól néz ki, így tényleg ha akar, akkor nagy telenovellás karriert csinálhat.

  • Nem hiszem, hogy eljutna egyhamar ez a srác a főműsoridőig, oda szerintem most bepróbálják majd Daniel Arenast a Corazón I. sikere miatt. De kétségkívül esélyes, hogy átcsábítsa a Televisa.

Leave A Reply