Főoldal Hírek Demi Lovato lesz Santana új szerelme a Glee-ben

Demi Lovato lesz Santana új szerelme a Glee-ben

4
Oszd meg!

2013 ősze kétségkívül Demi Lovatóról fog szólni, ugyanis egyszerre lesz a képernyőn az Amerikai X-Faktor mentoraként, és a Glee új szereplőjeként. Nemrég Ryan Seacrest műsorában járt, ahol a forgatásról mesélt: “Ez annyira király! Az első epizódot a múlt héten rögzítettük. A legtöbb színész-társammal jó barátok vagyunk már most, szóval ez az egész olyan volt, mint egy hatalmas buli” – nyilatkozta Seacrestnek. Korábban kitért arra is, hogy mekkora öröm számára, hogy visszatérhetett a színészethez annyi év kihagyás után, ráadásul egy énekes szerepben.

Demi Lovato Visits "Late Night With Jimmy Fallon"

A spoilerekből kiderült az is, hogy Lovato egy leszbikus karaktert fog alakítani, Dani pedig Santana karakterével kerül majd közeli kapcsolatba. “Nem akarom, hogy az emberek az egészből annyit vegyenek le, hogy ‘Ó te jó ég, Demi egy lánnyal csókolózik’. Azt szeretném, ha az emberek felfognák, hogy ez igazából egy milyen hihetetlen lépés a mi generációnk számára, az, hogy napjainkra eljátszhatok egy fiatal leszbikus lányt főműsoridőben. Büszke vagyok rá, és remélhetőleg a karakteremmel inspirálni tudom az embereket hogy ne éljenek félelemben vagy szégyenben” – mondta Lovato, ezzel is utalva arra, hogy azt szeretné, ha a rajongói felvállalnák azt, akik. Demi mindig is az emberi jogok élharcosa volt, és ezzel a megnyilvánulásával még inkább konkretizálta azt, ami a rajongói már tudtak: Demi egy földre szállt angyal.

naya rivera

Az LMBT karakterek kapcsán egyébiránt Naya Rivera is felszólalt, aki a Latina magazin címlapján pózolt. “Kevés az LMBT-karakter a képernyőn, így megtiszteletésnek veszem, hogy képviselhetem őket. Imádom támogatni az ügyet, de persze néha nagy is a nyomás rajtam emiatt” – nyilatkozta a magazinban, ahol Cory Monteith halála ügyében is felszólalt – “Határozottan jobban viseljük, napról-napra egyre inkább. A másikra támaszkodunk, miközben megpróbálunk jó munkát végezni”.

A Glee ötödik évada szeptember 26-án tér vissza a képernyőre, a premier után pedig egy héttel már látható is lesz Demi Lovato karaktere, aki egy duettet is elénekel majd Naya Riverával. Október 10-én pedig minden Glee-rajongó szíve megszakad, ugyanis akkor lesz a Finn halálával kapcsolatos epizód.

naya rivera demi lovato glee

4 Hozzászólások

 1. Most 2 hét alatt leadráltam a Glee 4.évadát, és azt kell, hogy mondjam minden évadban egyre rosszabb lett! :(

  Az 1.évad frenetikus lett, a 2.évad is jó volt, a 3. évad már annyira nem tetszett, de a 4.évad nagyon rossz lett. Jó ha kb. 3-4 rész tetszett az évadból.

  A kedvencem nekem is a NY szál, remélem idén többet kapunk belőle. Sajnálom Cory halálát, azt reméltem, hogy Rachel és Finn újra összejönnek. Azért kíváncsi lennék, mit hoztak össze az írók Finn-nek az ötödik évadban. Sajnos ezt már nem tudjuk meg.

  Az egyik kedvenc szereplőm Quinn volt, bár sajnos nagyon nem tudtak vele mit kezdeni az írók, tényleg részenként változott a viselkedése, a 4.évadban meg nem volt semmi szerepe. Abban a 3 részben sem, amikor visszahozták. Igazán sajnálom, én kíváncsi lettem volna, hogy hogy megy neki az egyetem, de Dianna sajnos már nem tér vissza.

  A másik kedvenc szereplőm Darren, azaz Blaine (Akit sikerült eléggé elrontaniuk. A fénykora szerintem a 2.évadban volt, azóta pedig nem kap nagyobb szerepeket, amikor meg kap, eléggé béna történetet! :S) Ő állandó szereplőként tér vissza? Mert azon az egyetlen hivatalos képen, amit eddig kiadtak nem szerepel! Ezek szerint visszatérő szereplő lesz?

  Egyébként örülök neki, hogy Demi csatlakozik a sorozathoz, mindig is szerettem őt! És annak is örülök, hogy Santana-hoz lesz köze, a 4.évadban nagyon megszerettem a karaktert (addig ki nem álhattam).

  Bocsi, ha egy kicsit hosszú voltam. :)

  • Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy eléggé furcsán oldották meg Finn kiírását az utolsó 3 részben. Furcsa volt. hogy a 4×19-ben a végén visszajött, hogy segítsen a csapatnak, aztán többet nem is láttuk. (Tudom, a 4×20-ban eredetileg benne volt, csak valamiért a végén kivágták belőle.)

    • Azt én is tudom, csak elég furán oldották meg a kiírását. Hogy az egyik részben visszajön segíteni, aztán többé nem látjuk (holott a 4×20-ban benne volt, csak kivágták illetve újraforgatták azokat a jeleneteket).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here